Nyugi Pircsi, ne parázz, egy fórum lehet ilyen vegyes, azér még Rád is figyelünk. Pl. legutóbb kérdezted, hogy kit hol kapott már el a szenvedély, de Te nem is írtad, hogy Nálad ez hogy megy, elő tucc rukkóni vmi jó kis szaftos meglepivel? :)))
Linda! A Kató nénis duó képed nagyon király!! Nem tom, direkt mosolyogsz-e rajta, és más is érzi-e, hogy ez a kép lényege?! Bárhogy áltál volna oda uncsi lett volna, de így, hogy MINDKETTEN mosolyogtok, óriási!!! Nemvicccc!!! Hajrá Szfehérvár!
Gerófnak is valami: sok jó gondolatot írsz, szeretem olvasni. Akkor jucc inkább csak ingoványos talajra (na ezt így kellett vóna írnom: talalyra :) amikor absztrakt fogalmakat használsz nagy számban - túl sokféleképpen lehet értelmezni, mint tudod, egy ojjan filmet, ami nincs befejezve, hogy a néző magában jácca le a végét - aztán 100 féle megoldás születik. Ez nem kritika, csak megjegyzés, hogy ezér van, hogy soxor vagy nem kapsz azonos fajsúlyú választ, vagy esetleg félreértik. Namindegy. Figyu, viszont hamár pedzegettük a világ mozgatórugóinak jelenlegi összegubancolódását, erre reagálnék. Sztem is, ha elég "távolról" nézzük, megértyük, hogy nem a jobb-baloldal, pláne nem emberek ütközéséről van szó a jelenlegi Magyaro-Eu-IMF-akármi konfrontáció kapcsán. Sztem a régi-régi-régi elvi kérdés tisztul le: a pénz dirigál, vagy az "erkölcs"? Azaz: "meg lehet-e venni a bírákat?" Vagy: "lehet-e kétféleképpen értelmezni érdekből a jogot?" Végül, de megint ugyanaz: "a pénz az Isten vagy a lelki harmónia értékrendje?" Persze a sok kérdés tk. felesleges, mert a történelem már 100x megválaszolta, hogy a pénzazúr.... hiába, az emberek mindig is rövidtávon tuttak csak gondókodni... Annyi azér lejön belőle, hogy Ma is a pénz dirigál, az pedig kicsinál minket en block, marad tehát az A, hedonizmus, B, idealizmus
Úristen hagytam magam komolyra fordítani, beszarás, bocsi mindenkitől, ugorjátok át, majd Geróf elolvassa, úgyis nekivaló,
nacsá.