00:15:48 * pircsi kilépett a beszélgetésből (Videkilany kirúgott innen: noflood)
Beszélgessünk...
harlee · Lelkes újonc (3 hozzászólás) · 2011. október 29. 00:28
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. október 29. 02:14
Sok és nagyon rosszat tehettem,,,, fogalmam sincs,,,Passsz... kapják be:))):))
harlee · Lelkes újonc (3 hozzászólás) · 2011. október 29. 08:40
Lementettem az egész beszélgetést.
Az elmúlt hétről beszélgettünk, mit dolgoztam.
Mivel töltöm a hétvégét, merre megyek.
harlee · Lelkes újonc (3 hozzászólás) · 2011. október 29. 10:09
Vannak sejtéseim.
Isten szeme mindent lát.
Több hasonló mentésem is van, így átnézve még érdekesebb és egyértelműbb!
ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. október 29. 15:46
De igen, éppen ez az. Amíg valakit nem ismersz, nem tudhatod miért csinálja amit csinál. Akkor miért van szükség általánosításra? Én is megmondom, ha valakivel gondom van, de csak neki, és csak róla. Ráadásul ez a stílus is távol áll tőlem. De azt hiszem, túlbeszéltük a témát!:D
Törölt felhasználó · 2011. október 29. 16:36
Lehet, hogy sokakat megsértettem, bár egy hirdetőnek válaszoltam.
Viszont, ha bementek Debrecenbe, valamit elindítottam, Dórival most megy az, ami velem volt.
Tehár eddig a masszőrök, akiknek valóban szakmájuk van, hallgattak, csendben bólogattak a háttérben.
A kérdés ugyanaz hozzá, mint sokszor hozzám volt. :) "Ha nem vagy kurva, minek vagy itt??"
Most én kérdezek vissza. az újságok Masszázs rovataiban 10 hirdetőből 8-9 prosti, holott van nekik egy Társkereső rovat.
Ők mit keresnek a Masszázsban?
Dóri valóban masszőr, és a Masszázsban hirdet, szexről nem olvastam nála.
A masszőr valóban egy szakma, vizsgázni kell belőle, a szexből tudtommal nem.
Most persze majd Dóri kapja az osztást, jogtalanul, mert kikéri magának.
Kérdésem: Mi masszőrök hol hirdessünk?? várom a javaslatokat. :)
szakmasszázs · Tag (34 hozzászólás) · 2011. október 29. 19:27
SZIA: A hírdetésembe, és a web. oldalamon vagy egy e-mail, cím és ott elmondom neked a lehetőségeket.Mert a VL. csak egy töredéke a lehetőségeknek. A kurva szóval nem akartam senkit megbántani, csak a Masszőzöket összekeverik más szolgáltataóval, mert sokan ránéznek a telefonszámra , és már hívják is, és nem olvassák el a hírdetés szövegét,pl. kérdés : mibe maszírozol?: válasz: te mibe dolgozol? mert én ruhában, nem bugyiban, nem pucéron,/ pedig ha megtennék, sok félreértést el lehetne kerülni. / minda két fél részéről/ , Masszőzöknek csak ajánlani tudnám a vállalakozási formát., mert nálam így működik, és a hírdetéseimbe is benne vannak.Nagyon sokan megkeresnek tanácsokat kérnek, hogy munkájuk sikeresebb legyen, szivesen segitek ha valaki segitséget kér.SZÉP NAPOT .DÓRI
RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2011. október 29. 19:44
Pircsi szióka régent dumcsiztunk.katónénivel mi van?????????????????
Törölt felhasználó · 2011. október 29. 19:55
Szia!
Gyere át a chatbe, privizünk, egyszerűbb. A többiek nélkül.
Törölt felhasználó · 2011. október 29. 19:57
Hali vándorkasza!
Kösz, Kató tervezi a jövőjét, főleg a fiáét. :)
Törölt felhasználó · 2011. október 29. 20:22
A mailed nem jött be, írtam, valamiért nem jó.
Nekem nem kell segítség, sem tanács. :) Sok év tapasztalat van mögöttem.
Viszont , ha elfogadod, én adok Neked egyet. Itt hagyd, ne reagálj, maradj csendben.
Sok lúd disznót győz, nem azt éred el, amit akarsz.
Este úgy 8-10-ig fent vagyok, napközben ritkán. Ma kb. fél 10-ig, várunk valakit.
Törölt felhasználó · 2011. október 30. 09:37
Nos, kedves Dóri, most b@sztad el végleg.
Átírtad a hirdetésedet. Amikor ilyeneket írsz, hogy intim, lingam, DOMINA, SZEREPJÁTÉKOK... akkor ezek után mit vársz?
