Beszélgessünk...

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 21. 21:01

Kató, értem amit írsz az új módiról és tökre OK is, csak nem ÉRTEM, hogy miért jobb az eddigi mócernél?

Törölt felhasználó · 2011. február 21. 21:00

Na de hogy gondolod?! Tisztességes feleségek nem is hallottak róla, fúúúj! :D

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 21. 21:00

Tutira nem. Ők a macsóhapsi.hu vagy családi szexponthu, vagy tiltottvágyak.hu meg ilyen félrelépnivágyó nők oldalán csetelnek. Legalábbis így logikus, nem?

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 21. 20:58

Na kénytelen vagyok Grófom a tárgyra térni! Mindig kibújsz, de megkérdezem: az igényesnők oldalon tényleg igényesek vannak, magyarul címlaplányok, klassz lakás, csá Móricz Zsiga bá, vagy ugyanaz mint itt pepitában?

A másik: miazhogy kimoderáltak?! Én nem láttam, hogy a Te beírásaidat küldték volna moderálásra. Ha meg eccerűen letiltottak a levelezési listáról, az kicist fura. Mert az, hogy vitatkozol, nem adott erre elég okot, a durva duma meg nem volt Rád jellemző. Nem akarom aszondani, hogy mindenben fulltuti amit írsz, de legalább érdekes. Ja, azt remélem mindig letagadod a csajoknál, hogy Te vagy a Gróf! Én legalábbis sose mondom, hogy: Szeva szóliccs Bushnak :)))) Az hiányozna csak! Akkor nem írhatnék többet ijjen szabadszájúan! (Igaz Kató? Vagy inkább legyek kultúrszelíd diplomata?)

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 21. 20:57

Egy négerel én is kiprobálnám,  tudjátok nem  a méret miatt.. egyszerüen kiváncsi vagyok....  tudjátok min gondolkoztam,, hogy unatkozó otthonülö tisztes feleségek,  vajon szoktak benézni ilyen fórumokba??

Törölt felhasználó · 2011. február 21. 20:57

Szia Neked is! :) Igen, elbabusgatnám őt is. Csalogattam át az én ágyamba, hogy az kényelmesebb, de nem jött, azt mondta jó az neki.:)))

Kérlek szépen, változni fog a műsor, az első látogatáskor nincs más, csak kézi levezetés. Ma már így tájékoztattam az új érdeklődőket és volt így is vendég, aztán lehet,hogy egyáltalán nem is lesz más, csak masszázs intim maszival. A régi vendégek úgyis megkeresnek ilyen-olyan időközönként, velük nem változik semmi.

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 21. 20:50

Azt elhiszem, hogy örökbe fogadnád, elbabusgatnád, megmosnád, a haját, a hátát, stb, ismerünk már kicsi cica :)))))) DE!! Milyen trükköt kaptál az élvezetek megnyújtásához?!?!? LÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉCIIIIIIIIIIIIIIIIIIII hadd tanújjunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Törölt felhasználó · 2011. február 21. 20:48

Szia Gróf! Most komolyan, Te mindenféle nőt kipróbáltál már, fehéret, feketét, tarkát? :)))

Törölt felhasználó · 2011. február 21. 20:44

Szia!

A srácok is elaludtak.:) Köszönöm, a hétvégém jól telt. Péntek este Veszprémben összejönnek a metálarcok, fiam és barátja bemennek bulizni. Barát a basszeros, majd, ha újra itt lesz a hirdetésem,csöpp hátát láthatjátok. 192 cm és kb.95 kg, évek óta gyúr. Haver vidéki, így nálunk alszik, ő az én hálótársam péntek éjjelenként, nálam van egy plusz heverő. Most képzeld el, egy jóképű, csinos 21 éves sráccal hálok együtt. :))) Döglés úgy fél 10-ig, papesz (haver) kb.10-ig, aztán még itt van úgy du.3-ig. Szóval,jó a hangulat a két sráccal, zenélgetnek, hülyülünk, beszélgetünk, tényleg jó a hangulat itthon, csak a lakás szalad, de mire elmegy a srác ellustulok.

Vasárnap takarítás, főzés, mosogatás, mosás, vasalás.... Filmezünk, dumálgatunk fiammal, de ez már estefelé, addig dolgozgat a gépen, aztán várom a dolgos hétköznapokat és örülök,ha nagyon dolgos. Nagyjából ez lesz most hétvégén is, de legalább jól érzem magam, feltölt a két srác együtt. Papeszt is örökbe fogadom.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 21. 20:40

Nem én irtam.....

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 21. 19:14

Sziasztok..

