Beszélgessünk...

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. január 30. 08:01

Mindegyiket egyformán, nem tudok rangsorolni! Mivel ugyanazzal a csajszival voltam, mindenhol ugyanolyan jó volt vele a szex!:) A lényeg, hogy mindketten élveztük, a helyszín ilyen szempontból mellékes, az meg hogy valaki lát-e, meg mit gondol, nem igazán szokott érdekelni!:)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. január 30. 08:22

Egy lány a híd korlátján áll és épp készül beleugrani a folyóba, amikor
arra jön egy kerékpáros fiú.

Odaszól a lánynak : - Hé, hát te meg mire készülsz ott fent?
- Beleugrom a vízbe, öngyilkos akarok lenni.
- Ugyan, micsoda butaság !
Gyere ide inkább és adj egy csókot! - mondja incselkedve a biciklis.
A lány odamegy, megcsókolja hosszan, szenvedélyesen.
A fiú nagyot sóhajt : - Hű, ez volt életem eddigi legklasszabb csókja!
Te aztán egy igazi tehetség vagy kár lenne ezt elpazarolni.
Mondd, miért akarsz meghalni ???
- Mert a szüleim nem bírják, hogy lányruhában járok.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. január 30. 22:15

Az ország-házban a helyetek/helyünk, értünk mi mindenhez és szeretjük is csinálni!?

Az a korrupció, amiben nem vagyunk benne!    Más!!!!!!!

Csodálatos fotói újabb díjat hoztak Máté Bencének: ezúttal a BLIKK választotta őt az év emberévé, a jövő reménysége kategóriában!

A Jövő Reménysége 2011: Máté Bence
Természetfotós tehetség. Az első magyar, aki elnyerte Az év természetfotósa címet a BBC Wildlife Magazin és a Londoni Természettudományi Múzeum pályázatán. Bence weboldalát - telis-tele kiváló fotókkal itt találjátok: www.matebence . hu

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. január 30. 22:52

Haszon az északi-fény, ez szájtépés jelenleg...

Nekimehetsz bárkinek, jó-pár évig reménytelen eset.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. január 30. 23:01

Jelenleg kizárólag a színek a fontosak, semmi más nem számít.

Vak a JóIsten állatkertje és süket. Egy filtert szereltek fel, ami várakozáson felül működik.

papa01 · Újonc (0 hozzászólás) · 2012. január 31. 14:50

SQUIRT?

Ki találkozott már ilyennel? Vagy ami a legfontossabb lenne ki tud?

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. január 31. 19:32

Anyósomnak vannak vizelési problémái, ha érdekel megadom az elérhetőségét.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. január 31. 21:38

A férj elutazik. A felesége élvezi a helyzetet és a férj barátjával "tölti
az időt". Megcsörren a telefon, a nő rohan felvenni. Beszélgetés után
visszajön, a férfi megkérdezi:
- Ki volt az?
- A férjem. Azt mondta, hogy most épp veled horgászik, és hogy most fogtál
egy hatalmas pontyot...

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2012. január 31. 22:31

Ezt megmosolyogtam,nagyon jó!:)

Törölt felhasználó · 2012. február 01. 19:45

Tiszteletem!

Isten hozott Fehérváron, és itt :)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. február 01. 20:16

Természetesen mi is! Velkám! :)

Törölt felhasználó · 2012. február 01. 20:19

Szia! 

Végig álltam, csak... majd Neked megy mail :)

Törölt felhasználó · 2012. február 01. 20:21

Holnap este jövök ám!

Most fáradt vagyok, meg takarítok.

Lesz új kép Kati nénivel, hasonlítunk egymásra, k... jó lett. :D

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. február 01. 20:32

Mint kezdő a gőzfürdőben!? :)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. február 01. 21:34

Bal kézben egy tollseprű, jobb kézben pedig egy puculó! :)

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2012. február 01. 23:07

Sziasztok!!

Érdekes,hogy a főguru, kapkodta a fejét a sok kérdés láttán....Csak nem meghaladta a képességeid, figyelni rá??

Próbáltam egy két dolgot feszegetni,háta eszébe jut a nagyra TISZTELT TÁRSASÁGNAK,HOGY HOL VAN,...

NO KOMMENT!

Nekem elegem van ebből a burkolt cinizmusból  mindenkitől.......

