Tömegpszichikai tény: "A tömeg mindig a legkisebb intelligenciájúhoz alkalmazkodik a tömegen belül."
Beszélgessünk...
Törölt felhasználó · 2012. január 21. 20:41
QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. január 21. 21:39
Helló
Felhívom figyelmed, hogy a nemesemberrel már rég nem vitázom, fegyverszünet van. Az, hogy te hogy vagy vele, rég nem érdekel.
A legnagyobb baj veled, hogy teljesen hiteltelen vagy. PP jól mondta: számtalan drámát, nagyhalált, feltámadást láttunk már itt. Ha valaki megmondja a véleményét, akkor megsértődsz, és támadsz. Büszke vagy mérhetetlen intelligenciádra, de amilyen stílusban teszed a beírásaidat, az alapján levonhatnál belőle 50-60-at. Amit most is művelsz Pircsivel, az egyenes aljas, gyomorforgató! Egyszer te vagy a legnagyobb és legsajnálatraméltóbb áldozat, máskor mész külföldre dolgozni, és olyan kocsival jössz vissza, hogy a parasztnak majd az irigységtől sírhatnékja támad. Volt arra is példa, hogy te modtad, hogy a vendéget nyugodtan kidobhatod, hisz te már "megcsináltad magad", és ezen a szinten megengedheted magadnak... Viszont nincs ember a fórumon, akivel már ne vesztél volna keményen össsze. Mindenkit elmarsz magad mellől, és elárulsz!!!, keseregsz a sorsodon, ugyanakkor nagy pofával vered a melled hangosan. Nem veszed észre, hogy milyen negatív légkör vesz körül? És ezt csak te főzted magadnak. Sokkal könnyebb másokat okolni mindenért, de nézz már magadba! Sok-sok sértődött távozás, miután bárki máshogy szólt, mint neked elfogadható lett volna, de előbb a kőkemény rendreutasítás, senkinek nem lehet veled szemben igaza; akik itt veled szóba álltak, előbb-utóbb egy balhé közepén találták magukat. Amit a veszprémi elköszönésedről írtam, azt úgy is gondoltam. Ilyen stílusban és ilyet egy olyan nő, aki még akar emberekkel foglalkozni, és megélni a munkájából a szomszédos városban nem írhat nyílt fórumon. Bár ha te ezt a lázadó kiskamasz stílust preferálod egy normálissal szemben, és barátok nélkül akarsz élni, mert a "metálarcok" között érzed jól magad, akkor egészségedre. De hidd el, előbb-utóbb ők is kiismernek, ráadásul te sem leszel fiatalabb.
Üdv
QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. január 21. 21:41
Egy példa:
- Hirdető (360 hozzászólás) írta 2011. október 17. 13:33
Na, itt és most ELÉG!!!
Lemegyek erről az oldalról is.
Tessék. Legyetek boldogok.
Be se nézek többet.
A fene azt a nagy pofátokat, én baszom a szemeteket??
Jó baszást! Masszőrök!
QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. január 21. 21:42
Meg mégegy:
- Hirdető (360 hozzászólás) írta 2011. október 24. 21:43
Te nem csak diplomás bunkó vagy, de üldözési mániád is van. :) Egy beteg ember ír véleményt rólam?
Akkor folytatom. Idézet egy valódi Férfitől a valódi életből:
"Egy feleséget X évi házasság után nem olyan nagy bűn megcsalni, de egy barátnőt, élettársat megbocsáthatatlan, mert, ha nem jó, abból könnyű kilépni. " A FÉRFI mondta.
Te a "barátnődet" csalod folyamatosan prostituáltakkal. Mit nem tud megadni? Csúnya? Undorító, vagy mi is az oka? :D
Te jellem!
Engem pedig 20 év alatt sem ismersz meg, ahhoz te kevés vagy.
Azt meg ne gondold, hogy energiát feccolok bele, hogy felkutassam az állítólagos barátnődet, aki szerintem nincs.
