Beszélgessünk...

ragadozómacska · Újonc (10 hozzászólás) · 2012. január 23. 15:17

Régóta olvasgatom e hölgy írásait..., nem túl szimpatikus egyik posztja sem, sőt még a hirdetési szövege sem . És ugye  a sok panasz hogy nincs vendége... lehet nem a városban kellene keresni a bajok okát hanem a saját személyiségében.

Én biztosan nem mennék hozzá..

kaller00 · Kvázi-tag (80 hozzászólás) · 2012. január 23. 15:27

Remélem Dark Angel soraiddal engem nem minősítesz......

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2012. január 23. 16:29

Drága PP!!

Neked is Köszönöm, tudod ,hogy szeretlek!!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2012. január 23. 16:32

Fiúk,miért van az hogy ha valaki sokáig visszafogja magát,hogy ne élvezen el, aztán nehezen sikerül??

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. január 23. 19:34

Őrzöm lépteidet! :)

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2012. január 23. 21:22

Tisztelettem Őnnek Gróf Úr!!!

Megint elmentünk valamerre:))  a mosoly nem tanitani kell vagy adja magát és szívből jön,vagy bele.... ennyi.. szerintem!!Ha valakinek a mosolyt tanitani kell az hzza le  a wc-n magát:)))

Igen az eszköz amit visszavehetel,de a mosolyt soha!!

Puszi!!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2012. január 23. 21:28

Mivel én kérdeztem és a kiváncsiságom határtalan, és a fiúknak szólt,remélem Te is tudol hozzászólni::):):)

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2012. január 23. 21:39

MIT SZOKTÁL VISSZATARTANI??:))

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2012. január 23. 21:48

sZIA BABY!!

sEM Mentem el, ,de ez csak percek kérdése,és irok okoságokat:)))

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2012. január 23. 21:51

Miről beszélsz baby??,a semmiről nem nehéz ezt már vettük!!Volt egy kérdésem amit komolyan is gondoltam!!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2012. január 23. 21:55

Mi tart vissza???

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2012. január 23. 21:57

Te gyagya én,soha nem vagyok bosszús,legfeljebb nem érdekell!!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2012. január 23. 22:06

menjünk aludn!

kaller00 · Kvázi-tag (80 hozzászólás) · 2012. január 24. 00:17

Az amcsik hisznek benne: ha eleget mosolyogsz előbb utóbb őszintévé válik.......

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. január 24. 08:06

Helló!

Az amcsikat szerintem inkább hagyjuk, mert nem szeretek káromkodni túl sűrűn...

Bár tény vannak köztük normálisak, de elenyésző a számuk! Pl a kedvenc íróm Lovecraft. Igaz, ő megcsinálta egyszer, hogy július 4.én kiment a szabadság szoborhoz, és elkezdte fennhangon éltetni a brit birodalmat és a kiránynőt! Ergo, rossz ember már nem lehet!:D

kaller00 · Kvázi-tag (80 hozzászólás) · 2012. január 24. 08:32

Ja ja, elkorcsosult egy bagázs. Én se ajnározom őket. Viszont meg kell hagyni, jön onnan némi (néha) okosság.

Ha jobban bele gondolok ez kehet, hogy nem is helyi, hanem a bevándorlók okossága......

Egy biztos Én használom a lent említett elvet és működik. Lehet hogy nem a mosolyon múlik, hanem a gondolokodásunk megváltoztatásán, ezt nem cáfolom.

De a talán mindegy is mi mozgatja, az eredméyn a fontos.

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. január 24. 08:46

Amit okosságnak gondolsz (még ha néha lehet, hogy valóban az is), az mind arra irányul, hogy a többi országot még jobban ki lehessen zsákmányolni, és csak a saját önző céljaik könnyebb elérése érdekében találják ki ezeket!

A mosolyos dologgal sajnos alapvetően nem értek egyet, de mivel Pircsi vetette fel, őt meg bírom, hát nem akartam vitatkozni erről!:) Mert ha ez igaz lenne, nem lenne nagyon sok olyan ember (márpedig van), aki rád mosolyog, sőt a szemedbe nevet, közben pedig elárul, és a hátad mögött elmond mindennek... Tehát szerintem nem az a lényeg, hogy mi jön le valakiről kívülről, hanem, hogy mit tesz valójában mikor arra kerül a sor! Persze, én is mosolygok, ha olyan szitu van, meg udvarias akarok lenni, de ez semmit nem jelent.

kaller00 · Kvázi-tag (80 hozzászólás) · 2012. január 24. 09:28

Mondja már meg valaki, hogy miért ilyen nehéz itt egy JÓT "beszélgetni".?
Egyenlőre nem túl sok kommentem van, de nagyjából fél éve követem a fórumot három hónapja pedig igyekszem aktívan bekapcsolódni.
Nem egyszerű. Rendszerint ilyenek az alap reakciók jönnek, mint „nem akartam vitatkozni erről”, „valakinek problémája van velem keressen….” és sorolhatnám……
Igyekszem kultúrosan írni és fogalmazni, semmi képpen sem támadóan és mégis, rendszeresen a második reakció már negatív.
Pedig én elvből nem szeretek konfrontálódni, mert vallom, hogy egy vitából senki sem kerülhet ki győztesen……….

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. január 24. 10:17

...mert ennek a topicnak egy "fogadott moderátora" válogatott kifejezésekkel legorombítja a véleményt alkotó illetve beszélgetni vágyó idetévedőket?

kaller00 · Kvázi-tag (80 hozzászólás) · 2012. január 24. 10:23

Ez is egy lehetőség, erre mondjuk nem gondoltam. :D

Téma indítva: 2010.02.25., 10910 hozzászólás összesen