Ez mi, ha nincs szex?? És itt van, amikor a lányoknak, és a fórumozóknak is igaza van, te is azt csinálod, csak esetleg masszázs után.
Eddig a hirdetésedben ilyenekről szó se volt.
A másik, amiért javasoltam, hogy hallgass: ide a férfiak szexpartnert keresni jönnek be, az egy dolog, hogy egy részét érdekli a masszázs is, benéz, felhív, meglátogat. DE! Elsősorban alkalmi partner után kutat. Lehet, hogy neked azt mondja, hogy nem jár lányokhoz, nem olvas fórumot, de bizony igen. különben ide be se nézne. :) Csak nem vallja be, mert kínos neki.
Ha te nekiállsz itt népszerű hirdetőket osztani, mind melléjük fog állni, te elveszted a vendégeid javát, előbb-utóbb éhen halsz.
Az meg senkit se érdekel, hogy neked hány okleveled van, miből, vetted, vagy tanultad. Itt a masszőrök kaptak egy sufnit, ahol hirdethetnek, és, ha eszük van (nem mint nekem volt:)), akkor néma csendben teszik.
Én megfizettem a tanulópénzt. Te is ezt akarod? Akkor folytasd, de ilyen hirdetéssel már nincs erkölcsi alapod lányokat sértegetni!
szakmasszázs · Tag (34 hozzászólás) · 2011. október 30. 09:44
HA ELOVASOD értelmesen, nálam nincs aktus, nincs fr, csak a mi leven írva. de ezt nem minden vendég igényli,.ez nem törvnyszerü, ja és nem pucéron, hanem ruhában. szép napot neked.
szakmasszázs · Tag (34 hozzászólás) · 2011. október 30. 09:51
Mint már irtam nemcsak a vl. létezik. ez a kör nekem csak egy tized része, igenyes helyeken vagyok, úgy mint fitnesz studió, egészség centrum, stb. mindenkinek szép napot! Ne har, de már dolgozom nem érek rá. mindenkinek szép napot.
szakmasszázs · Tag (34 hozzászólás) · 2011. október 30. 09:53
Gyorsan még. ha a web. oldalamat nézed ott viszont semmi ilyesmi nincsen! helló
Törölt felhasználó · 2011. október 30. 12:38
Dóri, én se vagyok hülye. Ha te ilyen komoly helyeken (több helyen is) dolgoznál, akkor itt nem hirdetnél, és nem vállalnál be ilyeneket, hogy domina, szerepjátékok, meg a jó ég nem tudja, mi.
Belegabalyodtál most rendesen, és sajnos ezt mások is levágják.
Nézd, nekem tök mindegy, mit csinálsz, de ha a VL neked csak a vendégeid 10-ét hozná meg, akkor nem lennél itt.
Kérdés. Jót tettél magaddal, hogy enemyt bekóstoltad, akit Debrecenben szeretnek? Megint nem az én dolgom.
Neki speciel van oklevele, és nem hirdet többet, mint amit tanult.
Kívánom, hogy valóban találd meg a helyed, ahol hihető, hogy ennyi masszázshoz értesz, amit én is becumiztam a mai napig.
A weboldaladon nem a saját képeid vannak, ezeket leszedted. :)
Szép napot! Vár a sok wellness, meg minden. Nem is tudom, hogy bírod? :)))
Törölt felhasználó · 2011. október 30. 12:42
Még egy utolsó, aztán hagylak. Megnéztem az elérhetőséged. Ebbe hogy fér bele még egészség centrum, fitness (nem fitnesz:))?
szakmasszázs · Tag (34 hozzászólás) · 2011. október 30. 12:49
Kérlek olvasd el a web. oldal szabályzatait, és akkor meg tudod.a munka a hobbim.ezeken este 6. után, a tb-ét adót, 24.órára kell fizetni.és a terem bérleteket, a rezsit,meg egyéb dolgokat, ha valaki hivatalosan csinálja a dolgait akkor tuidja .nekem 13. oklevelem van ráadásul uniós. ha kéri a vendég rendelkezésére áll, amúgy váll .igaz se lehet válltani bizonyitványok nélkül. nem most keztem a vállalakozást. ennyit erről. nem kívánok foglalakozni a dolgokkal többet.szia.
Törölt felhasználó · 2011. október 30. 13:22
Hát ne is foglakozzál szerintem. Az OKJ-s tanfolyamok minimum érettségihez kötöttel, tele vagy helyesírási hibákkal.
Én is számlaképes vagyok, volt egyéni vállalkozásom, Bt-m kettő, megint egyéni, a nővérem könyvelő, adótanácsadó, közgazdász :)
milyen 24. időre??? Ez vicc, ugye te is tudod. :)
szakmasszázs · Tag (34 hozzászólás) · 2011. október 30. 13:40
Na látod erről beszélek!! visz lát