Beszélgessünk...

RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2010. október 13. 17:35

Gyerekek ha valakinek jó kis receptek kellenek ,bulikra,másnaposságra,vagy csak egyszerüen egy jó kis ebédre,ha meg  akarsz villanni,egy kis egzotikummra vágyva,szólj és megadatik,nem mellékesen igen olcsó kaják é ennek ellenére kiadósak.:))))

Törölt felhasználó · 2010. október 13. 16:38

Szia Katónéni!

Akkor biztos valami jó husis receptet kaptál.

Törölt felhasználó · 2010. október 13. 16:28

Szia drága Bélapapi!

Ott Debrecenben nem tudom, mi ma a menü, én kaptam egy jó receptet repülő vándorkaszától, végre nem kell gondolkodnom, hogy mit főzzek hétvégén, amivel egy férfi gyomrát is meg lehet tölteni, de úgy, hogy utáljon, mert nem bírja abbahagyni :)

Bélapapa · Tag (60 hozzászólás) · 2010. október 13. 12:28

Szép napfényes napot!

Most éppen ebédidő van, valami finomat kellene enni, de mit?

Törölt felhasználó · 2010. október 13. 09:33

Szia!

A hétvégi ebédről majd beszámolok, hogy sikerült :)

Szép napot mindenkinek!

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. október 12. 23:18

Tózse! Neked is, Katónéni! Fáradt vagyok, ma ennyi volt. :)

Törölt felhasználó · 2010. október 12. 22:40

:))) Kedves Pál! Ha feljössz, pusz neked is! Gondolom, éjjel beszélgettek :)

Törölt felhasználó · 2010. október 12. 22:36

Add ki magadból, amit kell!

Törölt felhasználó · 2010. október 12. 22:32

Ja, és holnap is csak neked lesz igazad XD

Törölt felhasználó · 2010. október 12. 22:29

Meg a nagy büdös igazság :)))

Törölt felhasználó · 2010. október 12. 22:00

Üdvözöllek én is!

Nincs itt semmi értetlenség, Pál most hiányzik innen, így veled vagyok kettesben, meg azokkal, akik olvassák egyre tartalmasabb csevegésünket. :)

Pontosan fogalmaztál egyszer-kétszer és mindenki megértette pl. antiszociális vagy (és ez nem poén,  vagy vicc, tényleg).

Miért érdekelne egy olyan embert az ország sorsa, aki "dologtalanul" immár 17 éve qrva jól él. No, ezzel nem mondok újat, van és ez a többség kis hazánkban, aki kőkeményen megküzd minden forintért és vannak, akiknek "hull a pénz" az égből (valószínüleg), bár felnéztem, nem hullott. Vagy csak itt nem? Honnan is lehet valakinek pénze, aki kb. 17 éve nem dolgozik, előtte meg kb. 9 hónapot? Csak!! Ne válaszolj! Vagy örökölt egy hatalmas vagyont, összeget és csak herdálja, vagy forgatja, vagy...szóval tudod.

Na, ilyen libuska Katónéni. A legritkább, hogy egy olyan embert, mint te érdekelne az ország sorsa. Ne legyen igazam!! És miattad. De sebaj, amíg a tükörbe tudsz nézni, jól aludni, szívből nevetni, sírni... Addig vagy Ember!

Én itt elszórakoztatom magam, csak magunknak dolgozom, ahogy írtad. A többi meg játék, még mindig. Nekem tök mindegy, hogy spanok vagytok Pállal, vagy sem, hatása ennek sincs rám, főleg az életünkre. Ez van.

Azért azt ne próbáld elhitetni velem, hogy egy szociálisan érzékeny emberrel van dolgom, ez már nem megy. Bizony nem csak a női megérzésem van meg, hanem sokkal több ennél, de addig jó nekem, míg hülyének néznek. Közben én csak játszom és játszom és egyre jobban szórakozom :) Megvagy Gróf! A helyeden vagy, attól még én elvagyok itt veled. Még egy kérdés: miért írod magad mindig nagy betűvel? Én, Magam, Nekem... Kicsivel kéne! Az igazán nagy emberek mindig szerények.

Törölt felhasználó · 2010. október 12. 21:38

Szióka!

Megkaptam! XD Még jól jöhet...

Na hol az a krampampuli? :) Várom ám nagyon, még az is jól jöhet :)))

RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2010. október 12. 16:55

Katókám ,megkaptad????????????

Törölt felhasználó · 2010. október 12. 09:42

Most meg te értettél félre, de nem baj. Én vágom, mit karattyolsz össze, ha hiszed, ha nem. Igazából viszont nem értem, itt mit akarsz elérni vele. Pártunk és kormányunk majd válaszol neked, okoska. :)

Törölt felhasználó · 2010. október 12. 09:40

Szia!

Remélem, jól laktatok az éjjel! Tényleg tartalmas beszélgetés volt. Még a végén a gyomrotok hoz össze igazán benneteket :)))

Törölt felhasználó · 2010. október 12. 09:38

Jó reggelt!

Nem viccesnek találom és nem vagyok libuska (még mindig Katónéni, hiába próbálsz sértegetni!) Vigyázzon, kérem a kezeire, mert körmös is lesz!! :D A társalkodónő már mindjárt más. Na, azért!

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. október 11. 23:32

Most, hogy már a desszertet is elfogyasztottuk, Jó éjt Mindenkinek. By...By.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. október 11. 23:29

Hát??? Több mint két hónapot voltam füreden, bejártam az összes helyet a Silver környékén. A Kedves kávézó és cukrászda van még a Blaha étteremmel szemben. A többi helyen vagy onnan, vagy az Anna Grand-ból hozzák a süteményeket. ¤ Van még egy szerb fagyizó a Silver mellett, ott egy gombóc kettőnek felel meg máshol. ¤

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. október 11. 23:20

Ami különösen fontos manapság, nem növényi tejszínnel dolgoznak mint szinte már mindenütt.

Budán a Szépvölgyi úton ismered a Daubnert? Na az egy igazi pénzgyár, de csodára képes az a hely is. ¤

Vagy 15-éve voltam Gyulán, a 100-éves cukrászdában. Az egy mesevilág volt, amit ott kínáltak, akkor még élt a tulaj...ma a neve van meg.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. október 11. 23:14

Füreden is két cukrászda van, akárcsak Győrött. Ha megnézed a honlapját a krémessel kezdődik, ami nem véletlen. ¤

Téma indítva: 2010.02.25., 10908 hozzászólás összesen