Beszélgessünk...

cádik · Újonc (53 hozzászólás) · 2012. január 11. 17:08

" Minden ember bizonyos adottságokkal születik és ezekkel a képességekkel egy-egy életcélt kell beteljesítsen, karmájának megfelelően. Ez az Élet. Maga az út. A betegség nem más, mint egy villanypásztor, igyekszik elterelni az embert a számára helytelen útról.  Az életben az lesz sikeres, aki ismeri saját magát, ismeri célját, karmáját.  Aki nem a karmája szerint él, annál megmagyarázhatatlan, különleges és nagyon ijesztő betegségek jelenhetnek meg, melyek szinte nyomtalanul eltűnnek a helyes út megtalálásakor...."

senki · Lelkes újonc (78 hozzászólás) · 2012. január 11. 17:32

Orvos látott már?

senki · Lelkes újonc (78 hozzászólás) · 2012. január 11. 17:40

Amúgy meg ez tényleg csak ilyen "internetnácizás".Elég régóta dolgozom németben,ahol nem kevés more is van.És tudjátok,ugyanúgy összetartanak,mint itthon.Bezzeg a nagy magyar megy a seggnyalás,áskálódás,hogy előrébb jusson.Akkor meg tényleg majdcsak elsülyedtünk szégyenünkben,mikor majd a Holland határnál ki volt egy boltnál irva"MAGYAR NE LOPJ".-ERRŐL ENNYIT.Részemről jó meg rossz ember van.Legyen sárgától infraveressig mindegy milyen színű.Viszont a nigger se nagyon dolgozik:-))

kaller00 · Kvázi-tag (80 hozzászólás) · 2012. január 11. 18:01

Kinek kinek ami jutott. Hollandiában pl.: a néger ua. mint nálunk a "kissebbség". Az az érdekes, hogy "ezt" mindenhol tudják kezelni, csak nálunk nem. Azzal nem értek teljesen egyet, hogy itt is van meg ott is van ilyen olyan ember. Az nem mindegy hogy fehéréknél 10-ből 8 jó, barnáéknál 10-ből 2 jó ember. Nekem is van barátom aki nem magyar, csak kevés.

Törölt felhasználó · 2012. január 11. 18:47

Szia senki, aki az igazat írja! :)

Te vagy az én emberem.

Nem, orvos nem látta, mert gondolom, az ő segge alá is odaraktak a szülei mindent, vagy legalább elindították.

Wikipediát viszont olvas, meg magyar jógázik, ami tornaóra meditációs zenére.

Nézze meg, ki boldogul, él itt jól!

A neved pedig nem senki. :)

senki · Lelkes újonc (78 hozzászólás) · 2012. január 11. 19:01

Egyetértek Veled.Anno nem nagyon ölelkeztek a holland fociválogatottban a fehér és szines emberkék....

Törölt felhasználó · 2012. január 11. 19:56

Igen,Valaki, aki a való világot látja. :)

Ez a csalók, bűnözők világa, a tolvajoké, lelketleneké.

Milyen karmáról dumál, aki azt se tudja, mi az?

Azt kapod, amit adsz?? NEM. A magyarok fognának úgy össze, mint a cigányok, nem itt tartanánk.

De a szegényedő a szegényből akar túlélni. Gyilkolja, fenyegeti, összeveri... Ez ma a magyar.

Nagymamám két világháborút megélt, kétszer bombázták le a házukat, harmadszorra már nem tudtak újra építkezni, de egyik szegény segítette a másikat. Most mocskolódás, agresszió van. Lehet itt tolni a hülye dumát, de a valóság nem ez.

Törölt felhasználó · 2012. január 11. 20:15

Kedvesem, a karma keleten működik, nem itt :)

Törölt felhasználó · 2012. január 11. 20:24

Piramis Kóbor Angyal :)

Nem csak dugásról szól az élet, még itt se!

kaller00 · Kvázi-tag (80 hozzászólás) · 2012. január 11. 20:30

Bikini: "nyalni csak úgy lehet ha évezzük az ízeket..." persze itt is a fagyi van a középpontban

senki · Lelkes újonc (78 hozzászólás) · 2012. január 11. 20:31

És még egy a sokból.Szegedi cégnél voltunk,kb 70fő.Nem csak igérgetések,rendes pénz euróban,utazás,szállás.Tényleg szuper,de!Jött a kapzsiság és huss....Ugye odakint azért van magas táppánz,gyes stb,mert magas a munkavállalói járulék.Ugye itt is eljátszották a 2 éves előre lekötött munkákat,kb 8-10ezer euró befizetendő járulék elmulasztásával.Úgy kivágtak minket mint a taknyot....

Törölt felhasználó · 2012. január 11. 20:55

Rómeó vérzik Térdelj elém :)

Törölt felhasználó · 2012. január 11. 21:00

Volt egy vendégem, van egy cége x alkalmazottal, egy pökhendi, munkásait lehúzó féreg.

Beszélt flegmán róluk, munkanélküliség van, azt csinálják, amit mondok, volt a duma.

Hexe először normálisan masszírozta, ahogy az Embereket szokta. Csak hallgattam, hogy lenézi a dolgozóit, akikből él, aztán kapott rendes gyúrást, másnap garantált izomláz. Kicsit több volt a tiszteletdílam is. :D

Törölt felhasználó · 2012. január 11. 21:06

Rómeó vérzik Az ördög, az Isten, az élet, a halál

Hogy valami értelmeset is hallgassatok :)

Törölt felhasználó · 2012. január 11. 21:39

Na csátok!

Lassan ez lesz a kérdés: Rómeó Vérzik-Hol vagytok k...k? :D

Nemsokára, Hexe nem felejt :)

senki · Lelkes újonc (78 hozzászólás) · 2012. január 12. 10:10

Gonoszkodtál?

Törölt felhasználó · 2012. január 12. 11:45

Ő is alázza a beosztottait, sőt kizsákmányolja, és gúnyolódik rajtuk, a pénzeszsák.

Ezt érdemelte. :D

Törölt felhasználó · 2012. január 12. 11:48

Küldök egy zenét Bródytól. Annak is érdemes meghallgatni, annak is, aki nem szereti.

Főleg az alatta lévő szöveget elolvasni.

Rezignál nyugger vagyok a dal címe, alatta tenalady én vagyok, aki beírt.

Ma jött a válasz, bár nem ő írta, de róla szól.

Lehet, hogy szerinte senkit nem érdekel, Engem igen. Nem ezt érdemelte, ő nem.

Olvassátok, elgondolkodtató!

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. január 12. 12:06

2 gyáros beszélget.

- Te fizetsz az embereidnek?

- Egy fillért se.

- És bejárnak dolgozni?

- Igen.

- Te, nem kéne ezektől belépőt szedni?

Törölt felhasználó · 2012. január 12. 14:22

Régi vicc, de igaz :)

Téma indítva: 2010.02.25., 10910 hozzászólás összesen