Beszélgessünk...

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. január 05. 20:49

Erről olvastam már a szegedi fórumban!?

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2012. január 05. 22:17

Szia!!

Azt nem tudom a szegedit nem olvastam még soha!!

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. január 05. 23:42

Félszegedi, korai*-nál olvastam.

Törölt felhasználó · 2012. január 06. 18:50

Igen, csak másmilyen, mint itt. :D

Küldjek még zenét? a mailedre megy, csak h lásd, a maiak között is vannak k.. jók. :D

Az egyik kedvenc megy aláfestőzenének is jó.

Ma este lehet h nem leszek fent, de még nem száz.

Na, szóval megy Brocky :)

Törölt felhasználó · 2012. január 06. 18:54

I'll be stronger :D

RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2012. január 06. 20:19

csók anya nem dumcsztunk már mittudom én mióta ,hogy vagy mi van veled drága ????

Mia szitu??? látod mijeen laza letttem , Veszprémben sziklveztereztem de nem mertelek ívni-na jó nem akartalak ,vagyis hát izéé nem akartam amgm kompromitálni de azért rajta voltam a témán.

Meteorit · Újonc (0 hozzászólás) · 2012. január 06. 20:23

Szia! BUÉK így megkésve. :)

Miért nem hívtál?

Már megint ittál, igaz, Hogy írsz? :D

Törölt felhasználó · 2012. január 08. 18:20

Gróf, hova tűntél?

Íme, egy példa, hogy mitől lehet, ha nem is világvége, de kipusztul az emberi faj.

Most telefonált fiam barátja, tegnap agyonverték, most mennek be a balesetire, 190 cm, kigyúrt a srác, de jámbor.

3-an mentek neki, állítólag brutál kapott. Azt meg sejted h miért nem meri megmondani h kik voltak.

Újság év vége: tavaly 70%-kal többen haltak meg, mint ahányan születtek, ebben a gyilkosságok, öngyilkosságok is benne vannak.

Remek világ van itt, nem?? Hát, így döglünk meg.

Törölt felhasználó · 2012. január 08. 19:00

Csak mellékesen elmesélném, én 18 évesen a Discoból éjfélkor egyedül nyugodtan sétáltam haza Fehérváron, a rendőrautó az ajtóig kísért, mikor észrevettek.

Ez az ország nem érett meg a jogállamra, még mindig nem, sőt, ezt hozta a "rendszerváltás".

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2012. január 08. 19:47

Szia!

Az egyik rendőr Én voltam!:-))

Törölt felhasználó · 2012. január 08. 20:10

Tudom, emlékszem rád :D

Törölt felhasználó · 2012. január 08. 21:33

Ez részben igaz, de nem teljesen.

Ami ma Tények, híradó, az régen Kék fény volt.

Örülök, hogy itt vagy.

Koncz Zsuzsa Békét és reménységet (youtube)

Törölt felhasználó · 2012. január 08. 21:34

Aztán jöhet Mester Tamás: Szeretlek valamiért :)

Törölt felhasználó · 2012. január 08. 22:09

Azt tudod, hogy az egész világon az egyetlen ország vagyunk, aki ilyen tartósan befogadta őket.

De a hülye magyar hatalmat ad neki! Nem én voltam :)

Törölt felhasználó · 2012. január 08. 22:10

A Füld nem bír el ennyi embert, tehát a természet, vagy az emberek megteszik, amit kell.

A természet biztos :)

Törölt felhasználó · 2012. január 08. 22:11

Pusz, jóccak! Mennem kell.

fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2012. január 09. 00:04

Nem akarok beleszólni kettőtök társalgásába,de mit keres itt a politika?De már ha...Azt irja Ms.Hexe,hogy a világon mi vagyunk akik befogadták őket.Jártatok már a szőröstalpú szomszédainknál?Bucuresti a c...nyok és a kóbor kutyák fővárosa.Ezt még Ők maguk sem tagadják.Az igazi bolgár az tulajdonképpen roma!A tót szomszédainknál,pl egy hete jártam Királyhelmecen,hát fehér embert nem nagyon láttam!Van egy pár lepukkant panelház is és,mint a verebek úgy könyököltek az ablakban meg üldögéltek előtte az utcán.Önkormányzati lakások lehetnek és a hátrányos helyzetükre való tekintettel kaphatták meg,pont mint itthon.Megjegyzem magyarul hallottam őket beszélgetni.Franciaországban dolgoztam kb 8hónapot.Párizs igen-igen külvárosában volt egy iparterület.Van a franciák tescoja a Carrefour!Vicc volt!(Az Auchan meg a madaras teszkau!Mondják a romák!)Szóval Carrefour!És abban az ipari parkban volt a logisztikája.Mellette hatalmas lakókocsis cigánytábor!Azért tanyáztak ott mert a logisztikán dolgoztak.Bizony a francia(de egyébként valószinü román származású cigány) tud targoncázni!Megtanult franciául stb.Sárközi bácsi állitólag csak akkor nem paterolja ki őket ha dolgoznak.De mivel a lakóautó dizel azért még szoktak bele nosztalgiából gázolajat lopni.A franciák hamarosan belerokkannak az idegenekbe.Főleg az arabokba.Majd figyeljétek meg!Akkor a német börtönök törökökkel vannak tele.A hithü török nem bűnözik,de a fiatalabbja már nem vallásos.Főleg amelyik már Deutschlandban született.Hamburgban állitólag napi 2-3 gyilkosság történik.Leginkább St.Pauli-ban ami Hamburg kupija ugyebár.A VL-ről biztos sok magyar csaj dolgozott ott.Még lehet Te is Hexe!!!

Na ennyit a bezzeg nyugaton minden szép és jóról!

PÁ!  Jóccakát!

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. január 09. 08:59

Helló!

Egyetértek, de kiegészíteném azzal, hogy ilyesfajta problémával minden országnak szembe kell néznie! És a látszat nagyon fontos. Ha nem hiszed, nézd meg pl hogy kiknek kell(!) szerepelniük egy amcsi filmben. De az biztos, hogy ahogy ott (az általam egyébként különösen nem kedvelt, de tény ebből a szempontból egyik élenjáró USAban) pl a négereknek is tenniük kellett azért, hogy elfogadják őket. Méghozzá komoly dolgokat kellett tenniük, és úgy sem egyik napról a másikra fogadták el őket. A baj az szerintem, hogy a c*gányság részéről erre semmilyen hajlandóság nincs (vagy minimális), és igazából nem látom, hogy pozitív irányba történő elmozdulás megfigyelhető lenne. Vagy másképp a romáknak nincs Martin Luther Kingjük, és ehhez hasonló kaliberű értelmiségük, akik azt is belátnák, hogy ha valaki nem akar valamit megtenni, akkor az nem is fog menni, bámennyit is beszélünk róla!

Abban én sem hiszek, hogy az emberi faj kipusztulna, de abban igen, hogy ha valami nem jól működik, akkor a természet megkísérli helyrebillenteni az egyensúlyt. Tehát ha teszem azt túl sok ember él a földön, akkor valami történni fog, hogy a számuk lecsökkenjen annyira, amennyit a bolygónk még fenn tud tartani. Ehhez pedig egyértelműen vagy háború, vagy járványok szükségeltetnek, esetleg az, hogy bizonyos számú embernél többet nem lehet eltartani. Mert ha teszem azt a föld összes élelmiszerkészlete csak 1 milliárd embernek elég, akkor törvényszerű, hogy 2 milliárd embert nem lehet jóllakatni belőle...

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2012. január 09. 16:58

Hurrá..... témánál vagyunk:))

Törölt felhasználó · 2012. január 09. 17:02

Dr Varga Tibor jogtörténész fogalmazott így, nem én találtam ki, hogy a világon az egyetlen ország.

Igen, befogadtuk, tűrjük, de hagyjuk ezt a témát, vannak itt Dr Varga Tibornál okosabbak is. :)

Azért zárómondatként csak megjegyzem, a hajléktalanok többsége magyar, és egyre több lesz belőlük, az ő seggük alatt van lakás.

A többit neked mailben, mert az már tényleg nem tartozik senkire itt.

Téma indítva: 2010.02.25., 10910 hozzászólás összesen