Ez tetszik!!!:DDDD
Szóval bizonyos szavak tiltva vannak? Najó, akkor nem erőlködöm!:DDD
Ez tetszik!!!:DDDD
Szóval bizonyos szavak tiltva vannak? Najó, akkor nem erőlködöm!:DDD
Írjál még! :D
Igen, "beszélgetünk" :)
Bocsika
"se nem normális se nem admin aki itt van"
Hanem? Az adminnal mi a bajod? Megsértett?
Akkor miért is vagy itt? Remélem, olvassa ezt is. :)
És ide is leírom, nemcsak emailben. Bármit írtam, és esetleg fogok még, ez nem jelenti azt, hogy nem tisztellek téged!
Amit írok, csak és kizárólag a hszaidnak és a stílusodnak szól, de nem az embernek, aki mögötte van!
Kics Angel!
Én nem hozzád szóltam, mikor Te kezdtél kötni velem.
Ez az én vérmérsékletem, sajnálom. :)
Senki, én se írtam, hogy nem írhat ide bárki, mert én itt vagyok.
Gróffal van még egy közös vonásunk, lepattog rólunk minden, amit ismeretlen nickek firkálnak.
Én sokkal hamarabb lemegyek innen, mint TE. :D
...na ezért tart itt az országunk sajnos!
Még Trianon hiányzik, de oklevéllel és több éves gyakorlattal az is megoldható!?
Szegény Görbe Nóra, ha ezt akkor tudta volna! :)
Na, itt és most ELÉG!!!
Lemegyek erről az oldalról is.
Tessék. Legyetek boldogok.
Be se nézek többet.
A fene azt a nagy pofátokat, én baszom a szemeteket??
Jó baszást! Masszőrök!
hello
vélemény érdekelne ezekről a nyíregyházi lányokról: Elena , Szandra , Letti
köszönöm
Nem megsértődni és viharosan kell távozni egy-két bejegyzés miatt. ( amelyekkel egyet értek én is )
Ezt már többször átéltük az elmúlt évben.
Érdemes elolvasni és elgondolkodni mások írásán.
Tudom, csak bennem van a hiba, de nem süllyedek le arra a szintre.
Nem lehet véletlen, hogy ennyi és ilyen válaszok érkeznek, de kultúrált formában.
A reakcióid ilyenkor Önmagad minősítik, ezt nem kell taglalni.
Próbálj meg néha nagy levegőt venni, elszámolni tízig római számokkal, az sokat segíthet! :)
Helló!
Ezzel semmi gond szerintem. a gond azzal van, hogy amiket írt, azok kőkemény általánosításokat tartalmaznak, de azt hiszem ezt te is tudod! Azt pedig én pl személy szerint nem fogom hagyni, hogy olyanokról írjon enyhén szólva is negatív dolgokat, akiket ismerek, és tudom, hogy tisztességesek, és nem szolgáltak rá erre! Sokkal többen olvassák ezt a fórumot, mint gondolnád, és bizony vannak akiknek ez nagyon rosszul esik. Még ha nem is írnak ide be, mert nem mindenki vállalja fel a konfrontációt. (Mint mondjuk én.) És innentől kezdve bizony van köze pl a pécsi fórumhoz is ezeknek a beírásoknak, mint ahogy az összes másik város fórumához is. (Ezt csak arra a vádra írtam, hogy miért is írok ide, és nem inkább oda.)
Ennyi "Off gomb" nincs a "Kontrax" 1989-es reklámában sem! :)
( A Kontrax egyébként csak rövid ideig virágzott: alighogy elkészült a Hungária körút és Egressy út sarkán álló - akkor hipermodernnek számító - üvegpalota,
a cég 1993 májusában csődbe ment. )
A szépséget és a jókedvet önállóan teremtjük, na ez most sikerült?! :)
Kézcsók és Tisztelet az itt leledzőknek!
