Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2011. október 13. 13:10

Még valami. A fiam nem állítólagos, a hsz törölve, viszont ez nem egy kis összeveszés volt, hanem pontosan az, amit leírtunk.

Amúgy nem ugyanaz a "szakmánk", ezt ne felejtsd el! Az oldal nem csupán a csak szexpartnereké, vannak itt még rajtam kívül is MASSZŐRÖK. A kutya is tud b...ni, de masszírozni nem. Értve vagyok, cicus?

A véleményetek meg nem érdekel. Nem belőled élünk.

Törölt felhasználó · 2011. október 14. 10:26

A játék ellentéte nem a munka, hanem a depresszió

Az 1996-ban alapított amerikai The National Institute for Play (Nemzeti Intézet a Játékért) így fogalmazza meg hitvallását: ANemzeti Intézet a Játékért hisz abban, hogy amint a játék át fogja szőni a társadalmi szokások textúráját, rendkívüli módon át fogjuk alakítani a személyes egészségünket, a kapcsolatainkat, a gyerekeink számára nyújtott oktatást és a vállalataink innovációs képességét is.

Megfogalmazásuk szerint a játék a vitalitásra nyíló kapu. A játék egyedülállóan és magából fakadóan jutalmazó természetű. Optimizmust vált ki, új megoldásokat keres, a kitartást szórakoztatóvá teszi, ügyesít, lökést ad az immunrendszernek, fokozza az empátiát, és elősegíti az összetartozás és a közösség érzését. A játék ezen melléktermékei az egyén egészségének a jelzői, hiányuk egészségi problémákat és a személyiség törékenységét vetítik előre.

A játéktól részben vagy egészen megfosztott élet vagy kultúra fokozottan súlyos közegészségügyi kockázatot jelent. A depresszió, a stresszel összefüggő betegségek, az emberek közötti erőszak, a szenvedélybetegségek, és egyéb egészségi problémák gyakorisága mind kapcsolatba hozható a tartósan fennálló játékmegvonással, mint hiánybetegséggel.Mindenkinek megvan a csak rá jellemző játékszemélyisége, és ha ezzel kapcsolatban marad, ha megvalósítja azt, akkor az növeli a képességeit és az életét örömmel tölti meg. Arról, hogy a játék létszükséglet, az intézet igazgatója, Stuart Brown pszichiáter, játékkutató tartott szemfelnyitó előadást a TED-en, amit itt tekinthet meg magyar felirattal:http://www.ted.com/talks/lang/hun/stuart_brown_says_play_is_more_than_fun_it_s_vital.html

A békessség egy általad hozott döntés – mondja David R. Hawkins, amerikai orvos és pszichiáter, aki a tudatosságról írt műveivel vált világhíressé. Részlet a 101 út a békéhez előadásából: \"A békesség egy általad hozott döntés. A békesség még háború, pusztítás és katasztrófa közepette is jelen lehet. A békés természet kifejlesztésének útja: Először is lemondunk arról, hogy megpróbáljuk megváltoztatni vagy irányítani a többieket... A következő fontos dolog a lelki béke érdekében a lemondás arról, hogy elégtételt akarj venni másokon. ...\" A magyar feliratos youtube videó linkje:http://www.youtube.com/watch?v=ldDXAHq87KI&feature=youtu.be

Mind a 101 tanács a békességhez vezető úthoz itt olvasható (magyarul).

Perla · Újonc (8 hozzászólás) · 2011. október 14. 16:29

Kedves Dark Angel!

Miért olyan fontos neked,h számodra jelentéktelennek mondható emberek szóba álljanak veled??

Lehet,kimaradtam vmiből és rosszul látom a dolgokat,de ha nincs semmi ismeretség közted és más,olyan emberek közt,akiktől még egy kedves szót nem kaptál,és nem is igen fogsz,akkor miért küzdesz az igazadért?Mindenki a maga módján erős:van,aki fórum nélkül,csendben és van,aki látványosan arrogáns,holott élőben teljesen más képet mutatna esetleg.

