Nem a hibád, nem vagy potenciális vendégjelölt. Bocs, masszőröket és főleg engem nem szokás futtatni. Honnan tudod, hogy én hogyan érzem magam? Köszönöm, jól vagyok.
No, nem töltöm meg az oldalt magammal, úgyhogy most te jössz! :)
Azt írtad, hogy igazából az ízzóval kapcsolatos titkaimra voltál kíváncsi, főleg ezért csevegtél velem. Hát kedves Brockyfeller, Gróf Kurátor, Péter, vagy akárki vagy! Semmi, ismétlem SEMMI lényegeset nem írtam ide, se máshova, mert nem ide tartozik. Ezt hívják: "Nesze semmi, fogd meg jól!"-nak. Azok után, hogy a neked szánt e-mailjeimet eladtad másnak és ő felrakta ország-világ elé a fórumára egy rágalomhadjárat kíséretében, úgy, hogy én teljesen le voltam tiltva a díszes honlapjáról és válaszolni se tudtam a fröcsögésre(bár értelme semmi, úgy manipulál benne, ahogy akar), nem gondolod, hogy még bízom benned!
Ami az emberek befolyásolását illeti, ha néhány noname befolyásolni tud valakit, nem neki hirdetek.
Végül, ha megfogadsz egy jó tanácsot, mert nem biztos, hogy mindenkinél bölcsebb vagy, ne ellenségeket gyűjts, hanem, vagy szerettesd meg magad, vagy érezd jól magad, ahogy NEKED jó!!! Ha jó.