Beszélgessünk...

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. június 27. 19:52

Pár napja sajtot "esztek", én sem értem.

Dark Angel · Kvázi-tag (62 hozzászólás) · 2012. június 29. 10:41

Igazából nem sajnálom a valószínűleg kedves és kultúrált mondataidat, amit nem olvashattam, de mint mondtam én nem itt élem a magán, vagy épp az egész életem és sosem fogok lesüllyedni az általam megszabott szint alá, ami esetleg moderálásra kerülhetne.

A kolbász tojással jó és ahogy látom és olvasom te sem veted meg, csak itt próbálod folyton kimosni magad na de ez megint a te magán ügyed.

Látom nehéz elviselned amiért néha napján írok egy két sort de ez már megint csak a te problémád. Az, hogy téged zavar, igazából engem egyáltalán nem érdekel. 

Tudod az sem számít nekem semmit, hogy számomra egy ismeretlen városban akarsz lejáratni mert sem a közeli sem a távoli jövőben nem tervezem, hogy ott éljek bármilyen formában.

De a lényeg kiderült és szerintem ezt rajtam kívül jó sokan tudják már. Bárki aki neked nem szimpatikus ide megpróbál írni akármit, te teszel róla, hogy ne sokáig tegye. Azt ugyan nem értem téged miért zavar ha más is ír ide, de tudod mit? Igazából ez is a te saját problémád.

Szóval előre is elnézést kérek de lesznek napok mikor leülök a gépem elé és írok ide ezt vagy azt. Vagy akármit. Csak mert szórakoztató. Főleg ahogyan reagálsz, annak ellenére, hogy ismernél vagy épp bármit tudnál rólam. Mert te azt is személyes sértésnek veszed ha ide ír valaki még ha az nem is hozzád intézte kultúrált és normális szavait. :)

Törölt felhasználó · 2012. június 29. 12:06

:-) Felfelé próbálkozz!

Dark Angel · Kvázi-tag (62 hozzászólás) · 2012. június 29. 12:14

Én nem próbálkozom se itt se ott mert azt a kiskutya szokott!

Sőt én nem is törtetek felfelé! Ajánlok figyelmedbe egy filmet amit szerintem már láttál csak azt nem tudom értettél-e belőle valamit. Ez a Good Will Hunting. Én vagyok aki és nem akarok másnak látszani mint aki valójában vagyok nem is törtetek. Csak élek nem ítélek. Az a te reszortod! :)

Dark Angel · Kvázi-tag (62 hozzászólás) · 2012. június 29. 13:17

Most vagy ahogy te fogalmaznál tele a szád, vagy csak egyszerűen más dolgod van, pedig tudom jól olvastad amit írtam.

Szal nekem te ne magyarázd meg, hogy a tehén gyorsvonat és amit kértél, miszerint szerepelhetek abban a bizonyos új könyvben hát érdeklődéssel várom. Csak nehogy vissza süljön el a puska amit azt hiszel a kezedben tartassz!

Teszem hozzá most már tényleg érdeklődéssel várom a soraimat abban a nagy keletű könyvben, de ha az engedélyem nélkül kerül nyilvánosságra annak is meg lesz a következménye! Hisz a naplózás él és a világban joga van mindenkinek védeni a saját gondolatait kivéve ha azok nem tőle származnak :)

Dark Angel · Kvázi-tag (62 hozzászólás) · 2012. június 29. 13:25

Teszem hozzá mielőtt megint hülyének néznél amiért nem reagálok esetleg az elkövetkezendő újra morerált obszcén soraidra, jelezném pár napig nem leszek jelen eme nemes oldalon bármennyire is szeretnéd velem olvastatni vulgáris stílusod. Örülhetnek a pártolóid és bárki aki elhiszi te vagy a csúcs! Ha meg leszek majd írok. Addig is jó orgazmust a saját kis kitalált és tökéletesnek hitt világodban amire te cáfolsz rá nap mint nap! :)

Törölt felhasználó · 2012. június 29. 13:56

?

Dark Angel · Kvázi-tag (62 hozzászólás) · 2012. június 29. 14:44

Ha valamire kíváncsi vagy konkrétan kérdezz mert süket gyereknek annyja se érzi a szagát! Bár azt hiszem hozzám mérve értelmesen írtam mindenről amiről csak szó eshetett eme magas röptű társalgásban. Amennyiben nem értenél valamit most kérdezz mert mint írtam voltam, most még vagyok de pár napig nem boldogítalak :)

Törölt felhasználó · 2012. június 29. 15:20

hm

PosztGráfKuszátor · Tag (40 hozzászólás) · 2012. június 29. 15:29

Júúúj, hát valakinek csak nem besült az agya? Elvesztek a szavak, Grófika kedvence?!

Törölt felhasználó · 2012. június 29. 18:34

ó

Hipp-Hopp · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. június 30. 09:55
Hipp-Hopp szereti az Angyali sugallatot! Megérinti a szívét!
Törölt felhasználó · 2012. június 30. 14:26

!

Törölt felhasználó · 2012. június 30. 14:26

!!

fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2012. június 30. 15:31

Szerintem nem is fogod érteni a Hipp-Hoppot!  Valami agyment lehet.

Törölt felhasználó · 2012. június 30. 16:06

:(

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. június 30. 16:37

*

PosztGráfKuszátor · Tag (40 hozzászólás) · 2012. június 30. 20:31

Dupla P saját terepeden alázott le! Szavak nélkül!

PosztGráfKuszátor · Tag (40 hozzászólás) · 2012. június 30. 20:32

Kivel reméled együtt, azzal a semmis többes számoddal?! Gyp macsó!

Törölt felhasználó · 2012. június 30. 20:56

?

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen