Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2011. február 11. 16:01

Én csak darabokban látok ennyi pénzt! :) Hát azért azt ne várd el az 53 kilómtól, hogy 8 órát gyúrjak, meg még a többi. Közben van idő itt csetelni, ha épp erre jár valaki. Legtöbbször, ha észrevetted, délelőtt vagyok itt egy kicsit, aztán meg este, napközben ritkán és kicsit, pont mert dolgozom.

Akad borravaló is, vendégfüggő. Viszont van, aki kétszer is megszámolja, nehogy egy ezressel több legyen.:)

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 11. 15:44

Tommá mia T-pont! Minden nagyobb uccában van egy, ott intézik a nők a telefonos ügyeiket!

Pircsi hány pontos a válaszom? :)

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 11. 15:39

Ez nem fair csajok, Ti internetbújók, Kató köpi a hüje jelzőim jelentését, most meg megfogtok a T-ponttal! CSAKAZÉRTSEMNÉZEMMEGAGUGLIBAN, Pircsi, mi az a T-pont?

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 11. 15:37

Egyem a zuzádat Kató, hogy így összebarátkoztunk elugranék Hozzád, de épp várok egy kintlevőséget, tudnál nélkülözni pár napra csak kb.2-300e Ft-ot? Pár napra csak tényleg, kb. amíg élek (rímel, látod?)

Jóvanna nem élek vissza az érzelmeiddel :)))))))))))))))))))))  Figyu,  fórum mindenkinek jó vmiért, Neked dumcsi (és a helybeni barátok....?), nekem meg azért pl. mert kiélhetem magam az egésznapos kulturált viselkedés unalmából! Gróf imádja átlátni a világot, Pál-Pusztai érdeklődő, Ilkó irigykedik Debrecenre :) Pircsi meg eccerűen megszeretett minket :))

Visszatérve, a masszázst mint melót persze, hogy elismerem. De azért látom, hogy jut idő csetelni!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))

Lányok mennyire szokás a szakmátokban a borravaló?

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 11. 15:36

Sziasztok  mindenkinek...

A  férfiak nem sirnak  Katókám,  ki az a bátor  férfi aki mer sirni???Nekem az férfi...

Este leszek én is... valami jó kis szexes dolgot találunk ki... hisz ugy is ritkán  van benne  részünk:)))))))Fiuk ismeritek a nők T-pontját??

Törölt felhasználó · 2011. február 11. 14:27

Szia! A fiúk úgy meghatódtak, hogy szóhoz se jutnak, csak könnyeiket törölgetik, Gróf meg egyenesen zokog, Jampeccal egyetemben. :))) Hát, tegnap ez jött ki belőlem, ma hülyülhetünk.

Hogy telik a napod? Engem megcsípett a cecelégy, olyan álmos vagyok, ki se látok a fejemből, lehet, szabadnapozok.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. február 11. 10:01

Ki tudja, melyik jön előbb: a következő élet vagy a holnapi nap.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. február 11. 09:35

Veszprém  "Egyik napról a másikra eltűnt a különböző színű és alakú, monogrammal, kisebb ábrákkal ellátott lakatok tömege a megyei könyvtár melletti kerítésről."

Az itt tanuló egyetemisták, diákok városhoz való kötődését szimbolizálták a lakatok, melynek ötletgazdája - Molnár Ernő, a Lokálpatrióták képviselője - értetlenül áll az eset előtt. Nem érti, kit zavartak a lakatok.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. február 10. 22:47

Aki meg nem Te vagy az én lennék! :)

Ezt már megszokhattad!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 10. 22:04

Etr szépen irtad Katóka...Jó  éjt minenkinek!!

