Lányok a múlt héten láttam egy tökéletesen pucolnivaló libát! Ti is megnézhetitek milyen egy tutajos szendszűz varrior: Szóval egy elég gyenge filmben láttam, Jackie Chan-es volt, vmi Tűz szigete vagy ilyesmi volt a címe. Volt benne egy 3 perces betét: egy miniszoknyás igen fiatalka halál ártatlan arcú kis japi csajszi defektet kap az esőben és kiszál, szegénykém ngyon kétségbeesett és egy rab segít neki. A csaj megázik, a blúzocskája jól rátapad, nagyon karcsú, nagyon komoly, de nem művi hatású cickókra ráfekszik az anyag, és elveszetten topog ide-oda és minden hüjeséget megtesz amit a fickó mond neki (sex nincs, nem úgy értem), szóval annnnyira ártatlan és olyan szétpattanóan formás és a hosszú haja meg minden, háááát gyűjtök érte egy évig is ha kell!!!!! Majd nézzétek meg, Geróf, ha ilyet találsz, jutalmat utalok át!!!!!!!!!!!!!!!
Beszélgessünk...
Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 17. 19:03
Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 17. 18:56
Ja az extrák. Egyeztessük óráinkat. Küggyé egy komplett árlistát és reagálok javaslatokkal, OK? Meg Pircsi vagy Ilko, pláne Geróf is hátha tud jó 5letet adni. Bakker, Grófot csábítsátok má vissza, csíptem a szövegét, meg korrekt volt infók terén!
Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 17. 18:54
Pircsi! Alig várom a tökéletes libát!! Amikor egy nő már annyira buta, hogy fogalma sincs miit kell azon élvezni, hogy levetkőzik és a bácsi miért csinálja eet meg ezt, na ez a hihetetlen ártatlanságérzésű bambaság borzasztóan izgató!!!
Katókám, nem akartam cikizni a fiadat! Tényleg érdekelt, hogy ? éves, de nem muszáj privátilag beeresztened, én úgyis döngetnélek te sötét démon, hogy assetudom tucce magyarul..!! :))) Csak azért kérdeztem, mert nem bíom összerakni, hogy keresőképesen programozik de Te szárítod meg a haját ..? :)) De igazából azt akartam megkérdezni, hogy kicsi anyucijával szokott-e a csajokról dumálni, adsz-e neki jó sextippeket, meg ilyen csiklandósan perverz hátsó szándékaim voltak? (Tökfüggetlenül mindig is bosszantott, ha vki nem tudta rendesen felvenni a gunit, vagy félszegségből nem vette fel, aztán posztinorbaromság, stb.. és gondolom egy ILYEN tapasztalt nőnek előnnel indul a fia sétbombázni a veszprémi csajokat!!
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 17. 18:48
Egészségedre!!
Törölt felhasználó · 2011. február 17. 18:35
Te meg milyen extrákról beszélsz, kedvesem? Nem, nem így csinálom, biztos ez a baj. Hallottam, hogy a nemnevezemmeg masszázsszalonban Veszprémben és Szfváron 2000 egy melltartólevétel, lehet, én is bevezetem, bár utálom a melltartót, de napi 10-szer leveszem, az 20 rongy, csak 20 napot dolgoznék egy hónapban 400 ezer pénz. Erre gondoltál extrának? :)))
Törölt felhasználó · 2011. február 17. 18:31
Most mi van? Visszajöttem. Nincs libidóm, tegnap kikeféltem magam Bush-sal. :)
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 17. 18:23
Akkor megyek a búsba:)):))
Törölt felhasználó · 2011. február 17. 18:23
Szia, mindjárt jövök, megszárítom fiam haját.
