Beszélgessünk...

bendeguz · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. január 13. 23:20

...ere írtam, " Aki másban keresi a hibát, nem találja meg soha a megoldást."

bendeguz · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. január 13. 23:24

Jóéjt, megyek aludni mert holnap Balatonfüred, Tihany, Aszófő!

Meg kell néznem egy pár hirdetést, jók most az árak?

bendeguz · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. január 13. 23:29

Ez valahol már születéskor eldől, nem vagyok fogékony ilyen helyzetekre.

Nem engedem, hogy eddig eljussak. Voltam már kemény szitukban, de más felfogásban nőtt be a fejem-lágya.

bendeguz · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. január 13. 23:31

Lefektetés után jön a befektetés?

bendeguz · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. január 13. 23:32

Az északi part mindig szebb, igaz hűvösebb?

Törölt felhasználó · 2012. január 14. 11:29

Bánom, hogy bármit is írtam. semmi köze senkinek semmihez, mivel ez az oldal a dugásról szól.

Köszönöm a rengeteg bölcsességet, biztos mindig másban kerestem a hibát, hárítottam, meg lehet dobálózni ilyen közhelyekkel.

Gróf, semmi újat nem mondtál.

Én se 16 éves vagyok, és nem másra vártam soha, de hagyjuk.

Egy kérésem van. Foglalkozzatok mással, mert sokkal több élettapasztalatom van, mint a legtöbb embernek.

Sőt, az emberismeretem is elég nagy. Nem mások nevelték fel a fiamat, hanem ÉN, egyedül. Biztos a múltba nézésből. :)

Nem is csináltam semmit, csak tömtem mások zsebébe a pénzt, meg szarrá d oldoztam magam.

De Ti majd megmondjátok az igazat.

" Legyen utánam néma csend!" ismét egy dalból idézek.

Végeztem.

Minden jót!

Törölt felhasználó · 2012. január 14. 23:44

Sziasztok!

Végig sakkoztunk mindent, én szeptember óta a lábamat jártam le, hogy elkerüljünk innen, mert Veszprémben csak megdögleni lehet.

Sokan gúnyolódtak rajtam, én vagyok, aki most mosolyog. Még meghallgatok néhány kedves dalt, fiam pötyögteti a gitárt.

A nyár itt szezon volt tavalyig, volt olyan hónap, hogy fele annyit kerestem, mint a hóviharban télen. Akkor éreztem, hogy innen húzni kell.

Oda mentem vissza Ausztriába, ahol 3 éve olyanok voltunk, mint egy család, és sokat kerestem, a shef nem nagyon szólt bele semmibe.

nagyjából másfél évet voltam ott. G. egy ember volt, még ha lányokból élt, akkor is. Mindenkinek neve volt, nem táncos, pultos, k..va.

Rend volt, béke, együtt a csapat, és én 40 fölött kerestem a legjobban nem csak nekünk, hanem neki is, hisz belőlünk élt. Ezt ő elfelejtette. Hazudott a telefonban, mikor felhívtam, hogy visszamennék. Azt mondta, hogy egy magyar barátnője van, nem cigányt mondott (már nem megyek), drágább lett minden, viszont kevesebbet kaptunk. Kicsi lány elintézte. Ócska kupit csinált a hajdani jó vendégekkel teli bárból. Első szopás. Nekik kerestem, csak magamnak nem.

Aztán kimentem újra, masszőröket kerestek Linzbe. Ott is átvertek, csak pénzkidobás, erotikus masszázsüzlet, no sex. A férfiak tényleg tolongtak, de mint itthon, ott is szexet is akartak. Csütörtökön este értem ki, péntek este a yard ott volt, valaki feljelentette az üzletet, még nem volt kész a vállalkozóim, 3000 euro a büntetés, szombaton az első vonattal haza jöttem.

