Támadj csak, látom ehhez értesz. A lényeget úgy vettem észre nem sikerült felfognod. De akkor leírom érthetőbben, az, hogy valaki a testét árulja, ugyanolyan szakma, mint hogy
valaki masszíroz, vagy hogy valaki könyvel. Az embereket nem ezalapján kell megítélni.
De vagdalkozz csak, most már tudom, hogy te ilyen vagy és nem is változol meg soha. Azt hiszed érdekel , hogy minek tartasz? Én nme általánosítok, addig nem írok senkiről semmi rosszat, amíg meg nem ismerem. Téged sem bántottalak, de a felsőbbrendűséget utálom! Márpedig te annak tartod magad, és gyűlölhetsz, szidhatsz ahogy tetszik, ez attól még tény marad.
A szakmámat pedig nem abban az összefüggésben írtam, ahogy tőled visszakaptam, de tudom apróságokkal nem foglalkozol, hiszen aki nem istenít téged az mindenki...! Ebből következően én is!:) De nincs ezzel semmi baj, sőt ha majd esetleg valamikor Fehérvár környékén járok, szólok jó előre, hogy engem is megkereshessen a fiad, és jól megverhessen, hiszen le mertem írni amit gondolok. Nálatok ugyanis ez a módi nem? A fenyegetőzés, a káromkodás, meg mások anyázása, ja és persze az erőszak, ezt kihagytam a sorból...
Tudod eleinte azt gondoltam, hogy normális vagy, lehet veled beszélgetni, azért is adtam ki magam. De az utolsó beírásod után már bármit el tudok rólad képzelni. Ennek ellenére nem félek, mert nincs félnivalóm. És még naívan azt hiittem, hogy azokkal van baj, akik leírták nekem korábban, hogy milyen is vagy valójában. Nem hittem nekik, de mostmár hiszek...
Üdv
ilko
PS: Ebben a témában többet nem fogok megnyilatkozni, de másikban, ha úgy gondolom igen, mert semmivel sincs kevesebb jogom beírni egy nyílt fórumra, mint bárki másnak. És még valami, én sosem fogok káromkodni, fenyegetőzni meg pláne nem, mert nem az én stílusom, de tedd csak ha jólesik.