Törölt felhasználó · 2011. február 17. 18:22
Kiszámoltam, heti 2-3 normális vendéggel kéne több és köszönöm, jól vagyunk. A trágyaszagú, gumicsizmás parasztot nem engedem be a lakásba, a csatornatölteléket se, valahogy hozzászoktam az ápolt, kultúrlényekhez 100 fölötti IQ-val, itt a baj, de akárkivel nem!! Így is gáz, masszőr vagyok, a picsába is, nem adom alább! A skac dolgozik valamin, abból zseton lesz, 10-12 órákat programozik, nem a seggét vakarja, ha ezért kérdezted.
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 17. 18:22
Kató én féltékeny leszek a bushra.... velem már szóba sem állsz??
Törölt felhasználó · 2011. február 17. 18:14
Hali Bushom! Olyan jó volt veled tegnap, erre nem elkúrják az egész estémet, rohadjanak meg. Volt ott még más is utána, szinte mindennek megy fel az ára, durván 30%.kal.Inkább hagyjuk, csak újra ideges leszek. Ilyeneket mondtam tegnap, hogy "a macska rúgja meg!" "azt a rézfánfütyülőrézangyalát!!", de ezeket egész hosszú mondatokban és nagyon csúnyán. :) Az összes trágár szó, amit ismerek benne volt. Drága a magyar csirke,mert drága a magyar táp. Basszák meg, veszek disznót ide az 5. emeletre, jól felhízlalom, aztán egy évre meglesz a hús!! Nahát! És mostmár vuduzok, nem tudtok lebeszélni róla.
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 17. 18:08
sZIOKA KATÓKA!!
Hogy mint kedevs barátném,,, a mosogép üzemel már??Vendég dögivel??És az egészséged??Libiód??:))):)))
Nekem elég tele vannak a napjaim, és büszke vagyok rá,hogy ezek mind visszatérő vendégek....Dagad a mellem..pedig most sem kis miska....de hát az első osztály ki van párnázva:)))))
Puszka
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 17. 18:04
Sziasztok....
Sok szerencsét a megye lejobb nőjéhez...:))Nem kell hogy magyarázkodj, természetes,hogy mindenki szeretné a csodát megélni,,,,, az oltári nővel.... nem tudom ismered a mondást... HA SZÁRNYA LENNE NEM ANGYAL, HANEM TÖKÉLETES LIBA LENNE:))))nEHOGY IGY JÁRJ:)):)))
Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 17. 17:34
Kató, ha szeretnéd növelni az esetszámot sajnos csak egy dolog segít: A REKLÁM. Ha a bevétel/esetet is növelnéd, akkor az extrákért kérj nemtúlsokdehaösszeadodmárszámít plusszokat (most nem így csinálod?)
te figyu, hány éves a skacod?
Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 17. 17:31
Geróóóóóóóf! Kató messzevan, mongyá léci egy playmate-et Db. közelében!!!!! Pircsi neharaguggy, drága vagy és komállak, de most az eccer szeretném elkapni a megye legjobb nőjét akármibe is kerül, ugye nem baj, attól még dumálhatunk, fejben hű maradok Hozzátok! :)))
Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 17. 17:28
Szeva Katóóó! egész nap arra vártam, hogy legyen pár percem írni Neked! Húú. milyen netcsajom van srácok, tiszta élő!! nem ám programgenerált műduma, igazi nedves és nevettető és komolykodó, IGAZI NŐ! Tekató ne edd má meg a hüje ujságjaid lapos dumáját az adókról. Ilkónak igaza van, de most nem politikailag értem (soha nem politizálok), hanem logikailag. Amellett pedig mia véleményed a következőről: Te, aki kb. egészségesen élsz, jó esetben ugyanannyi TB-t fizetsz (persze ált. sokkal többet), mint az, aki korlátlanul zabál-iszik-láncdohányos, antihigiénikus, DE ez utóbbi kórházi kezeléseire az ország kb. 100x annyit költ mint Rád. OK, első lépésben mongyuk benne van a pakliban, az OEP rizikózik, és megszívta. Rendben van, de a drága pénzen kikezelt hájpacni 2 héten belül viszakerül, mert fullad a szivem a cigitől és nem bírja a mája a töményet, a szive meg a kolbászt. megint ingyér jóóóól kikezelik, PEDIG (mosfigyejj!) nem tartotta be az orvosi utasításokat! Szted, ha valaki direkte rongálja magát, ugyanannyiért kell kezelni a TE pénzedből, mint azokat akik együttműködnek az orvosokkal a javulásuk érdekében? Szóval ha az egészségre káros akármi drágább, akkor KÉREM MEGDUPPLÁZNI A HAMBURGERADÓT!