Jó, akor itthon. Én két éve egy börtönben élek, kimehetek, de fél órára eltünök, mert dolgom van, tuti jöne valaki, ha itthon vagyok, órákig senki. Volt, hogy este 7-ig vártam az egyetlenre. Voltak jó időszakok, de folyamatosan csúsztunk a lejtőn. Ezért akartam innen haza menni. Most hétfőn már Pestre, mert ott én is és fiam is megcsinálná magát.

Nem írok többet, azt hiszem, érthető. Most tettem fel magam a facebookra, majdnem mindent elolvashattok.

Nevem Szalai Linda, ha kimoderálják, valakinek a cseten, vagy mailben átküldöm a vezetéknevem. Olvassátok, és ítélkezzetek!

Én már döntöttem.

Gróf, veled kezdődött, Mme tett egy időre tönkre a sleppjével, új vendégeket kerestem, meg is lettek, eltüntek.

Pest lett volna az utolsó esélyünk, az idő lejárt. Ez nem Amerika.

Törölt felhasználó · 2012. január 14. 23:56

Minden jót kívánok nektek, remélem, nem a testéből kell élni sok nőnek, hogy megéljen!

Ennyi volt, mert, ha szeptember óta azt értem el, hogy a mi hazánk az utca, akkor miért?

Onnan nincs jövő, csak halál. Lassú, fájdalmas, megalázó élet utáni halál.

Fiamat igyekeztem biztonságba tenni, nem sikerült. Lakhatást kerestem, strigók hívtak, de csak engem.

Van még 3 szál cigink, nekem elég gyógyszerem, kaja alig. A mai napot akartam kiélvezni még utoljára, a megszokott heti vendégem se jött.

Ha a facebookon elolvassátok, amit írtam, már valamit tudtokaz életemről, de ez csak a töredéke.

Egy kérésem van, utolsó kívánság. Ne írjatok többet rólam semmit!

Iván: "...legyen utánam néma csend!" 

én most meghallgatom, meg mást is, de elég volt. 

Vége. nincs kiút, és azért, amit korábban írtam.

Ha van pénzed, sikeres vagy, szeretnek, a legkisebb gondnál kifogások tömkelegét hallgatod, körül nézel, senki se maradt.

mi elmegyünk egy nyugodt életbe, ti meg, ha nem segítetek egymást, ugyanígy végzitek, csak lassabban.

Ámen.

Béke veletek, és felejtsetek el, volt elég idő, hogy gyertek. Már nincs hova.

Törölt felhasználó · 2012. január 15. 00:09

Gróf, én befejeztem.

Szia, ha lopok, megmentettem volna az életemet, a fiam meg elindítom.

Inkább gyorsan, mint kínok közt lassan.

Matt. Linda élt majdnem 50 évet.

Vége!

Mondhatod, hogy csak a gyávák, nem igaz, próbáld k! Iszonyat bátorság, és elszántság kell hozzá!

Már nem sajnálok semmit, csak, a fiamat nem szültem volna meg ezért.

Szia, élj boldogan!

Abban pedig igazad van, hogy csak a Jobbikban van erő, a többiek papírpöcsök.

Őket már nem egyszer elverték, de tüntetnek, és forradalom lesz. Majd a gyáva nézi a TV-ben, és örül.

Ott lettem volna ma, tigris vagyok, a forradalmár, de ezekért az emberekért, akik a babérjaikon ülnek és várják a csodát, már nem teszem.

Nehéz a búcsúzás, de ez van.

Csak a mattból nem tudok kijönni, mint a király se. de nem aláznak addig...

bendeguz · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. január 15. 22:26

Ügyes vagy Piroska, csak így tovább.

Próbáld a gyermekeidet a földi életre nevelni, ne az álmaikat kergessék.

Tanúljanak meg becsületesen dolgozni, Te nem cselédnek vagy melléjük rendelve.

Természetesen segíteni kell Őket, de a saját lábukra kell állítani mihamarabb.

A nagy baj az mostanában, a szülők erőn felül kímélik gyerekeiket, óvják mindentől.

Kétségbe esnek ha valami nem jön össze, hiányzik a kitartás és a szorgalom.

