Pá! Lássuk a holnapot! :)
Beszélgessünk...
Törölt felhasználó · 2010. október 24. 21:50
RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2010. október 24. 21:42
Na, sziasztok sárga köves úton haladó sorstársaim ,beverem a szunyát.
csáááááááááááááá.......ki kap........................ zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Törölt felhasználó · 2010. október 24. 21:41
Az ember a civil életben van, rá se ismernél. Ha nem a fiam lenne a fotósom, könnyebb dolgom lenne.
Törölt felhasználó · 2010. október 24. 21:40
Egy valamit :) eldugtam előled, a lényeget. Nem a szürkeállományomra gondoltam. No akkor csapjunk a lecsóba!! :D
RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2010. október 24. 21:29
No para Dorothi ennek a bádog embernek a te fényképeid dobognak a szíve helyén!!!
Törölt felhasználó · 2010. október 24. 21:17
Szia!
Mindjárt leveszem (vagy nem:))), de mennek fel újak is. A kecót sajnos nem tudom egyelőre lecserélni, szerencsére nem ezért jönnek. Mindennek eljön az ideje, még sajnos dolgoznom kell rajta. Így is annyit keresek, mint a legtöbb helyen két ember (se), mégis kevés a luxushoz. Viszont ma ráztam meg magam és kicsit vadítok, mint tavaly, hisz a legtöbb rajtam múlik, nem igaz? :)
Aztán jöhet a vélemény. Alkatilag sajnos ilyen vagyok, jótestű még mindig. Nézd meg a korosztályomat! Katasztrófa. Nekem még mindig izmos testem van, pedig nem mai csirke vagyok, de nem itt a lényeg, csak egy része.
Amúgy tényleg humornak szántam! XD
RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2010. október 24. 20:46
Gróf úr ne haragudjon de nem értek magával egyet,szerintem kató maiminak a fő kép alatti 4-ik fényképe igen izgató és mondhatni sikkes,már pedig nekem sohasem tetszettek a sovány /elnézést kató/ nők ,és különben is izgatóbb számomra az amit csak sejtetnek velem mint az amit csak úgy a pofámba vágnak kendőzetlenűl.
Gróf úr ezt a témát már kb egy éve a pl- án már egyszer kitárgyaltuk .
Maradok rendületlen odaadóan ,és figyelmesen olvasó /bár kicsit néha értetlenül álló /"""híve""" Bádog ember.
RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2010. október 24. 20:29
Válassz gróf úr ,Dorothi csapatában lehetsz még oroszlán a vagy madárijesztő,vagy akár nyugati boszi is, /most azt nem tudom az jó volt vagy rossz
vagy keleti volt????? mindegy már régen láttam./
Törölt felhasználó · 2010. október 24. 18:43
Ja, a bádogember. Tetszel, édes! :)
Törölt felhasználó · 2010. október 24. 18:41
Köszönöm, ez qrva jóóóó!! XD Melyik vagy Te?
RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2010. október 24. 18:36
Kaptál egy csapatképet:))))))))))
Törölt felhasználó · 2010. október 24. 18:31
Az a madár osztrák, mi Varjúnak hívjuk, amúgy lehet, hogy rigó. Nekem a kalapja és a tekintete tetszik nagyon. Ő a másik szerelmem. Jól táncol metálra is.
Törölt felhasználó · 2010. október 24. 18:29
Még Pált és Grófot is megkérdezem, főleg gróf kritikus velem kapcsolatban, de én tetszem magamnak :)
RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2010. október 24. 18:28
Mindegy kitettelek képernyővédőnek. Megyek melléd bádogembernek!!!!!!!!!!!!!!!!! és kik a többiek?????,
Kedves Dorothi csak el ne kaplon a forgószél.
Törölt felhasználó · 2010. október 24. 18:25
Csak hogy legyen mire kattogni :) De pörög is a számlálóm, nézik a lökött tyúkot!!
RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2010. október 24. 18:22
Hát /tudom így nem kezdünk mondatot/ izé,hozé,"""elég avngard de táncolni lehet rá"""" /ahogy zuzu petász mondta vala,a Ford Ferlen kalandjai című-azóta kultusz filmé lett-moziban./ ;>}D
Törölt felhasználó · 2010. október 24. 17:28
Hahó vándorkasza!
Hogy tetszik az új nyitóképem? Szeretsz még? XD
Törölt felhasználó · 2010. október 22. 22:36
Szex után! XD
Törölt felhasználó · 2010. október 22. 22:32
Ok. Akkor jó éjt, álmodj szépeket!
Törölt felhasználó · 2010. október 22. 22:28
Pál körúton van. Nem emlékszel?