Hali!
Nekem vele már nincs mit beszélnem. Pont.
Ad neki az Élet! :)
Hali!
Nekem vele már nincs mit beszélnem. Pont.
Ad neki az Élet! :)
Az élet mindenkinek ad, legyén szegény vagy gazdag, ,jó vagy rossz,szép vagy csunya, egyremegy.... és az a legnehezebb,hogy emeltfövel tűrjük el a kudarcainkat,, vagy lesütütt fejjel,de büszkén viseljük sikereinket..
Az élet nem mindig habostorta,hisz akkor mindenki csak hizna:))Hibázok sajna én is, mint más is,büszke nem vagyok rá, de visszaforditani sem tudom..de talán tanulunk belöle, és talán csak egy mosoly kellene,hogy jóvátegyen mindent....de olyat hogy majd az Élet olyat soha senkinek...Hozzáteszem semmi személyeskedés nem volt az irásomban.. További Szép Estét!!
Napsütéses reggelt Mindenkinek! ¤
Nem voltam itt egy hetet, semmi nem változott!?
Tudod, ez a lesajnáló és szemellenzős, flegma válaszaid miatt is visz az élet hátra.
Remélem egyszer tanulsz majd ezekből, talán nem későn.
Sziasztok!
Huszonéves fiú vagyok - igen sajnos még nem férfi..
Valahogy még nem sikerült eddig semmit sem összehoznom - és ez kezd egyre jobban frusztrálni! (kapuzárási pánik vagy nem tudom hogy minek is nevezzem :D)
Úgy érzem minnél jobban akarom, annál nehezebben fog összejönni, ezért egy ideje már BN-ben gondolkodom, mint első alkalom, sőt már el is határoztam magam, olyannyira hogy már a lányokat is nézegettem!
Rendszert nem akarok csinálni a dologból, de azt gondolom én jobban járok ha az 1-2. alkalom hasonló lesz!
Lelki vonatkozása nemigazán érdekel a dolognak, sőt akármi is lesz, az sztem fejben-lelkileg csak jót fog nekem tenni rövid-közép-hosszútávon is!
Ami miatt viszont aggódom és még mostanra sem mertem meglépni a dolgot, az az, hogy tudom: végső soron a leges legfontosabb dolog az életben az egészség és énsem akarok hosszasan betegeskedni már ilyen fiatalon 1-2 meggondolatlan alkalom miatt...
Tudom, hogy a lakásban rendelő lányok sokszor rendkívül igényesek és esetleg valamilyen eü. papírral is rendelkeznek, viszont ált. elég sokan megfordulnak náluk 1-1 kivizsgálás között, úgyhogy még ígyis elég paranoiás vagyok és félek hogy elkaphatok valamit. Sajnos mondanak olyan cifra és ijesztő dolgokat az emberek hogy csak na... Pl. csók útján elkaphatok valami csúnyát? mindenhez kell gumi? vagy orálhoz nem szükséges?
Hogyan lehetne biztosra menni? :-S
szia hexe ,kivel harcolsz megit drága,régen dumcsiztunk már.
Mi a fene folyik itt? Mindenkit modira küld valaki. ???
Nem harcolok senkivel, csendben teszem a dolgom. :)
Ezt is küldd modira, akárki! Úgyis marad. XD
Kedves harlee, előre fele megyek, méghozzá roham léptekben.
Akiről semmit se tudsz, arról ne is gondolj semmit.
Életképes vagyok. XD
Ennek igazán örülök, de akkor ne is írj olyanokat!
...mert ezek visszafognak az utadon.
Innentől csak szépet írok, vagy ritkán a semmiről :)
Bush, hol vagy te átok???
Ez szép? :)
Ahogyan gondolod, ha Neked így a jó, legyen így!
Nekem így jó, meg tök mindegy :)
Csá puszi csók!
Mikor leszel cheten??Minden este várlak!!
Szia Linda, egy szavadba kerül és itt vagyok! Pedig mostanában keveset írtam (pontosabban amióta nem voltál) mert inkább csak szakmai duma folyt - tehát szivatózás :))) hülyéskedni nem lehetett olyan jól. Geróf is bekeményített, aggya az ívet mindenkinek, de a többiek hangulata is érdesebb lett... sztem a válság okozta gazd. visszaesés begyűrűzött az "ipar"ba és ettől borostás a kedélye a népnek... mongyuk nincs mit csodálkozni rajta. Ja, anno válaszoltam emailben is, de sztem nem láttad, meg én se nagyon használom azt a címet. Azér ha lesz időm beugrom néha, van egy-két civil a pályán (úgy értem nálam is civilebb) jó lenne őket nem elriasztani, mert minél többen írnak be, annál színesebb és érdekesebb a fórum. Az embernek több kedve is lesz klaviatúrát ragadni. Jókedvet mára mindenkinek! FTF2x, hogy döntöttél? belevágsz? Sztem nyugodtan megteheted, komoly veszély nincs. Igaz Linda? Na csá.
szia :)
az utsó kérdésedre nem tudom a választ, mert szűz vagyok. :) vagy Halak? vagy tigris? XD
télleg nem nagyon lehet most itt hülyülni, de megvan a civil életem, csak este vagyok fent (ha értelmét látom)
de Neked maradok mindig Kató :)
a méled télleg nem kaptam meg, írjámég!
én most átképeztetem magam vízvezetékszerelőnek, valahol mindig csöpög a csap.
télleg, csinálhatnál gmailt, akkor azon hülyülhetnénk.
Köszi, puszi, csók :D
Hali Gróf!
Bevállalod?? Vallj színt! Igazak, vagy nem a hírek rólad?
Engem spec. rohadtul nem érdekel, ki mit csinál, csak engem hagyjanak má békibe. :)
Ehhez a szakmához én nem értek, minden ellenkező híreszteléssel ellentétben, és nem is akarok érteni.
Én már csak ilyen félénken skubizok, hogy mi van, aztán kérdezem magamtól, mit keresel én itt? Hogy kerültem ide?
Ha meg már vagyok, maradok, aztán tanulok. XD
Csá, megyek, megnézem a csetet, közben hallgatom a tiszta zenét :)
Szia Bush, meg aki szeret (talán3)!
Szarul indult a nap, reszetelték a rútert, vagy lehet, hogy szvíccs. :DDD
Na, ehhez várom a hozzászólásokat!
Ma sütöttem cordon bluét, de ti abból nem esztek. Sütés közben énekeltem halkan, mert pitbull bebaszott.
éjjel gyütt haza mata. XD
Szia Gróf!
Van ötletem, jó biznisz, beszállsz?
Most válaszolj, mert holnap már lehet, nem veszlek be. :)
Olvastam, gáz, hogy van agyad. Itt titkold el, akkor szereti fognak! XD
Csókol mindenkit Amarilla! :D
Szia Kató, már attól jobb kedvem van, ha látom, hogy írsz, csak ez a Hexe-nick honan jött?? Mindegy, mert, tuggyuk kit takar, ésezalényeg :))
Anno, reply-al válaszoltam, ha nem kaptad meg, akkor gáz van, de sebaj, csak érdeklődtem, külföldön mijen az élet, érdemes-e lelépni? Mosmeg azt kérdezném meg, hogy itthon minden megy úgy ahogy régen? Meg se néztem hirdecc-e?! Egy jó masszázs mindig jól esik az embörnek. Vótam itt Debrecenben egy 50es masszőznél, teljesen meg volt lepve, hogy nem kértem "extrákat" :)) micsinájjak, masszázs hiányzott, nna. Egyébként nagyon derekasan megdolgozott, túlórázott is rendesen és harmadannyiból kijött mint egy közepes eksön, komolyan! "ha itt lennél velem..." Ja, a végén látnod kellett volna, szabályosan csalódott volt a hölgy, hogy nincs levezetés, pedig ugyanannyit adtam, mintha lett vóna! Rendes volt na, ha vkit érdekel megírom a nevét, de nem reklámozni akartam, csak Neked mesélni.
Figyu, tanulok én is, az ön- és barátnőreklámokat elég jól kiszűröm, a managgerek zömét is, de most nincs az az érzésem, hogy Geróf tutira beletalált. Geróf! Nem mondom, hogy tévecc, csak meglepődnék, ha nem. Legalábbis pl. Vidékiffi elég normálisakat irogat. Ha ő futtat a levelei alapján, akkor akár Ilkó, PP, vagy én is gyanúba kerülünk...? Bár elég jó biznicnek tűnik :)) Te, ez a külf. havi 1-2 milka elég komoly vazze, mi meg itthon geccsolunk, hogy van ez??? Katóóóóóóó, Te hiperszupermegamultimilliomos vagy!!! Mosjöttemrá!!!!!!! VAZZE!!! Én meg itt sajnálgatlak Téged!! megőrültél?! Meg se sajnáltál?! Veszel be azonnal az üzletbe a nemjóját!!?? Úgy én is tok semmit se csinálni mint eggyes menedzserek!!! Nna! :))))))))))))))