" egy kis cinikus éle " ..szinte Mindenkinek van, a kérdés az, hogyan reagálunk ezekre, mennyire veszzük komolyan a sokszor jószándékú, vagy éppen építő javaslatokat, hozzászólásokat. Mi Mindenkiben a jót és a szépet látjuk, ez alap. Nem lehetünk egyformák, de azt Te is érzed, vannak határok és korlátok, amit Te is betartasz!? :)
Én nem kaptam ilyen sms-t, nem mintha hiányozna! :)
Hogyan találják meg, hogy keveredik ezek közé Katómama?
Emléxel "Hanuka" ceglédi fellépésére? Miért kell nagydobra verni mindent? Aztán pedig csodálkozni?
Kísértetiesen hasonló történet kerekedett! :)
Sziasztok!!
Több napja figyelek, és olvasgatom a dicséreteket,és vélt és valós sérelmeket, , nem akartam beleszólni, mert nem tisztem, és jogom biráskodni, mivel nem ismerem a lelki hozzájárulást..DE valszin bámelyikőtök szemszőgéből nézve, igazza lehet csak neki, biztos vagyok benne ,hogy a Dark Angel nem akart senkit bántani, föleg Katót nem, hisz nem győzte hangsulyozni, hogy elnézést kér..... de ez a véleménye..
Gróf... Te egy nagyon jó fazon lehetsz és valoban hajazol a Katóra,,bár tudom hogy Ő nem Te, és Te nem Ő.....Kérdés ki a puncis?? és ki a .....
Ja ne felejtsem Harlee.. te Drága!!Ki is vagy valojában??:)))
Szia Gróf! :)
Végigolvastalak, köszönöm, Te vagy, aki mindent, vagy majdnem mindent megértettél, és érzel.
A múlt a múlt. Mi jókat beszélgettünk, ordenáré módon osztottuk egymást, sokan nem értik, mi van köztünk.
Semmi, csak érezzük egymást, még így az éteren át is.
Nem tudják hova tenni a mi kapcsolatunkat, ami nem személyes, mégis van,és talán marad is.
Mindkettőnket sokan utálnak, mert nem ismernek, és nem éreznek bennünket. Mi viszont egymást már rég.
Te valóban ismered a Nőt, ez sok írásodból átjött, de persze ez az oldal nem erről szól.
A privát életben másként működnek a dolgok, és Te vagy aki azt is ismeri, függetlenül, hogy ebben a műfajban is rendesen otthon vagy.
Nagyon jókat tudnánk mi élőben beszélgetni, nem vagyok benne biztos, ha a közeledben lennék, ez már nem rendszeres lenne mondjuk egy kávézóban, séta közben, vagy bárhol.
Sokszor felmegyek a chatre, ha normális embereket találok, maradok, ha nem, lépek, mint ahogy innen is fogok ezután a hsz után.
Csak Neked írtam most, senki másnak.
Nekem holnaptól egy új élet kezdődik sok minden után, végre az amire vártam.
A chaten viszont megtalálsz (holnaptól 29-ig nem), de utána két hétig igen, aztán újra nem...:)
Ha gondolod, várlak ott, kiiktatva mindenkit, talán jókat tudunk dumálni értelmes dolgokról, mert ebből a világból nekem tényleg elég.
Ez nem az enyém.
Megtalálsz, ha akarsz, és én tényleg kíváncsi lennék élőben Gróf Kurátorra, Brockyra, szexmentesen. :)
Nehéz megszokni, de jól esett!? :)
Ilyen is van az életben! :)
Helló
Ha kicsit pikírt megjegyzést akarnék írni, akkor azt írnám, hogy szem nem maradt szárazon...
De mivel nem akarok, azért inkább egy jótanácsot adnék így a végére. Sose felejtsd el, hogy a 3H-snak mit köszönhetsz (vagy NEM köszönhetsz). Az ilyenek nem fogják meghazuttolni magukat. Szerintem most egy kígyót melengetsz a kebleden, és az ilyen csúszó-mászó-félék akkor marnak meg, amikor nem is várnád...
Sok sikert az új életedhez :-)
Üdv