Az osztásra gondoltam, hogy fejezd be, mert kapod az ívet. Kaptad már másoktól is, és fogod is.
És miért hazudsz,nekem szántad azt a szót? Nem írtam volna, rég nem jelentesz semmit, de jobb, ha befejezzük szerintem.
Mondom, hogy nem ismersz. :)
Próbálj meg valami normális párkapcsolatot létesíteni, benne vagy a korban, a normális férfiaknak ilyenkor már családjuk, gyerekük van. Erről ennyit. Vagy nem megy? Tartanak a profik tanfolyamot. Nem olcsó, de neked megérné kifizetni. :D
QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. január 21. 21:44
- Hirdető (360 hozzászólás) írta 2011. október 28. 20:04
Hofi - Újonc (4 hozzászólás) írta Tegnap, 20:26
Elnézést, hogy belebrekegek! Pusztán egyetlen KÉRDÉS!!!
Az a szó, mitöbb fogalom, ami annyira divatos erre, hogy DISZKRÉCIÓ!!!!! Mond valamit????
Gondolom akinek szól érti!!! :@ :@
Kellemes estét!
És neked mond valamit????????
fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2012. január 21. 21:48
Mi van veled "jójány"?Nem kaptál ma este semmit?:-))
QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. január 21. 21:50
Kifejtenéd bővebben?
:-)
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. január 22. 11:34
Új segédet vesz fel az öreg patikus, s mielőtt az első éjszakai ügyeletre
kerülne sor, imígyen oktatja:
- Egyszerű dolog ez, fiam! Ha öv alatti panasszal jönnek, adj ricinust, ha
öv felettivel, aszpirint.
Másnap reggel a segéd boldogan referál:
- Fönök úr, valóban nem volt semmi baj. Egy eset kivételével a tanácsai
szerint jártam el.
- Ez valami speciális beteg volt, fiam?
- Igen. Bejött egy csodálatos, fiatal nő, szétrántotta a kabátját, alatta
nem volt semmi, esdeklően rám nézett és azt mondta: - Szépfiú, egy éve nem
láttam férfit!
- Na, ennek szemcseppet adtam! :)
fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2012. január 22. 11:47
Szőke Nő meséli a barátnőjének:
-Képzeld!Nem vált be az a fogyókúrás tanács amit ajánlottál.
-És miért?
-Nem is értem.Én mindenkivel akivel csak tudtam lefeküdtem.Viszont nem fogytam semmit!
-Na figyelj!Elmondom mégegyszer!Túrókúra!Érted?Túró!T Ú R Ó !! Nem kúrótúra!
kaller00 · Kvázi-tag (80 hozzászólás) · 2012. január 22. 12:31
Érdekes idézet. De vajona tényleg így van ez? "A tömeg mindig a legkissebb inteligencuiájúhoz alkalmazkodik a tömegen belül."
És a vezér egyéniségek, a vezetők, a "menők". Nem gondolom, hogy ez élet szerű.
kaller00 · Kvázi-tag (80 hozzászólás) · 2012. január 22. 12:45
Ez azért nem semmi QC. Nem is gondoltam.......
Törölt felhasználó · 2012. január 22. 14:00
Én sem állítottam, hogy igaz. Lehet, hogy a "szerző" az érzelmi intelligenciára gondol. Vagy ez is csak egy, a sok múló okosság közül. Érdemes rajta "vitázni"?
Törölt felhasználó · 2012. január 22. 14:11
Hát igen!! Pedig ÓÓÓÓÓ, azok a "régi" szép idők!! Amikor egymáson "próbálgattátok" a szubjektum objektivizálódását! :-)
A kedves hölgy, akiről írsz, elég gyorsan "alkalmazkodik". Más embernek egy átlagos élet kevés lenne ilyen érzelmi tapasztalatokhoz, és nem mellékesen logisztikához.
kaller00 · Kvázi-tag (80 hozzászólás) · 2012. január 22. 14:36
Nem! Vitázni nem érdemes, nem is szeretnék! Egy kis megjegyzés volt a részemről, igyekszem kapcsolódniu és figyelemmel követni a témát. :)
ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. január 22. 14:52
Ezt akár én is idézhettem volna! Gonsdolom sejti itt mindenki, hogy miért!
