Jó reggelt Néked!
Mi ez? Semmi rizsálás? :)
Jó reggelt Néked!
Mi ez? Semmi rizsálás? :)
Szép estét Mindenkinek!
Nem zudtok, hanem tudtok akart lenni, csak tapogatok itt.
Add ide a didit, a didi add ide!
Én a didit oda nem adom! :)))
Megjöttem XD
Erre zudtok gyógymódot? Belenéztem a tükörbe és egy 60 éves szottyadt vénasszony nézett vissza lógó szemhéjakkal. Gyorsan elfordultam, visszanézek, hát megint! Pedid eskü nem ittam sokat! :)
Szia Grófom!
Ma már nem boldogítok itt senkit, ha netán feljönnél, nem tudunk beszélgetni, holnap reggelig tartó programom van.
Már tűntem is.
Puszi pocidra, Bélapapiéra is!
Aranyos és igaz :-))) De ma akkor is iszunk!! Is. Nemsokára én is tűnök, jön ivócimbora 6 körül, aszt megyünk vacsizni, a többit a fantáziátokra bízom.. :D Holnap meg macskajaj, ajjaj!
Az ivást lehet töbféle módon űzni,normálisan,állat módon stb stb stb,de lehet művészien is ,én találtam egy szép poezist ,amibe az iváson kívűl még sok mindent bele lehet magyarázni,de talán maradjunk az alkoholnál.Na figyu kató
:-)))
Egy pohárka mögött kuporgok
elbújva.Nem rémiszt kudarcom.
S az lkohol gyöngéd karja,
szeretve átölel egy pillanatra.
Tudom múló illuzió,
De boldog vagyok,
Most.A hlnap nem érdekel
érintése kéjel tölt el,
vágyom rá s Ő követel
Szeretlek egyetlenem.
Habzsolva igyekszem
minden porikád kiélvezem,
vad vágyaidt kielégitsem.
Ruhád üres,pincér jön,
túl vagyok veled pár körön,
a pohár alja visszköszön,
de én ujra akarlak s könyörgöm.
Pénztárcám már üres,
nincs mivel már enyém lehess,
De akarlak csapkodva követellek
kétségbe esem,megkérem a kezed,Visszautasítasz
fizetnem kell
ha nem tudok tünjek el?
Zsebemre mutatok:Nincs mivel!!!
Szivemre mutatsz:A Lelkedel.
Tested enyém megvettem
Elmosolyodsz,Tudom vesztettem.
Na jól megszomjaztam megyek iszom egy boroskólát ,vagy 2,3,4,5 öt.:))) na pá további zszép napot.
Értem, majd vigyázok :( De mikor olyan jó!! Nekem jó este is, csak reggel nem. :D
Na figyu kató /bocsi de néha összefutnak a betük :) / Az alkohol szerintem a testrabló ufók közé tartozik,mivel elfogyasztás,után az embereket hatalmukba kerítik és nem ura magának.Álltalában este szokták az emereket elrabolni.
Napközben többnyire boltok polcain vagy különbözö kocsmákban pihennek,de van akit már reggel elrabolnak,sőtt van akit fojamatosan fogvatartanak.Úgy hogy nagyon vigyázz velük mert ha egyszer elrabolnak nehéz tőlük megszökni. üdv ::::))))))
XD
Zulu nem írta meg, hogy van!! Tényleg nyaralni ment, vagy csak józanodik. Ma este valami lé nekem is jut megint, vacsi után.
Nem rossz ez a kúra, csak nehogy rákapjak! :)))
Azért a korai pálesznek is pláne ha hangos megvannak a hátrányai.Pláne ma mikor az első feles után csörög a teló ,irány az apeh,sor tömeg meg minden.És mikor akar feljönni a páesz ? na gndolhatod ? egy kis böfi és mindenki csak pupillázot,én meg csak néztem mint az ártatlan bárány :-))).
De ma már mem megyek sehova aki meg beszélni alar velem azt meg megitatom./ zulu123 elment nyaralni / szép napot
A sörterápia bejött!! :) Egy nagy pizza után, meg más után. Szeretlek benneteket!
Már vigyorgok :)))
Gyerekek rájöttem imádok inni,ez a gyógy sör kicsit elhúzódott,de én is kkor tudok a legjoibban szlopálni ha sietek/sietnék :)) / vagy lóvé nincs vagy nincs rá alkalom.Na további szép napot be verem a szunyát.
Holnapra igértek egy kis szabolcsi szilvát úgy 50 es lehet ,rá kell készülnöm.
Kató majd reggel meg írom hogy érzem magm. na pá
Most még munka van, de estére egy jó sör, az bizony kiváló lesz!!
Lehet, hogy nekem is az kéne? :)
Ijen gondolatok az én fejemben is szoktak keringeni mikor kib@szott másnapos vgyok ,sőtt még a hajam is fáj./Na jó ez csak vicc volt/:))
Amúgy meg ne gondolkodjál mert az csak fáj és a probléma van belőle.
Megyek dobok egy gyógy sört!!!!!!!!!!!!! ,-)
Szia!
Ha nem is írsz, olvasod. Sokkal több mindent és oldottabban írnék priviben, van, ami tényleg nem ide való és nem hiszem, hogy bárkit érdekelne. Jó napom van! De majd fenékbe rúgom magam, dolgozz mami! Ez a hullámvasút kicsit fárasztó már és a reggeli kávé mellett, egyedül lehet gondolkodni, ami persze árt az egészségnek. Tudod, van mikor legszívesebben összecsuknám a masszázságyat és tojnék bele mindenbe, de akkor ránézek a srácra és teszem, amit tennem kell.
A balhé előtt nem így volt, valamit megöltek odabent és alszik a tűz kifelé. Na, ezt nem tudom megbocsájtani, egy kicsit meghaltam és ezt ők csinálták. Élveztem minden napomat, pörögtem ezerrel, most meg egy órát gondolkodom, hogy le kéne tusolni, hajat kéne mosni és be kéne kapcsolni a telefont! Mint egy robot...Andrea meghalt.
Ezeknek, soha! Nem mérgez, ha erre gondolsz, csak tudják, hogykivel packáznak! :D
Néked is jóccak!
Hát, igen. Nem is nekem kell félnem, én ártatlan vagyok, meg másik lábat is növesztek a fájós helyett.
Bármennyire hiányzol, lassan elköszönök. Ha nem írsz már, akkor szép éjszakát!