Ez nem az a hely,ahol érdemes az igazságérzetedet megmutatni,mert bármennyire igazad van,nincs,akit megtéríts,ugye,tudod?Van erre egy frappáns mondás is,de inkább nem irom le:)

Nem vagyok egy irkamániás,de most tényleg muszáj volt belekotnyeleskednem,mert az eddigi hsz-aidat olvasva őszintén értetlen vagyok,mi a francért osztod olyannak az eszet,aki eddig is látványosan öntörvényű-és sokszor arrogáns-volt?

Nincs neked ilyesmire szükséged szerintem...

A legjobbakat kívánom neked is,másnak is!

Perla,az"alja":)

Nem vagyok rá én se büszke,de nem is kozmetikázom..

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. október 14. 19:24

Hova jutott ez az ország!?

Az alap-elv is megváltozott.

A szomszéd is pusztuljon a tehenével!?

Próbáljuk kicsit szeretni egymást, vagy esetleg ne gyűlölködjünk!?

Ezt csak anyósomnak írtam, véletlen sem gondoltam másra.

Köszönöm szépen a türelmet és a megértést. Szép pihentető hétvégét kívánok Mindenkinek.

Törölt felhasználó · 2011. október 14. 19:25

Szia Gróf! 

De nem ám! Ez csak tájékoztatás volt az illető "hölgynek" és sleppjének. Amúgy most akartam lemenni a Metróba, de Ivánom Pesten van, holnap mennek koncertezni Erdélybe, úgyhogy most a youtube-on lógok és hallgatom.

Aztán hallgatom winampon az akusztikusát, ami teljesen más, attól sírsz, nevetsz. Az együttes pedig metál :)

Mindegy, megdumáltuk, ha hazajönnek, hív, aztán beülünk valahova sörözni, meg dumálunk egy jót.

Péntekenként meg lent van a Metróban. 

Azért azt nem gondoltam, hogy tudod, kiről van szó, és ismered! :) Annál jobb!

Törölt felhasználó · 2011. október 14. 19:33

Én meg bunkó vagyok, ha akarom, de nem mindenkivel. :D

Annyian járnának benned, mint bennem, éhen halnál! És ez igaz.

Ami neked 30 perc játék, az nekem legalább 60 perc kőkemény masszázs. Az meg, hogy kivel meddig megyünk el, ránk tartozik.

Cicus. :D

Sok vendéget kívánok, olyanokat, akikre vágysz! Őszintén.

Törölt felhasználó · 2011. október 14. 19:54

És bocs, hogy jóban vagyok a Szerkesztőséggel.

Nem tudod, miért, és a többiek sem. :)

Ez meg a mi dolgunk.

Törölt felhasználó · 2011. október 14. 20:09

Mindjárt gondoltam. :D

Törölt felhasználó · 2011. október 14. 20:17

Sőt! Én is Neked futok :)

Törölt felhasználó · 2011. október 15. 12:05

Szép napot!

Hadd írocskáljanak. Szerinted milyen befolyással van az életünkre? SEMMILYEN. :D

Meg lehet sértődni, lehet utálni, hazugságokat beírni, egál.

A Te küldetésedet már értem, az enyém is megvan, ezt meg Te érted.

Egy valakiét viszont még mindig nem, és tudod, ki az. Segítesz? :)

Törölt felhasználó · 2011. október 15. 18:39

Hali Gróf!

Ez az egyik sms, amit kaptam kintről, és én vagyok alpári. A szöveg pontosan ez, ami itt olvasható, egy mondat az egész.

Ugyanarról a 25 éves nőről beszélünk? Helyesírási hibákkal együtt így szól :) 

"Te faszopo kurva hogy a rák egye ki a picsádat hogy nyomorogyál föl a gyerekeddel együtt jobb ha elköltözöl ahol laksz ott a cigányok várnak engem meglátod az én familimet te köcsög kurva szarsz egy hétig te nyomorék te én leszurtam te egy rafinált mocskos büdös kurva vagy te patkány a jó isten megnyomorit a binét szop ki mélyig találkozunk nemsokára hozd a csapatodat ahogy te mondod ribanc nem maször menjel orvoshoz te bolond kurva"

Szép, ugye? De vannak még. A telefonban pedig azt az artikulátlan ordítást hallanod kellett volna, és én vagyok "bolond" :D

Ui: nem akartam k vinni senkit, őket várnák itt, ha idejönnének.

