De pont :)
De pont :)
Bródy Ezek ugyanazok
Ismered?
Mér most jöttél, és nem vagy cseten sose?
Én csak, ha muszáj :D
Mit bénázol a cseten, eccerű, voltál már, nem?
Nem meséltem, az erkélyen fészket raktak a vadgalambok, végig néztem a szerelmüket,
csőröznek is. Most ott a két tojás, váltásban költenek, édesek. ( Csak tulaj néni ha meglátja, velük együtt kib@sz.
Későn vettem észre a fészket, már nincs lelkem ...
Anyuci ma rakta le a 2. tojást. Tegnap este kitanultam, mi várható.
5-6 nap, kikelnek a fiókák, aztán 4-5 hét, mire önállóak.
El lehet vonulni!
Én ott ártatlan vagyok!!!
Szia! Jó éjt! :)
Szia! Vagy? Majd visszakacsintok.
Chaten vagyok, ha érdekel, de jövök-megyek :)
Tiszteletem Gróf Úr!
10-ig vagyok, jelentem tisztelettel. :)
Nem győzlek lesegetni. Na végre!
Ne vigyorogjá! Hun a p... ban vagy? :D
Tudod mit? Én elnézegetem, meg hallgatom Bródyt.
(Csak Nekek elárulom, ő a Férfi, és a nagy zenész nékem, de nem lehet az enyimé, ez van.)
Pukkadj meg! Hol jártál ennyi ideig? Már a galabokkal beszélgetek. Letojt anyu az erkélyre.
Költenek, váltásban. Végig néztem a vadgalambok szerelmét, és nincs lelkem a természet rendjébe avatkozni.
Tulaj mami elől el kell dugnom őket, ha kikelnek a fiókák, mert én is megtanulok repülni.
Ezek vannak, meg várom a nyarat, vagy nem tudom, mit. :) Kérdésedre válaszolva, köszönöm, nem bottal piszkálnak. :D
Kösz, nem tudsz valamit. A jelenlegi szitu addig tart már, ameddig én úgy akarom. :)
Azért jövök ide be, mert csak ígérgetsz, de randi sehol, így Veled ez marad.
Két lehetőség van amiért rejtőzködsz. Az egyik: annyira szép vagy, hogy folyamatosan menekülnöd kell a nők elől.
A másikat nem tudom. XD
A jövőmet látom, a csütörtököt, meg a pénteket nem. Dolgomat elvégeztem, életművem kész. :)
Régebben Zorán is a kedvencek közt volt, ma is elismerem. Mostani lelki állapotomnak viszont két magyar zenész tesz jót.
Az egyik Bródy (de beletúrnék a hajába!), a másik Mester Tamás (akinek de beletúrnék a hajába!) XD
Zenéről amúgy megfogadtam, hogy nem nagyon beszélek. Mindenkinek, ami Neki jó. :D
Szia :)
Zenéről semmit, mondtam :) Olyan, mint a politika, csak balhé van belőle.
Én má minek dógozzak? De ha lé van benne, szólj! :D
És nem rinyáltam, én mindig " Köszönöm, jól vagyok." Erre neveltek (meg ki a f.szt érdekel?:))
Nem, nem ez történt, 5 éve történt valami, amit nem tudsz.
Sose ismertem volna meg ezt a világot, ha akkor az nem úgy, de ezt itt nem.
És pont mindig az akarásnak volt eredménye, meg, hogy a megérzéseimre hallgattam.
Viszont a WC-n se erőlködök, vagy kell, vagy nem... :)
Már nem. A korom ne feledd, nem csak ráncaim vannak, tapasztalat, emberismeret is...
Ahogy nagymamám mondta (bölcs asszony volt), addigra leszünk elég bölcsek, mire meghalunk :)
A másik embert meg vagy elfogadod, vagy hagyni kell!