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2012. február 02. 11:34

Nyugi Pircsi, ne parázz, egy fórum lehet ilyen vegyes, azér még Rád is figyelünk. Pl. legutóbb kérdezted, hogy kit hol kapott már el a szenvedély, de Te nem is írtad, hogy Nálad ez hogy megy, elő tucc rukkóni vmi jó kis szaftos meglepivel? :)))

Linda! A Kató nénis duó képed nagyon király!! Nem tom, direkt mosolyogsz-e rajta, és más is érzi-e, hogy ez a kép lényege?! Bárhogy áltál volna oda uncsi lett volna, de így, hogy MINDKETTEN mosolyogtok, óriási!!! Nemvicccc!!! Hajrá Szfehérvár!

Gerófnak is valami: sok jó gondolatot írsz, szeretem olvasni. Akkor jucc inkább csak ingoványos talajra (na ezt így kellett vóna írnom: talalyra :) amikor absztrakt fogalmakat használsz nagy számban - túl sokféleképpen lehet értelmezni, mint tudod, egy ojjan filmet, ami nincs befejezve, hogy a néző magában jácca le a végét - aztán 100 féle megoldás születik. Ez nem kritika, csak megjegyzés, hogy ezér van, hogy soxor vagy nem kapsz azonos fajsúlyú választ, vagy esetleg félreértik. Namindegy. Figyu, viszont hamár pedzegettük a világ mozgatórugóinak jelenlegi összegubancolódását, erre reagálnék. Sztem is, ha elég "távolról" nézzük, megértyük, hogy nem a jobb-baloldal, pláne nem emberek ütközéséről van szó a jelenlegi Magyaro-Eu-IMF-akármi konfrontáció kapcsán. Sztem a régi-régi-régi elvi kérdés tisztul le: a pénz dirigál, vagy az "erkölcs"? Azaz: "meg lehet-e venni a bírákat?" Vagy: "lehet-e kétféleképpen értelmezni érdekből a jogot?" Végül, de megint ugyanaz: "a pénz az Isten vagy a lelki harmónia értékrendje?"          Persze a sok kérdés tk. felesleges, mert a történelem már 100x megválaszolta, hogy a pénzazúr.... hiába, az emberek mindig is rövidtávon tuttak csak gondókodni... Annyi azér lejön belőle, hogy Ma is a pénz dirigál, az pedig kicsinál minket en block, marad tehát az A, hedonizmus, B, idealizmus

Úristen hagytam magam komolyra fordítani, beszarás, bocsi mindenkitől, ugorjátok át, majd Geróf elolvassa, úgyis nekivaló,

nacsá.

Törölt felhasználó · 2012. február 02. 14:57

Szióka Bushom!

Kati néni és Katónéni jó barátságban vannak, az a mosoly szívből jött, pedig mocsok hideg volt.

De itthon vagyok itthon.

Nincs türelmem visszaolvasni, egy darabig láttam, hogy rólam szólt a csevegés, de sok minden átértékelődött

az elmúlt több, mint két hétben. Már tőlem miindenki azt ír, amit akar, azt csinál, amit akar, én meg, amit én akarok.

Ennyi.

Most amúgy Pál-Pusztaiban se éreztem azt a maró gúnyt, vagy egyszerűen én változtam, de az se zavar.

A nagy szerelem mindig te maradsz úgyis már, Grófot meg egyre jobban kedvelem.

Na pusza, majd dumálunk, ha leszel, lehet megy mail is.

Törölt felhasználó · 2012. február 02. 19:53

Szia :)

Kurva gyorsan megváltozott az életünk, meg sok minden más is. Két és fél hét alatt. Megcsináltuk, igen megcsináltuk! (Emlékeztet valakire?:))

Na, tegyük tisztába a dolgokat. Nem csak 1 embert szerethetek, és nem sorrend. Bushot is máshogy, téged meg főleg máshogy.

Bushsal anno csak hülyültünk, pörgettük a csevegést, amiből lejött, hogy debil vagyok (60-as IQ:)) ja, meg matakos. Reál, de nagyon.

Téged megint máshogy szerettelek meg, még az agymenéseid se zavartak/nak, bár ehyre érthetőbben írsz.

Amúgy k....va fáradt vagyok, de a felmosós képet csak miattad megcsináljuk, bár Kati nénivel ami üt, nevetnek rajta.

Ugrálok a cset, meg a csevegés között, de visszanézek.

Majd írok is, de ilyen mocskos lakást eddigi életem során béreltem. A vendégrész azért nagyjából kész, meg én is.

Visszamenőleg felületesen azért beleolvastam, nem ért meglepetés, kb. ezt vártam. Neked azért, ha nem is mindent írok meg, mert ovella lenne, azért levágod, hogy nem egy álomutazás van mögöttünk. Fiam videót, képeket is készített sok mindenről, de nem publikus.

Törölt felhasználó · 2012. február 02. 20:59

na végre!

hol voltál? :)

Téma indítva: 2010.02.25., 10910 hozzászólás összesen