Bush panaszolta, hogy milyen kevesen írunk itt. Pedig pótol valamit. Lehet,hogy tényleg öregszem és ezért jutnak eszembe 10-20 évvel ezelőtti dolgok, hogy hogyan éltünk akkor mi emberek egymás mellett. Akkor is voltak jó és rossz kapcsolatok, de ez az agresszivitás, veszekedések, szájkarate, fenyegetőzések stb. nem. Emberek módjára éltünk, viselkedtünk, beszélgettünk és jó volt. Elvadult minden,mindegy, hogy a fiatalokat, középkorúakat, vagy öregebbeket nézzük. Akkor voltak egészséges viták jó barátok között, most meg a sok balhé mindenhol. Lehet magyarázni ezeregy dologgal, de csak rajtunk múlik, hogy belemegyünk ebbe, vagy elzárkózunk, esetleg bezárkózunk.
Lehet, hogy még kevesen vagyunk itt, de sokáig még ennyien se voltunk, nem volt Bush, ilko, Pircsi... Nekem ez valamit pótol a régen természetes volt emberi kapcsolatokból. Csak nickneveknek tűntök, de emberek vagytok a gép mögött és jó beszélgetni veletek, viccelődni,élcelődni,komoly dolgokról diskurálni. Én nem tudom, mikor kerülök margóra(Gróf szavaival élve), de amíg itt vagyok, örülök nektek. Írjatok! Szeretlek benneteket így látatlanban is.
Remélem,egyre többen kívánkoznak ide, mert megérzik az ízét!