Na, ez az, amit senki sem tud überelni, bár én a végén már röhögtem.

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. október 16. 12:04

Üdv mindenkinek!

Eredetileg nem akartam ehhez a témához hozzászólni, de most úgy érzem, pár gondolatot mégiscsak írnék.

Először is én értem (és megértem), hogy Dark Angel mitől akadt ki, és egyet értek vele! Már bocsánat, de ha valaki egy akármilyen fórumban leírnám hogy a közgazdászok az emberiség alja, és hogy az ő szakmája sokkal különb, mint akármelyik közgazdász én is kiakadnék, nem is kicsit! Mert ezzel nem egy embert minősít az illető, hanem általánosít, és innentől kezdve ez ugyanolyan mintha azt írnám, hogy az összes c*gány gazember... Az embereket saját maguk alapján kell megítélni, nem azalapján, hogy mivel foglalkoznak a szakmák rangsorolását sajnálatos módon én személy szerint semmilyen formában nem tudom elfogadni. És lehet ezért utálni, akkor sem!

Azonkívül azt is érdekesnek tartom, hogy valaki annyiszor leírja, hogy milyen jól masszíroz, meg milyen végzettsége van, még akkor is, ha ez nyilván igaz. Érdekes módon az ügyvédem, vagy az orvos akihez járok sose emlegeti, hogy milyen szakember, mennyi papírja van, sőt még a Dr. címet se használják, csak teszik a dolgukat, és mindkettő európai hírű szakember...

A 3. dolog pedig, hogy megértem, ha emiatt a banda miatt ki vannak akadva az emberek, de ha jól emlékszem, senki nem kényszerítette Katót, hogy Ausztriába menjen, vagy tévedek? Ha engem egy szolgáltató mondjuk meglop, persze nem dícsérem meg érte, de elsősorban saját magamat okolom azért, hogy miért mentem el hozzá...

És most nekem lehet ugrani, de azt hiszem én ugyanúgy leírhatom mit gondolok, mint akárki más.

Üdv

ilko

Törölt felhasználó · 2011. október 16. 19:38

Tiszteletem!

Számoljam meg, hányszor írtad le, hogy közgazdász vagy? :) Miért is fontos ez itt? Sok értelmiségi nézi az oldalt.

A 3. pontra az a válaszom, hogy kurvára nem tájékoztattak hogy ez nem az, ami volt. A többit meg, ha nem csak papírod van, megértetted volna.

Nem hiszem, hogy itt bárkit védened kéne, a pasik 80 %-nak ők kellenek.

Amúgy Grófhoz szóltam, kedves közgaszdász, nem hozzád, de neked is bele kell szólnod mindenbe, ugye?

Pécsről írjál, ne Debrecenről pl.

Törölt felhasználó · 2011. október 16. 20:34

Még valami. Ahogy a te szádat nem lehet befogni, Grófét ugyanúgy nem, addig az enyémet se fogom be.

És egy példa: olvass be Fehérvárba, a barátnőm az Ica több, mint 10 éve, jól ismerem. Egy betűt nem írt be soha a fórumba, mégis kapja a sértegetéseket, hazugságokat. Először a PL-en "ótvar kurvázta" le valaki, ÉN VÉDTEM MEG, ő csak olvasta, és hallgatott.

Most itt hazudnak róla, megint ÉN írtam be. SOHA NEM REAGÁL, mégis kapja a sértegetést. Egy kedves, békés ember, rosszul esik neki, de nem ír vissza, egy vendége nem védte még meg. ÉN egyedül.

Amíg ez a fórum így züllik lefelé, az én pofámat nem fogja be senki!

Először hízelegsz, hogy csak nekem adtad ki a céges mailedet stb. , én vagyok az egyetlen itt, akiben megbízol, azóta hova is jutottunk??

És még mindig nem írtam le a véleményem rólad ide, de mailben elképzelhető, hogy olyat kapsz, hogy leég a hajad! Aztán, kedvesem, hány évvel is vagy fiatalabb?? Engem te ne ossz, mert tényleg belenyúlok a kényesbe. Nagyon fog fájni.

