Ezt én írtam? ...és nagyon udvariasan további beszélgetésre invitáltam...
Ezt én írtam? ...és nagyon udvariasan további beszélgetésre invitáltam...
De szóra sem érdemes, az élet visszaad mindent Mindenkinek kamatosan. (devizaalapon)
Ezt ilko is leírta a fórumban, igaz sokkal korábban.
Nos kedves harlee! Én nem tudom, te ki vagy, nem is fontos. Két éve tűröm, hogy engem csesztetnek különböző fórumokon, írják a hazug beszámolókat rólam, feltesznek hirdetést különböző ótvar oldalakra a nevemmel, telefonszámommal, fotóimmal.
Pont tegnap volt egy ilyen hívásom, egy srác érdeklődik, a neten olvasta a hirdetésem, érdeklődne. Kérdezem, hol talált. Mondja.
Életemben nem hallottam arról az oldalról. Belépek, tényleg fent a hirdetésem, fotóimmal, arcképessel is, de a lényeg, hogy miket vállalok!!
Olyanokat, amiket még szerelemből se egy tartós párkapcsolatban, sőt, azonnali szakítás lenne, ha párom ilyet kérne!!
Felhívom az admint, hogy nem tudom, ki volt, de nem én adtam fel ezt a hirdetést, ilyen oldalon én nem kívánok szerepelni, és ilyen dolgokat be se vállalnék. Kb. 20 percig egyezkedett velem, hogy ingyen van, miért zavar.... Nagy nehezen, de levette.
Sokadik alkaom, hogy valaki/valakik ezzel szórakoznak, hogy a nevemben így adnak fel hirdetést. Máskor egy kedves ismerős felhív, hogy tudom-e, hogy az én fotómmal hirdet valaki Békéscsabán ezen és ezen az oldalon. Megnézem, tényleg. Telefon az adminnak, törli. Sorolhatnám.
Kb. fél éve hezitálok, hogy hirdessek a neten tovább, vagy sem. Mostanra döntöttem úgy, hogy elég.
Viszont folyamatosan nézegetnem kell a szexpartner portálokat, beszámolókat, hogy szerepelek-e az engedélyem nélkül???
Hát, figyelek, és intézkedem.
Lehet engem utálni, szeretni, mindegy. Én soha senkinek így nem ártanék. Van egy természetem, de bizony DISZKRÉT vagyok, akkor is, ha a másikkal összeveszünk.
Bocsánat Hexe, talán félreértettél, de azt hiszem, majd ketten kellene tisztáznunk, mielőtt belebonyolódunk!
Remélem félreértésről van szó pusztán!
Mint olvashatjuk is beszámolóidban, kapod is rendesen.
Én is kaptam már bőven, senki nem kerülheti el ezt az adományt!
Meg kell dolgozni ezekért és szinte Mindenkinek sikerül! :)
Látod, lehet így is írni és beszélgetni.
Na erre is próbáltam utalni.
Véletlenek pedig nincsenek, de nem ismétlem magam.
Mivel ez egy nyilvános fórum, a nyelvezettel óvatosan érdemes bánni.
Harlee ebben nagyon igazat adok, mert keveset vagyok itt, ill nem régóta, de csúnya dolgokat vágtak a fejemhez, és eddig pusztán beszélgettem... Azt hiszem kultúráltan...:(
Kedves Hofi!
Beszéltünk telefonon. Kiadtam a számod valakinek? NEM.
Ahogy QCp-ét sem. Ilkoét sem. Vendégeimét sem. Van, akinek a teljes nevét tudom, a lakcímét.
Ha hülyeségeket firkálna, sértegetne, akkor sem a fórumon, amit ki tudja hányan olvasnak.
Nézd harlee, mi itt anno jókat hülyéskedtünk Bush-sal, QCp-vel, pircsivel, de az elején ok nélkül kaptam az ívet.
Minenkiből ki lehet hozni az állatot, belőlem is. Tényleg nem ilyen voltam, amikor több, mint két éve felraktam magam egy másik oldalra próbaképpen. Nem ismertem ezt a világot, nekem normális életem volt, élő emberekkel, nem nickekkel voltam körül véve.
Tehát hülyén kerültem fel egy számomra ismeretlen világba. Azt hittem, bízhatok nick-kekben, mert emberek vannak mögötte.
Nagyon intelligens és sok vendégem volt. Aztán történt valami, nem itt, egy *** moderálva ***, és akkor kezdődött minden.
Itt jó volt, amíg nem volt fórum, kit érdekelt, hogy a másikon, másikakon miket írnak. Szépen, mödszeresen kinyírtak.
Ennyi. vége. Mást kell csinálnom, vagy máshol hirdetnem, elköltöznöm, de itt ennyi volt, és ezt NEM érdemeltem ki.
Ami a legrosszabbul esett (már nem), hogy a törzsvendégeim sorra tucatjával túntek el, olvasva a hazugságokat, és ismerve engem.
Itt a gáz. Azt hittem, a tapasztalataiknak hisznek, nem a mocskolódásnak, de tévedtem. Hazudnak, hogy nem olvassák a fórumokat.
Dehogynem. Ma már mindent tisztán látok.
A legtöbb ember itt hazudik, mert egy nick mögé bújva könnyű.
Mondtam bármi ilyet???? NEM!!!
Nem is gyanúsítottam senkit, pusztán fórum lévén felvetettem egy témát, amire hozzám hasonló stílusban kaptam egy két értelmű választ!
Nem vádoltam senkit!!
Senki nem mondott ilyet, de mintha valami fenyegetésre utalót látnának szemeim?
Ilyet még viccből sem szabad leírni sehova sem.
Én ezt gondolom, de nem érthetek Mindenhez!?
Nem elég, hogy szép és okos is vagyok! :)
Hofi - Újonc (4 hozzászólás) írta Tegnap, 20:26
Elnézést, hogy belebrekegek! Pusztán egyetlen KÉRDÉS!!!
Az a szó, mitöbb fogalom, ami annyira divatos erre, hogy DISZKRÉCIÓ!!!!! Mond valamit????
Gondolom akinek szól érti!!! :@ :@
Kellemes estét!
"Gondolom, akinek szól érti!!! Ezt kinek szántad?
Ez volt a válasz! Szeretném hinni, hogy elbeszélünk egymás mellett!
Én speciel nem értem, hogy ez most hogy jön ide. Szerényen beszélgettünk Gróffal, szépen, szentimentálisan. :)
Arról mi a véleményed, mikor a chaten szemben bájolog, udvarol valaki, aztán a háttérben megy a szarkeverés??
A kétszínűség mond neked valamit?
Azt hiszem, most kérek elnézést, és szeretném tisztázni ezt az oda-vissza labdát, de nem itt!!
Nem itt, mert néhány elmaradt vessző, vagy ékezet nagyon belekavar abba, ami ugye nem kamilla illatú!!
Arra soha nem gondoltál, hogy kicsit elgondolkodj, mielőtt nyomkodod a billentyűket?
Te már az első alkalommal, bekóstoltál, nem tudom miért!! Nem bántottam meg senkit, próbálom tisztázni, mi történt, de nincs rá válasz!!
Gondolkodom, ha Neked ez hihetetlen akkor is!!
Nem ez volt az előzmény. Akkor már mindegy volt.
Ment válasz.
Nem erre gondoltam, csak úgy álltalában.
Amikor kontrolálatlan szavak jelennek meg a monitoron.