És még egy megjegyzés, ha jól sejtem a metál nem pusztán zene, hanem annál jóval több! Nos van pár "metálarc" barátom, hogy ezt a kifejezést használjam, de ők soha de soha nem írnának ilyen stílusban és ennyire undorítóan véleményt rólam nyílt fórumon, még akkor sem ha teszem azt az lenne a véleményük, mint amit itt olvashat az ember! Ha jól tudom a metál nemcsak zene, hanem életstílus is, és attól ez a fajta vélemény nyilvánítás teljesen idegen. Ott inkább kiállnak egymásért az emberek, és nem...
De persze én csak egy "beteg ember" vagyok!:D Tehát a véleményem sem számít...
QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. január 22. 17:25
Helló
Halvány lila sejtésem sincs :-)))
Teljesen véletlen, hogy pont ezek az idézetek kerültek ide, semmi szándékom nem volt vele, csak októberi szűk másfél hét terméséből ezeket vettem ki hirtelen. Persze a "metálarcokat" sem mint negatívumot hoztam fel, csak ellenpólusként. Ennyi erővel Dark Angel, GK, QCp, Pircsi, PP, stb. stb. ellenes beírásokat is találhattam volna.
Te meg gyógyulgass tovább XD
Üdv
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2012. január 22. 17:44
Szia Gróf!
Örülök,hogy van véleményed a Mosoly kezdetü beirásomra de eggyet nem értek veled!
Szerintem igenis az üzleti életben is meghatározó,és ez bármilyen üzleti kapcsolatra igaz, szívesebben vagy kapcsolatban olyan emberrel aki mosolyog, és ez legyen fönök-beoszott,vagy üzlettárs...
A másik, ...Igen csak önként lehet adni,őszintén mosolyogni csak önként, probálj kényszerből, csak vicsoritasz:)):)))semmi közze eszközökhöz,amit vissza tudol venni!!!!
Végül,de nem utolsó sorban...az a barátom akire mindig tudok mosolyogni,mégha könnyes is a szemem!
Ennek ellenére tisztelem a véleményed, és Köszönöm a hozzászólásod!!
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2012. január 22. 17:53
Szia QCpassed!!
Köszönöm.....Aranyos vagy!!
Arra a bizonyos véleményre rólam, nem fogok reagálni, én annyira nem süllyedek le,és haragudni sem tudok rá!!!!
Tudod mig van tükrünk felesleges másokon nevetni!!
Puszi!!
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2012. január 22. 17:59
Fontos, hogy megtanuld: nem szerethet téged mindenki.
Lehetsz te a világ legfantasztikusabb szilvája, érett..., zamatos..., kívánatosan édes, és kínálhatod magad mindenkinek, de ne feledd: lesznek emberek akik, nem szeretik a szilvát. Meg kell értened: ha te vagy a világ legfantasztikusabb szilvája, és valaki akit kedvelsz nem szereti a szilvát, megvan rá a lehetőséged, hogy banán legyél. De tudd ha azt választod, hogy banán leszel, csak középszerű banán leszel. De mindig lehetsz a legjobb szilva. Vedd észre, hogyha azt választod, hogy középszerű banán leszel, lesznek emberek akik nem szeretik a banánt. Töltheted életed további részét azzal, hogy igyekszel jobb banán lenni, ami lehetetlen hisz te szilva vagy, de megpróbálkozhatsz megint a legjobb szilva lenni...
fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2012. január 22. 18:27
Pircsi!!
Te tán zőccséges vagy??