Sziasztok!:)
Nem tűntem el annyira, már sikerült visszaolvasni benneteket!:) Amúgy szerintem hogy reagáljak egy felvetett kérdésre, az a stílus amiben Gróf "utazik" sok embernek nem jön be. Mert valahogy úgy tudja megfogalmazni még a szimpla kérdéseit is, hogy az sokszor idegesítő!:D Ez azért szerintem sokban hozzájárul a vitákhoz.
Amúgy már a debreceni topikban is leírtam, hogy tkp feleslegesnek érzem ezt az egészet. Mert én fel sem tettem volna ilyen kérdést, hiszen nyilvánvaló, hogy a hirdetés masszázsra vonatkozik, ebből pedig az következik, hogy ha esetleg van olyan,a ki ennél többet kap, akkor az úgysem fogja bevallani, mert akkor utána hogy mondaná a masszőz bárkinek is, hogy csak masszázs van? Ha pedig úgy járna el, mint mondjuk Kató, akkor ezt fel kéne vállalnia, mert akárhogyanis, ezek szerint ő különbséget tesz vendég és vendég között, ez pedig valamilyen szinten diszkriminatív, ezt pedig a többség sosem vallaná be.
Lehet, hogy nincs igazam, de én ilyen jellegű kérdést nem tennék fel nyílt fórumon az tuti. Ami pedig Anikót illeti, valóban van meghívásom tőle, és tényleg számot cseréltünk, hogy ne éljenek vissza nevemmel, de nyilatkozni majd akkor fogok róla, ha találkoztunk, addig ehhez semmiféle jogom nincs, hiszen nem ismerem.