Hova tűnt a pár hete büszkén hírdetett "lenyugodtam", "én már csak mosolygok", "nem érdekel", "más szemmel nézek", "nem hagyom magam felidegesíteni", "peace & love", stb. stb.
Maradtál a régi.
Hova tűnt a pár hete büszkén hírdetett "lenyugodtam", "én már csak mosolygok", "nem érdekel", "más szemmel nézek", "nem hagyom magam felidegesíteni", "peace & love", stb. stb.
Maradtál a régi.
Ja, ezzel az ilko-dologgal kapcsolatban kicsi porszem (vagy inkább nagyobb szikla) került a gépezetedbe.
Ne légy rest visszakeresni azt az ominózus írást.
Én most élvezem, felszabadultan. :)
Csak 3-an vagytok, akiknek az igazság nem tetszik, QCi :)
Téged mondjuk nem értelek, sokáig jól eldumáltunk.
A mosoly megvan a magánéletemben, itt meg haggyámá élvezkedni lécci!
Én nem bántalak téged.
Nem én szerztem ellenfeleket, én vagyok komoly ellenfél itt néhány nagyarcúnak, aki csak a füfyijére lehet büszke, bár nem attól férfi valaki, de az az átkozott hímsovinizmus! :)
Nem, jól látod. Szegény nem tud aludni, míg élek.
Sokáig nem fog. :)
Érted te. Mindent értesz. :)
Mert csak. XD
Én már rég nem, tudod, írtam, hogy nekem nem az életem 100 %-a ez az oldal, csak töredéke.
A barátaim, jó ismerőseim, akiket szeretek, akik szeretnek, most körülöttem vannak.
Itthon vagyok, értsük már meg.
No akkor, nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!
Jól szórakoztam. Köszönöm.
1. Mi az igazság szerinted?
2. Ki az a 3?
3. Miért ne hagynálak?
4. De bántottál engem is, sőt elárultál. Engem is.
Én természetesen hagylak, hisz' hogyan is tudnálak kitiltani innen? Nem is akarlak. Ezt a fórumot leginkább te viszed, de azért néha leírom a gondolataimat, még ha neked nem is tetszik.
De megint felteszem a már sokszor elhangzott kérdést: miért mindíg (hosszú "Í"-vel) XD te veszekedsz valakivel, mondhatni osztod?
Érdekesek az előzmények ebben a hszban! Gondolom azért nem látom, mert közben törlésre kerültek de áruld már el légyszíves Kedves Hexe, hogy pontosan mire is célzol? Én nem másoltam át semmit a levelezésünkből, ellentétben veled, aki meg is fenyegetett nemegyszer! Sőt ha jól emlékszem Te írtál ki bizonyos dolgokat a nyílt fórumra, amiben minden érintve lett, amiről tudhatsz, kivéve azt, hogy hol dolgozom! De most már simán el tudom képzelni, hogy ez is csak azért, mert akkor egyből jogi lépéseket tennék, és ezt Te is tudod! Akkor miről is beszélünk? Én bíztam benned, utólag persze már belátom, nem kellett volna, de alapból így állok az emberekhez. Aztán van, aki megérdemli és van, aki nem. Azonkívül olyan stílusban kaptam megintcsak a nyílt fórumra reakciókat, hogy azt inkább nem részletezem. A barátnőmtől elkezdve, minden szóbakerült, holott semmi közöd a magánéletemhez, mint ahogy nekem sem a tiédhez! A különbség csak annyi, hogy én ezt mindvégig tiszteletben is tartottam, és tiszteletben is fogom tartani, mert az nem tartozik másokra.
És még egy dolog, ha visszaemlékszel, én először emailben próbáltam tisztázni a helyzetet, és nem itt a nyílt fórumon, csak... Még ezt se írom ki, de Te tudod, hogy mit válaszoltál...
Na közben megtaláltam, és így még érdekesebb a dolog, és mostmár tényleg kiváncsi lettem!
Szerinted? Azért "valami" sejtésed csak van, mint fogaskeréknek!? :)
Látom, a másolás az egyik hobbyd. Van még?
Horgászás, vadászás, kézimunkázás? XD
Hát kedves ilko, a véleményem rólad ugyanaz, de tudod, olyan, mint a segglyuk (ha netán moderálnák: segg lyuk:)), mindenkinek van, de a másé senkit se érdekel. Engem mondjuk igen, de nem a tied.
Most aztán mehetsz a bíróságra! Bizony. Tikpernek jó lesz. XD
Gróf, édesem, te csak figyelj! Nem vagy te olyan buta.
Pálpusztai, itt vagy, drágám?
Beszélgessünk már, lécci, lécci!
Papi, halló!!!
Úgy helyes: mindég. XD
Meg utánnna.
Pálpusztai lekéstelek. Most hogy alszom?
Ugye írsz még nekem? Hiányoznál.