Csak a családban két közgazdász van, meg egy ügyvéd, meg két programozó... Kit érdekel?

Mr Közgazdász :)

harlee · Lelkes újonc (3 hozzászólás) · 2011. október 16. 23:12

Kassán voltam ma. Bementem a Dóm-ba is, meghajolni büszkeségünk emléke előtt.

Egyre inkább és mindenütt azt látom, lemaradunk.

Mindenki beelőz, miközben annyira nagyra vagyunk magunkkal és "Magyarságunkkal"!?

harlee · Lelkes újonc (3 hozzászólás) · 2011. október 16. 23:14
ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. október 17. 08:02

Támadj csak, látom ehhez értesz. A lényeget úgy vettem észre nem sikerült felfognod. De akkor leírom érthetőbben, az, hogy valaki a testét árulja, ugyanolyan szakma, mint hogy
valaki masszíroz, vagy hogy valaki könyvel. Az embereket nem ezalapján kell megítélni.

De vagdalkozz csak, most már tudom, hogy te ilyen vagy és nem is változol meg soha. Azt hiszed érdekel , hogy minek tartasz? Én nme általánosítok, addig nem írok senkiről semmi rosszat, amíg meg nem ismerem. Téged sem bántottalak, de a felsőbbrendűséget utálom! Márpedig te annak tartod magad, és gyűlölhetsz, szidhatsz ahogy tetszik, ez attól még tény marad.

A szakmámat pedig nem abban az összefüggésben írtam, ahogy tőled visszakaptam, de tudom apróságokkal nem foglalkozol, hiszen aki nem istenít téged az mindenki...! Ebből következően én is!:) De nincs ezzel semmi baj, sőt ha majd esetleg valamikor Fehérvár környékén járok, szólok jó előre, hogy engem is megkereshessen a fiad, és jól megverhessen, hiszen le mertem írni amit gondolok. Nálatok ugyanis ez a módi nem? A fenyegetőzés, a káromkodás, meg mások anyázása, ja és persze az erőszak, ezt kihagytam a sorból...

Tudod eleinte azt gondoltam, hogy normális vagy, lehet veled beszélgetni, azért is adtam ki magam. De az utolsó beírásod után már bármit el tudok rólad képzelni. Ennek ellenére nem félek, mert nincs félnivalóm. És még naívan azt hiittem, hogy azokkal van baj, akik leírták nekem korábban, hogy milyen is vagy valójában. Nem hittem nekik, de mostmár hiszek...

Üdv

ilko

PS: Ebben a témában többet nem fogok megnyilatkozni, de másikban, ha úgy gondolom igen, mert semmivel sincs kevesebb jogom beírni egy nyílt fórumra, mint bárki másnak. És még valami, én sosem fogok káromkodni, fenyegetőzni meg pláne nem, mert nem az én stílusom, de tedd csak ha jólesik.

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. október 17. 08:26

És még valami, nyugodtan kiírhatod ide a nevem, meg a cég nevét is, ahol dolgozom! Sose gondoltam volna amúgy, hogy ez a beírásom valaha is meg fog történni, de ez van, mint ahogy azt sem, hogy ez idáig fog fajulni, de vannak dolgok, amikkel sosem fogok egyetérteni.
Olyat kapok, hogy leég a hajam? Csak tessék, egész nyugodtan, engem ugyanis elsősorban azoknak a véleménye érdekel, akik fontosak nekem, és akiknek fontos vagyok! Ők kedvelnek, és ez nekem elég. És ha te osztasz itt, (ami szíved joga amúgy), nem rólam lesz meg a véleményük, hanem rólad.

De írhatsz a cégesre is, válaszolni fogok neked, de azt ne várd, hogy hasonló stílusban, mint amit tőled kaptam!

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. október 17. 08:29

Oppsz az elfoglalt vagyok, nyilván az akart lenni, ahol dolgozom!:D

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. október 17. 08:39

Azazhogy ahol dolgozom!:DDD

Téma indítva: 2010.02.25., 10910 hozzászólás összesen