Beszélgessünk...

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. szeptember 13. 21:57

A BALEKOKAT ODAÁT MEGJUTALMAZZÁK!  MASTY....:))

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. szeptember 13. 23:24

Egyszer a Szerelem azt kérdezte a Barátságtól:
- Mi szükség egyáltalán Rád, ha É...n vagyok?
- Hogy mosolyt vigyek oda, ahol utánad csak könnyek maradtak - szólt a válasz csendesen.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. szeptember 13. 23:33

Egy fickó felszed egy fiatal lányt a diszkóban. Felmennek a lány lakására, ahol mindenhol kis plüssállatok hevernek, a szekrény tetején, a könyvespolcokon, az ablakban, a földön, és még az ágy is tele van velük.
Szeretkezés után megkérdezi a fiú:
- Milyen voltam?
Mire a lány:
- Hát, az alsó polcról bármit választhatsz.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. szeptember 13. 23:35

Mint mondtam már, figyelmesen kell olvasni, ennyi a történet lényege! :)

Olyan álruhát öltök, ami átlátszó.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. szeptember 13. 23:38

مساء الياسمين الدمشقي .............
بعض الحكايات تبدأ بكلمة..وتنتهي بصمت
وبعضها يبدأ بتجربة..وينتهي بأنفجار
وبعضها الآخر يبدأ بلعبة..وينتهي بمأساة

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. szeptember 14. 13:11

Így igaz, és nagyon sokféle viszonylatban megállja a helyét...

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. szeptember 14. 13:21

Ugyan, ez a topik beszélgetésre való, nem?:)

Én ebben azt nem értem, hogy ha valaki 2x volt nálad, akkor tudnia kell(ene) a játékszabályokat, nem?

És ha már itt tartunk , csak egy apró, de érdekes dolog. Eddig ahány helyen csak voltam, pedig nem kevés eme helyek száma (:D) mindenhol "nézett, mint a mozis" az adott hölgy, mert én pl mindig átöblítem tussal magam után a kádat. Nos ezt 100 vendégből jó ha 2 megcsinálja, pedig szerintem alapvető higiéniás dolog. Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy bár sokszor valóban nincs rendben a sz*lg*ltatók higiániája, de azért a másik oldal sem mindig tökéletes...

nowone · Tag (141 hozzászólás) · 2011. szeptember 14. 20:19

Ha azt gondolod, hogy "kemény" vagy, akkor jelezném, hogy én meg hypóval öblítem ki a kádat előttem és utánan is, amit viszek magammal.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. szeptember 14. 22:13

Szia...

Kedves nowone,, és mond,  a szád is öblited, vagy  puncit is?

AjAj  most védjetek meg ,mert  ezért tuti kapok:))

Puszi nowone:))

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. szeptember 15. 08:11

?

Nem neked szólt, amit írtam...

Amúgy meg jelezném, ha én "kemény" vagyok, rólad egész más jelző jut eszembe. Már feltéve, hogy igaz amit írtál. Ez ugyanis a másik véglet, a bizalom teljes hiánya... 

Ditke(Edit) · Lelkes újonc (33 hozzászólás) · 2011. szeptember 15. 12:35

Szia nowone!

Mondd..nem szoktak rád furcsán nézni amikor előveszed a hypót?:)

Ditke(Edit) · Lelkes újonc (33 hozzászólás) · 2011. szeptember 15. 12:40

....és akkor már nem jobb a Domestos?:)

nowone · Tag (141 hozzászólás) · 2011. szeptember 16. 16:57

"Ugyan, ez a topic beszélgetésre való, nem?:)" Most menjünk bele abba, hogy kinek mi szól? Szerintem meg "érdekes" is akár. Neked "a bizalom teljes hiánya", nekem meg ésszerű védelem a lányok felé is.

nowone · Tag (141 hozzászólás) · 2011. szeptember 16. 17:00

Helló Baba!

Nem akkor néznek rám furcsán, amikor a hypót veszem elő, hanem amikor valami mást. Azt az arcot látnod kellene. :-) Egyébként diszkrét vagyok, és egyedül szoktam a fürdőben lenni, és nem hypos vagy domestosos flakonban viszem, hanem álcázva, mintha aloa verás üdítő lenne. :-)

nowone · Tag (141 hozzászólás) · 2011. szeptember 16. 17:05

Helló!

Hát ezt érdemlem tőled, annyi év kerülgetés után? :-) Részemről természetes, hogy a számat is öblítem, mert leginkább olyan lányt keresek fel, akivel lehet csókolózni, mert én egy ilyen kis álromantikus szemétláda vagyok. A punci szót meg nem értem teljesen tisztán, szerintem nem 100%-os még az anatómiai ismerettáram a női testről. :-)

Ditke(Edit) · Lelkes újonc (33 hozzászólás) · 2011. szeptember 16. 17:36

Szia nowone:)

Elkapja őket a röhögőgörcs amikor előveszed azt a "valami mást"?:))

Nem kért még senki az álcázott üditődből?:)

nowone · Tag (141 hozzászólás) · 2011. szeptember 16. 18:43

Helló!

Arra bezzeg nem reagáltál, hogy "Baba" néven szólítottalak. A kisebbet nem ér kinevetni. :-) Szerencsére a röhögőgörcs elmarad, annyira nem adják elő direktben, mert el is sírnám magam.

Volt már olyan, aki szerette volna megkóstolni az üdítőt, de jeleztem, hogy az aloa vera töményen fogyasztva diszkomfort érzetet okoz, de minimum an*lis szivárgást. :-)

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. szeptember 16. 20:13

Ugyan!:) Szerintem ez azért mégiscsak túlzás. Ha ennyire bizalmatlan vagy, minek jársz ilyen helyekre?

Tényleg, és olyan még nem volt aki ezt kihasználta? Mármint, hogy koszos volt a kádja, és miután kimostad kétszer is hypoval, tiszta lett és az eksön helyett azt kaptad, hogy kössz, hogy kitisztítottad, és helló?:DDD Már bocs a faragatlanságért, de ezt tényleg viccesnek találom!:D

Ditke(Edit) · Lelkes újonc (33 hozzászólás) · 2011. szeptember 16. 20:44

Dehogynem reagáltam a"Baba"megszólításra...kaptál egy mosolyt a szia után:)

Kicsi Laura · Újonc (24 hozzászólás) · 2011. szeptember 17. 23:53

:-))) Ez valóban így van! :-)

Téma indítva: 2010.02.25., 10910 hozzászólás összesen