Gyere vissza közénk?))
Gyere vissza közénk?))
Most jöttem haza Ausztriából, hulla vagyok
Holnap jövök.
Jó éjt mindenkinek. :)
Neked is Katóka...
Nem, mint láthatod itt vagyok! :)
Szia Pircsi!
Én itt nemkívánatos vagyok, tudomásul vettem.
A mailemet tudod, telefonszámomat is.
Látom, hogy amióta nem írok, egyre többen jönnek fel, én nem zavarok többet itt.
Puszi, sok vendéget kívánok. :)
Neeeeeeeeeee! Hexa :) ne menny el, inkább meséjj, mijen az élet Ausztrijában, ott más a vendégsereg mint idehaza? Nehezebb a meló, de megéri, vagy eccerűen eleged lett viaduktos kishazádból? Csakhogy élsz, neszivassmá, írjáá!
Neked is cső Pircsi, látom virgonc vagy, néha benézek, de tudod a régi nagy szerelmem nélkül már minden ízetlen :((( Klasszikusan mondva: "már a jövő sem a régi" :)))
Szia Kató!!
Nekem már csak az maradol a Kató,nem bánom én ki mit mond...én igy ismertelek meg,és igy szeretlek!!
Nem zavarsz, láttod Bush,is csak miattad,ir... miattam nem szok:)))) szégyelje magát, de majd bünti lesz,ha egyszer találkozunk:)))
Neked is Bush, szépet, és jó sokat:))És jó nagyot:))
SZIASZTOK
Minenkit kérek hogy hadjuk a Lindát...
Köszönöm :)
Szia Bushom, élek.
Írtam a bush50-es mailedre, nem válaszoltál, azt hittem, ennyi.
Nem mesélek itt Ausztriáról, chaten megtalálsz, ott tudunk privizni. :)
Puszi neked.
Mi a manóért félnék??
Igérem, pénteken feljövök. :D
Drága Bushom, péntek este itt, ha feljössz.
Ezer puszi, te vagy itt a császár! :)
Mindig szerettelek, így látatlanul is, jókat hülyültünk.
Engem egy új élet vár egy új helyen.
Szerintetek mi a jó a kaki pisi szexben?,vagy csizmát nyalogatni,, számomra érthetettlen!
Szia!
Volt egy vitánk, ennyi, lerendeztük, nem beszélünk egymással, intelligens emberek így szokták :)
Nem hiszem, hogy hiányzom neki, csak telefonos beszélgetések voltak. Sok mindenben nem értünk egyet, de ez nem baj.
Kedvesem, nem kurvának megyek ki, hanem masszőrnek, és ez nekem így jó.
Nem érdekel, ki mit hordott eddig össze rólam, én és a vendégeim tudják, hogy mi folyt itt, nekem ez elég.
Az út szélén meg főleg nem álltam sose, de ezt te is tudod, tehát ez engem nem érint.
Odakint egyébként nem állnak az út szzélén, mert beviszik őket azonnal. Erről ennyit. Viszont legálisan dolgozhatnak. :)
Szia! :)
erre nem tudok válaszolni, útszélén egyszer vettem fel egy lányt, már stoppolt, de senki nem állt meg, én igen. Csodálkozott is, de egy irányba mentünk. Hazavittem ,aztán mentem a dolgomra tovább. Ennyi az összes tapasztalatom az útszéliekről.
Megyek, mert késő van.
Jó éjt!
Szia!
Este várlak itt. Remélem Bush is feljön :)
Az, amit Debrecenbe írtam, igaz. Te érted, ugye?
Tökéletes igazad van, az csak extrém aki a cimre utazik!!Belefutottam én is párszor már, és csodiznak, miért kérjük a számkijelzést,bár ez sem garancia...No mindegy ezt is ugy fogom fel,hogy szükséges rossz!!