A BALEKOKAT ODAÁT MEGJUTALMAZZÁK! MASTY....:))
Mint mondtam már, figyelmesen kell olvasni, ennyi a történet lényege! :)
Olyan álruhát öltök, ami átlátszó.
Így igaz, és nagyon sokféle viszonylatban megállja a helyét...
Ugyan, ez a topik beszélgetésre való, nem?:)
Én ebben azt nem értem, hogy ha valaki 2x volt nálad, akkor tudnia kell(ene) a játékszabályokat, nem?
És ha már itt tartunk , csak egy apró, de érdekes dolog. Eddig ahány helyen csak voltam, pedig nem kevés eme helyek száma (:D) mindenhol "nézett, mint a mozis" az adott hölgy, mert én pl mindig átöblítem tussal magam után a kádat. Nos ezt 100 vendégből jó ha 2 megcsinálja, pedig szerintem alapvető higiéniás dolog. Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy bár sokszor valóban nincs rendben a sz*lg*ltatók higiániája, de azért a másik oldal sem mindig tökéletes...
Ha azt gondolod, hogy "kemény" vagy, akkor jelezném, hogy én meg hypóval öblítem ki a kádat előttem és utánan is, amit viszek magammal.
Szia...
Kedves nowone,, és mond, a szád is öblited, vagy puncit is?
AjAj most védjetek meg ,mert ezért tuti kapok:))
Puszi nowone:))
?
Nem neked szólt, amit írtam...
Amúgy meg jelezném, ha én "kemény" vagyok, rólad egész más jelző jut eszembe. Már feltéve, hogy igaz amit írtál. Ez ugyanis a másik véglet, a bizalom teljes hiánya...
Szia nowone!
Mondd..nem szoktak rád furcsán nézni amikor előveszed a hypót?:)
....és akkor már nem jobb a Domestos?:)
"Ugyan, ez a topic beszélgetésre való, nem?:)" Most menjünk bele abba, hogy kinek mi szól? Szerintem meg "érdekes" is akár. Neked "a bizalom teljes hiánya", nekem meg ésszerű védelem a lányok felé is.
Helló Baba!
Nem akkor néznek rám furcsán, amikor a hypót veszem elő, hanem amikor valami mást. Azt az arcot látnod kellene. :-) Egyébként diszkrét vagyok, és egyedül szoktam a fürdőben lenni, és nem hypos vagy domestosos flakonban viszem, hanem álcázva, mintha aloa verás üdítő lenne. :-)
Helló!
Hát ezt érdemlem tőled, annyi év kerülgetés után? :-) Részemről természetes, hogy a számat is öblítem, mert leginkább olyan lányt keresek fel, akivel lehet csókolózni, mert én egy ilyen kis álromantikus szemétláda vagyok. A punci szót meg nem értem teljesen tisztán, szerintem nem 100%-os még az anatómiai ismerettáram a női testről. :-)
Szia nowone:)
Elkapja őket a röhögőgörcs amikor előveszed azt a "valami mást"?:))
Nem kért még senki az álcázott üditődből?:)
Helló!
Arra bezzeg nem reagáltál, hogy "Baba" néven szólítottalak. A kisebbet nem ér kinevetni. :-) Szerencsére a röhögőgörcs elmarad, annyira nem adják elő direktben, mert el is sírnám magam.
Volt már olyan, aki szerette volna megkóstolni az üdítőt, de jeleztem, hogy az aloa vera töményen fogyasztva diszkomfort érzetet okoz, de minimum an*lis szivárgást. :-)
Ugyan!:) Szerintem ez azért mégiscsak túlzás. Ha ennyire bizalmatlan vagy, minek jársz ilyen helyekre?
Tényleg, és olyan még nem volt aki ezt kihasználta? Mármint, hogy koszos volt a kádja, és miután kimostad kétszer is hypoval, tiszta lett és az eksön helyett azt kaptad, hogy kössz, hogy kitisztítottad, és helló?:DDD Már bocs a faragatlanságért, de ezt tényleg viccesnek találom!:D
Dehogynem reagáltam a"Baba"megszólításra...kaptál egy mosolyt a szia után:)
:-))) Ez valóban így van! :-)