Úgyistudomhogynemtuccharagudni, éscsakhogytudd ha ellentmondasz úgy leteperlek, hogy eztán mindig tiltakozni fogsz! :)))))))
Törölt felhasználó · 2011. február 17. 14:08
Már nyugszom le, de tényleg kezd megszűnni hírhedt humorérzékem. Min bohóckodjak, meg röhögjek? Mondjuk Bush-sal tegnap elhülyültünk, egyszerűen szükségem van rá. Ő tényleg meg tud nevettetni, meg csináljuk a hangulatot. :)
Örülök, ha írsz, Ilko! linda9137(kukac)gmail.com
Köszi! Szép napot!
ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. február 17. 11:13
Szia!
Ha adsz egy maiilcímet, akkor írok majd erről, mert ez bonyolult, és sokrétű probléma, mármint hogy mire költsd a pénzed, vagy mibe fektess be. Ami meg a mindenféle adókat illeti, egyrészt nem kell elhinni mindent, amit állítanak, másrészt azt tudomásul kell venni, hogy a mostani kormányzat egiyk alapelve (ellentétben pl az előző kormányzatéval), hogy nem barátja a multiknak. Mert ha mögénézel, ez a hamburgeradó is erről szól. Meg azért vannak elgondolkoztató tények is, nem? Pl nekünk vajon jó az, hogy mondjuk egy Te**onak csomó nyeresége van, míg egy magyar tulajdonban lévő C*A üzleteket kényszerül bezárni országszerte?
Törölt felhasználó · 2011. február 17. 10:02
Sziasztok!
Akkor is jó volt, Bush élőben is nem semmi lehet! Szégyellje magát, aki kukkolt közben! :)
Én marha, tegnap néztem a Tényeket. Hamburgeradó lesz!! Láttátok? Mostmá megadóztatják a káros ételeket, pl. csoki, chips, üdítőitalok stb. Még nem tudom, mi káros és ki állapítja majd meg? Ja, a FIDESZ. Hajrá magyarország! :)
HAMBURGERADÓ!! Meg zárjegy lesz a csokin, colán... Jön a kánaán. Nem azt mondják, hogy felemeljük mindennek az árát, hanem ADÓ. Csak szebben hangzik, meg ilyen még nem volt. Majd jön a fingadó (környezetszennyezés), ezt az év második felére tartogatják. Visszaemlékszem a választások utánra, itt olyan ováció volt, hogy nyert a Fidesz, még fél év és jobban élünk. Veszprém nagyon narancsszínű. Akkor megmondtam, hogy szopjuk mi még a .... Senki nem hitt nekem. Ez van, meg megint esett a hó. Na mindegy, akkor dolgozzunk!
Ilko, te közgazdász vagy. Meg tudod jósolni, mi jön még? Meg adhatnál tanácsot, kétszer ennyi vendég kellene. Emeljek, vagy csökkentsek a tiszteletdíjamon, vagy ki kéne találni valami újat a programomba,ilyen vendégcsalogatót? Bármilyen ötletet szívesen veszek, duplájára kéne emelni a bevételünket.
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 16. 23:38
Sziasztok...
No figyi gyerekek,,, nem illik ám ez,, felizgatjátok szegény pór népet...:)))))Bush ugyi Drága nem csak igy megy ez a dolog:?:))):)))Katókám ugy tudom a vibrit nem erre használod?:)))) Legalább teloba csináljátok..az rezeg is:))))))Hi-Hi
Szép álmokat...