Mindig eldöntöm, hogy most este itt leszek,, és hülyülünk egy  sort,, erre  bealszom,,, tudjátok,, csak kicsit pihenek.. és  majd  reggel ébredek,,,:)) szerintem én téli álmot alszok:)))

Mi ujs Kató??Hétvégéd kellemes volt??Bush,? Gróf,? Pál?Ilkó.?Papi?Ti  hogy vagytok??Nemi élet rendben:)))))????

Puszi

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 21. 19:10

Köszönöm ,meglepetés volt...

Törölt felhasználó · 2011. február 21. 14:21

Hali Bush!

Írt egy srác, olvasta a panaszomat és volt egy jó ötlete, hogy hogyan lehet kivédeni az ilyen esteket, azt hiszem, megfogadom a tanácsát. Senkit nem állt szándékomban megbántani ezzel a beírással, talán nem is lett volna szabad,de már leírtam,mielőtt elszámoltam volna 10-ig. A 2. mentet szoktuk általában alkalmazni ilyen esetekben, az tényleg hosszabb, csak van akinél fél órát kéne várni és nincs annyi ideje.Na,részemről téma lezárva és srác ötletét próbálom ki. Biztos bejön, végülis ő férfiból van.

Azért vannak ám a jól megszokott törzsvendégek is, csak érzik a válságot, vannak, akik már ritkábban tudnak jönni.

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 21. 11:31

Fiúk adósok vagytok!! Nem írtatok arról, hogy milyen volt néger nővel! Gróf meg nem mondta el miért nem jó ázsiaival? Ne legyetek már prűdek, vagy váltsatok nick name-t, de ha ezen a fórumon is finomkodtok, elvész a liberty-érzés!

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 21. 11:29

Ja, Kató, sztem Téged üldöz a válság: a fickók nehezebben szedik össze a zsozsót az akcióra, és mire odajutnak, már nagyon tele van a tö kük és hamar kész vannak. Megjegyzem az ilyen szolgáltatásnak egyik nagy előnye a ffiak számára, hogy nem kell a partnerre figyelni, lehet szárnyalni, ahogy és amikor jól esik! De azért van orvosság: rögtön utána egy 2. kört kell szervezni, ami nyilván hosszabb lesz.

Egyébként én is imádom a quicky-t, amikor meglátsz egy miniszoknyás lányt fénymásolni egy félreeső irodában és eccerre beindulsz, hátulról átöleled, hozzásimulsz, kicsit rádöntöd a fénymásolóra, szoknya fel, haris le, tanga kicsit fére és 30 sec alatt felrobban a világ, aztán hagyod pihegni a gépen és kissé mélyebb karikákkal a szemed alatt lazán továbbsétálsz, úgy hogy még az arcát se láttad.... Nna ez egy nagy feeling! A másik meg persze, amit Te is szeretnél, a lassú halál....... :))))))))))

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 21. 11:16

Namivan Aranyanyáim, beindult a tavasz, pezsegnek a hormonok? Pircsi bisexben utazik, Katónak egy hapsi a fél fogára sem elég, sőt a kormányt is lerendezné, várjatok, számolok, 3sec/fő, mongyuk kb. 4 perc alatt :))))))  Te, lehet, hogy az kellene nekik!! Másnaptól felére zuhannának az árak! Persze, csak amerre járnál :)))))))))  Kató, tök buli lenne, előtted lopakdodna mindig 1-2 kormányügynök és ahova belépsz, már titokban várnának és mindent fele annyiért adnának, Te meg örülnél!!!

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. február 21. 09:59

Gratulálok a beszámolóhoz, amit írtak Rólad. Egy NŐ milyenségét nem csak a külsőségek határozzák meg.

Törölt felhasználó · 2011. február 20. 14:05

Ne is! Mostmár élőben is akarlak látni! :) És beszélgetni is, csak félek, hogy hosszúra nyúlik. Nem is tudom még, hol ünneplünk. Van valami ötleted? Nem ragaszkodom Debrecenhez, valahol félúton kéne, de úgy, hogy mindenkinek jó legyen.

Törölt felhasználó · 2011. február 20. 14:01

Szia Pircsi! Neked is szép napot! Már azt hittem, mindenki sztrájkol. :) Jaj, rengeteg a házimunka, takarítok, vasalok, aztán még valószínű hajat mosok, meg nem tudom még. A fürdő is rám vár, fiam kipucolta a klavlatúrát, olyan kosz van bent.

Holnap rohanhatok megint masszázskrémért, postára... Mindig viszik a pénzem, szörnyű!!

Megvolt a szombati vendéged?

Én is örülök Grófnak, tudta én, hogy visszatér, olyanok vagyunk mi itt, mint egy kis család. :)

Remélem, holnap Ilko és Bush is megjön! Ja, és papi, bár ő ritkán ír.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 20. 13:29

Üdv  neked  Gróf..Örülök, hogy itt vagy....

Kató  neked  is minden szépet ebben a  napsütésben....

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen