Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2010. május 11. 10:13

Jaj, eszembe juttattad! Tűsarkammal akartalak megtaposizgatni! Satuba fogni, meg viasszal kínozni...ilyenek voltak :)

Nagy a hasad? Nem baj, szeretem, csak puha legyen. Tényleg nemsokára porolnom kell a nagykerbe, szerintem később még összefutunk (cyber)

szoknyavadász · Lelkes újonc (43 hozzászólás) · 2010. május 11. 10:09

Én is korán keltem ,de hol az arany?

Bár én a nagy hasamra szoktam mondani, hogy a hegy alatt van az arany!

Hétvégén rossz kisfiú voltam, megbüntetsz?

Törölt felhasználó · 2010. május 11. 10:05

Elmúlt az ötletem, vagy elfelejtettem. Lehet, később eszembe jut.

Tegnap ilyen lökött hangulatban voltam, ma nem jön a hülyeség belőlem, meg így nem jó randizni, spontán jó!

Gróf se jött ide este. Korán keltem...

szoknyavadász · Lelkes újonc (43 hozzászólás) · 2010. május 11. 09:56

"Szárazon eléggé fáj"   - se baj

Én a popsi szexet is úgy szeretem csinálni, vagy esetleg hintőporral, az még jobb!

TEgnap azt írtad van egy ötleted....

Törölt felhasználó · 2010. május 11. 09:52

Amúgy elég trágár kezed van! Már nem moderálják ki a csúnya szavakat? Én is írok akkor úgy, úgy megy át igazán.

Törölt felhasználó · 2010. május 11. 09:49

Szia! Késtem, mer most meg fiam rohangált fél éccaka oda, ahova a király is gyalog jár. Férfiak!

Kicsit amúgy is illik váratni egy pasit. Anyám mondta! Te, nekem már semmi ötletem nincs, megnéztem, hogy mi ma a normális, hát még az is, ami nagyon nem. Mér akarsz mindig bántani?! Lágyabban szeretem, na jó legalábbis az elején.

El kell mennem masszázskrémért, szárazon eléggé fáj.

szoknyavadász · Lelkes újonc (43 hozzászólás) · 2010. május 11. 09:21

Hi!

Ne késs el a randiról!

Mi az ötleted?

Nem csípem a cyberszexet, de ha te csíped az orálisat, akkor ha akarod ...TÖRÖLVE...

Törölt felhasználó · 2010. május 10. 20:07

Hát, megint kerültük egymást. Dolgoztam, ja! Van egy ötletem, de. fél 10-10 között itt vagyok általában, csak akkor megyek le, ha nincs mit nézni. Randizunk holnap? A fenekelés még belefér, csak nem mindegy mivel :)))

De jó napom volt, ejaj! Ilyen legyen minden nap!

Holnap várlak és szexelünk, please!!!

szoknyavadász · Lelkes újonc (43 hozzászólás) · 2010. május 10. 13:23

Igen, kb.

Elfoglalt vagy? Sok a kuncsaft mi?

Szóval megkívántál? Így látatlanban?

Nekem bejössz, elfenekelnélek szívesen......hahaha

Törölt felhasználó · 2010. május 10. 12:59

Ennyi, mondom, hogy itt kerülgetjük egymást, pedig elszórakoztam volna veled :)

2 után vendég, ha lesz időm, még visszakacsintok 4 előtt. Addig vagy, nem?

Törölt felhasználó · 2010. május 10. 12:46

Hun vagy má?! Kb. 10 percem van, aztán egy fél méteres hajzuhatagot száríthatok, kész élmény!

Grófnak nem tetszem, nem baj. Lassan úgyis a hókifliből fogok megélni. Nekem mindegy, mit gyúrok!

Törölt felhasználó · 2010. május 10. 12:33

Hali! :)

Bocs, most értem rá felnézni. Nincs sok időm, itt vagy most?

Majdnem megkívántalak, de olvastam, hogy akármennyire bejön vki, csak egyszer élvezed ki. :)))

szoknyavadász · Lelkes újonc (43 hozzászólás) · 2010. május 10. 11:17

Nem kell tovább várnod!  Itt vagyok!!!!!

Törölt felhasználó · 2010. május 09. 22:17

Nem maradhatok tovább, valaki msn-en villog. Holnapra várom szoknyavadászt, remélem, összefutunk és nem kerülgetjük egymást :D

Szép álmokat mindenkinek!

Törölt felhasználó · 2010. május 09. 22:04

Eltévesztettem, 21-én várnak. Akármi az, bevállalom! :D

Törölt felhasználó · 2010. május 09. 21:58

Mondom, hogy rossz helyeken jártál!!! Nem mindig a drága welnessben kapod, amire szükséged van, sőt! Ott van a futószalag.

Törölt felhasználó · 2010. május 09. 21:56

Aha! Én is rábukkantam sok mindenre, de magunkkal foglalkozom, a többi legfeljebb mosolyt csal az arcomra, vagy ugrál a szemem ki-be :))) Többet tudsz, mint én, de nekem ennyi elég!

Jövő péntekre szól a meghívóm :), sejtésem sincs, miről van szó, de ezt te tudod. :))) Szánalom. Meglátom, mi lesz a vége, vagy mikor lesz vége.

Törölt felhasználó · 2010. május 09. 21:45

Életedben nem jártál igazi, rutinos masszőrnél! Itt nyugszol le és felejtesz el minden gondodat arra azegy-másfél órára.

A masszőrök tömege nem érzi a masszázs lényegét, én olyantól kaptam osztást kezdő koromban, aki egy országos versenyen az első 10-ben volt, Sz. Andrásnak hívják, ismert rendező ma már és celeb, mint mi, csak sokkal nagyobb. A hajam majd leégett, de ma hálás vagyok neki az akkori düh helyett. A többi csak sallang, de igény van rá :)

Törölt felhasználó · 2010. május 09. 21:39

Amíg gondolkodsz, beszéljünk másról. Olvasok beszámolókat itt-ott. Emberek játszák az eszüket, voltam X-nél, csak 14 féle tusfürdő volt, lakás panel, fujjj... Van a jányok között is ilyen is meg olyan is. Beszéljünk komolyan? Biztos, hogy akarod?!

Szerintem, nem. Ez itt a szórakoztatóipar egyik fajtája. Nem akarok ujjal mutogatni, de láttam ezt-azt, amíg sz*r van... :)

Nekem nincs szükségem pózolásra. Későbbre tartogatok neked egy hírt is!

Törölt felhasználó · 2010. május 09. 21:26

Jókedvem van ma! Csak egy őszinte válasz volt. A magyarokkal sincs bajom, akiket beengedek :)))

Téma indítva: 2010.02.25., 10912 hozzászólás összesen