Vegyünk észre minden szépet és jót, mert az öröm és a mosoly nem jön be az utcánkba, hisz az mindig ott van! :)

bendeguz · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. január 15. 22:38

Ajánlanám a veszprémi topic-ot figyelmetekbe.

Érdekes köszönetnyilvánítás egy városnak, amely otthont adott és az ott élőknek is kis kedveskedés olvasható.

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. január 15. 22:49

Mostanában nem írok, csak olvasgatok, de régen esett le így az állam...

No comment!

Alfred · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. január 16. 18:45

Miért az áll-leesés? Korábban "beszélgettél" vele, ennyire nem lepődhetsz meg. Elég időd volt megismerni az egyéni "hangját".

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. január 16. 22:02

Helló

Igazán ragozni nem akarom. Más, mikor egy egyén kapja okkal-ok nélkül az ívet, meg más a "parasztfalvai nyomorodó tömeg" általános megszólítása.

Vajon tényleg ez volt a távozás legjobb formája? És a sikeres "megérkezés" előhírnöke?

Summa summárum, hiába ismered az egyéni "hangját" valakinek, néha mégis túl harsánynak tűnik!

(ja, és írjál be magadnak egy piros pontot, a nemesembernek tetszett a kommented...)

:-)))

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2012. január 17. 00:36

Szia Gf!!

"A 'Magunkba nézés és a jellemhibák keresésén már túl van ez az 'Ország",.............de mégsem mindenki:))

Puszi!!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2012. január 17. 00:39

A mosoly!!

Semmibe se kerül, de sokat ad.
Gazdagabbá teszi azokat, akik kapják, és mégsem juttatja koldusbotra azokat, akik adják. Egy pillanatig él csak, de az emléke örökké megmarad.
Senki sem olyan gazdag, hogy meglehetne nélküle, és senki sem olyan szegény, hogy ne lenne gazdagabb tőle.
Boldoggá teszi az otthont, táplálja a jóakaratot az üzleti életben, és a barátság biztos jele.Nyugalom a megfáradtnak, napfény a csüggedőnek, világosság a szomorkodónak, és a természet legjobb orvossága a bajok ellen.
Mégsem lehet megvenni, elkérni, kölcsönadni vagy ellopni, mert nem áru, csak önként lehet adni..Mert senkinek sincs annyira szüksége a mosolyra, mint annak, aki maga már nem tud mosolyogni!

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. január 17. 08:52

Mindenki tudja a "tutit" és Mindenki mindenhez ért Magyarországon.

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. január 17. 10:15

Helló!

Sok mindenben igazad van, de ennyire azért nem látom tragikusnak a helyzetet. És bármennyire is fájhat kimondani néha, de megintcsak bebizonyosodik, amit már írtam többször. Ha te viselkedsz valahogyan, ne csodálkozz, ha másoktól ugyanezt a viselkedést kapod vissza! Erről eszembe jutott amit nemrég olvastam valahol, egy gazdag (nagyon gazdag) házaspárról szólt, akik tisztességtelen eszközökkel szerezték a vagyonuk jelentős részét. Nem törődtek semmivel, csak amikor az egyik gyerekük meghalt fiatalon, gyógyíthatatlan betegségben (mennyit is ér a sok pénz?). Akkor döbbentek rá, hogy talán mégiscsak visszaüthet, ahogy másokhoz viszonyulunk...

kaller00 · Kvázi-tag (80 hozzászólás) · 2012. január 17. 14:14

Annyira komoly dolgokat írtok és olyan stíluban.....Hihetetlen.

Gondoltam hogy nem csak "Gyurik" fognak itt kommentelni, de ez minden várakozásomat meghaladja.

Köszi mindenkinek, jó olvasni benneteket.

kaller00 · Kvázi-tag (80 hozzászólás) · 2012. január 17. 14:41

Elolvastam Hexe "élet történetét" a facsén. Sok minden világos már......

Téma indítva: 2010.02.25., 10910 hozzászólás összesen