Törölt felhasználó · 2011. február 10. 21:27

Bush panaszolta, hogy milyen kevesen írunk itt. Pedig pótol valamit. Lehet,hogy tényleg öregszem és ezért jutnak eszembe 10-20 évvel ezelőtti dolgok, hogy hogyan éltünk akkor mi emberek egymás mellett. Akkor is voltak jó és rossz kapcsolatok, de ez az agresszivitás, veszekedések, szájkarate, fenyegetőzések stb. nem. Emberek módjára éltünk, viselkedtünk, beszélgettünk és jó volt. Elvadult minden,mindegy, hogy a fiatalokat, középkorúakat, vagy öregebbeket nézzük. Akkor voltak egészséges viták jó barátok között, most meg a sok balhé mindenhol. Lehet magyarázni ezeregy dologgal, de csak rajtunk múlik, hogy belemegyünk ebbe, vagy elzárkózunk, esetleg bezárkózunk.

Lehet, hogy még kevesen vagyunk itt, de sokáig még ennyien se voltunk, nem volt Bush, ilko, Pircsi... Nekem ez valamit pótol a régen természetes volt emberi kapcsolatokból. Csak nickneveknek tűntök, de emberek vagytok a gép mögött és jó beszélgetni veletek, viccelődni,élcelődni,komoly dolgokról diskurálni. Én nem tudom, mikor kerülök margóra(Gróf szavaival élve), de amíg itt vagyok, örülök nektek. Írjatok! Szeretlek benneteket így látatlanban is.

Remélem,egyre többen kívánkoznak ide, mert megérzik az ízét!

Törölt felhasználó · 2011. február 10. 20:08

fád: egykedvű, unott, barátságtalan. Jól tudom? :)

Törölt felhasználó · 2011. február 10. 20:06

Nem a sallangtól fosom le a bokámat, hanem a masszázstól, te! Aztán még jön a sallang mosolyogva fitten. Hiszed, vagy sem, tényleg komoly masszázzsal kezdek, tényleg masszőr vagyok, a svéd masszázsban komoly gyúrások vannak, de nem akarok oktatást tartani. Oktattam 3 évig (lehet ezt is megkérdőjelezni, mert átmentem bevállalósba). Tudod, én már nem bizonygatok senkinek, aki idejön, megtapasztalja és bizony férfiak mondták már nem egyszer, hogy 10 perc után nem bírná a kezük.

Azt meg tudom, hogy ugratsz, nem is sértődtem meg. :)

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 10. 19:54

Ja Kató, én se nyúlkálnék más seggében, de szögezzük le, irodalma van, hogy a prosztatamasszázs jól időzítve extrajó. Pircsi Te tucc vmit....

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 10. 19:51

Kató!!! Jóvammá, masssszzázs, odanerohannyak... napi három, eszem megáll....  :)))))))))  nyugi! ugratlak Kató, mert csíplek! :))))))))))))

Figyu, azt mire írtad, hogy a sallang utána, hogy bokádat lefosod?

Gróf, Te kaptál rendesen a másikon, szerintem Chuck-nak nagyon "ellenérdekeltje" vagy, különben nem érteném miért pikkel rád. Közel vagy Te a tűzhöz aszondom és ott megy az adok-kapok. Kár. Nekem viszont teccene, ha Jampec alatt is írtál volna, mert akkor ÓRIÁSI pszichológ vagyok: ha emléxel ezt eccer már megírtam Neked!

OK, a miszt tuttátok, és mi az, hogy vki fád?

Törölt felhasználó · 2011. február 10. 18:03

Csak vibrivel, vagy a WC kefe borzas felével, nyúkájjon más a seggükben!! :D

Törölt felhasználó · 2011. február 10. 18:02

Drága ilkom, én nem versenyzek senkivel. Errefelé nincs jobb, mint én és kész. :)

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 10. 18:01

Katokám a prossztata   masszázst bevállalod??

Törölt felhasználó · 2011. február 10. 18:00

Nem vagyok ma valami szexuális. :(((

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 10. 17:57

SZIA...Kató!!

Mi  mindenben jók lennénk, és kiegészitenénk egymást.. ebben biztos  vagyok...

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen