Legfőképp te, és ennek a nickednél több bizonyítékra nincs is szükség.
Legfőképp te, és ennek a nickednél több bizonyítékra nincs is szükség.
Ezt nem én írtam, hanem Mole, de jól esik, hogy valami megragad az agyadban. És ez a te módszered.
Sajnos ez az a szint, amikor hülyének nézed a másikat, de az attól nem lesz az.
Csak nem gondoltam volna bele abba, hogy az egész életed ilyen, mint amit itt művelsz! Az ehhez kapcsolódó tévedés az, ami miatt nem tudlak (tudtalak) komolyan venni.
Neked ennyi év alatt sem sikerült, nekem van még 2X előnyöm hozzád képest! :-)
Hát ilyen foghegyről szoktad lezárni, aikor már nincs semmi bizonyítékod. :-)
Amúgy nem akarok rugódozni az éveken, mert lehet, hogy én is leszek majd annyi.
Íme, egy Légy mire képes!!
Generálja a Fórumot. :)
Peace
Szép volt!
Hipp-hopp elolvastam gyorsan.
Még ilyen beszélgetéseket. Nekem tetszik.
Hali,
te itt jól szórakozol, látom.
Nekem meg ilyen nemtudomittegyek állapotom van, most agyalok, merhogy be kéne írni vmit a Miskolcba, de azt is olvassák szerintem, akik miatt ilyen Mona Lisa lettem, így meg hát nem az van, ami előtte, tehát ennyi erővel hirdetnem se érdemes, mert már szinte a semmit hirdetem, pedig nem, csak egy hozzám legközelebb álló srác főnökei itt bolyonganak az oldalon, és ... ebből meg nem megy át, hogy mi van, a címünk ugyanaz, tehát maszkot is hiába húzok magamra, mertz akkor meg azt hiszik h randa vagyok...Az történt, hogy én még fehérváron egy laza, jópofa hirdetési szöveget így beírtam, és úgy 2 hete fiam viaszfehéren közölte h a főnökök itt nézgelődnek, és h hát, érted, vissza kéne venni a masszázsból is, de már lehet h mindegy, és eléggé visszavettem, csak ez meg nem nyerő, és a telefonban sem merek semmit mondani, még címet sem.
Ennyi erővel akár törölhetem is a hirimet, mer érted....
Ötlet?
Mondjuk egy dörzsölt róka. :)
Mi van, ha ezt írom bele, hogy nem merek semmit beleírni, és ne hívj, ha a főnökök között vagy??
Meg levágjuk a fejem is.
Minden hátsó szándék nélkül ha érdekel nekem van egy-két ötletem, de ha tényleg olvasnak itt akk ide nem írnám. Ha gondolod és érdekel írj rám privit a ***moderálva***.
Ez nem vicc tudom milyen szar az ilyen :S Ha tudsz hasznosítani ötletet akk örülök ha nek akk sajnálom :(
Na, az a helyzet, hogy ez a hirdetés már engem taszít így, akkor mást mennyire??
Tehát, vagy nem lesz szöveg, meg fej, meg az a baj, hogy az egyiik főnököt erről a számról hívtam, és teljesen megvagyok.
Mindent le kéne cserélni, meg a szomszéd nénit lefotózni, ha engedi, vagy kép nélkül.
Vagy pont lesz@rom, mert már szerintem úgyis látták korábban is, sőt, lehet h látogatóm is volt tőlük.
Én nem magam miatt félek, csak érted, a srácnak ez így nem jó.
Viszont erre meg én se jönnék.
Szia,
köszi, de én azt hiszem, már mindegy, ebből meg a dobjuk össze helyett az lesz h ő helyettem.
Ahogy érzed. De ha ezt így akarod folytatni és nem akarsz neki rosszat, amiben biztos vagyok akk te is tudod, h kell valami más dolog mert sajna hiába jó a szakmájában, meg hiába vagy te is jó abban amit csinálsz valahogy az előítéletek élnek és ha valaki hát ezt te tudod a legjobban!
Ha meg ezeket nem sikerül egyeztetni akkor jön az miszerint nem ember az aki ilyet csinál vagy bármi hasonlót és jön az, hogy a családtagjai is bajba kerülhetnek miatta még akkor is ha semmi rosszat nem tett vagy épp pont azért tesz dolgokat, hogy rajtuk segítsen :S
Nem akarok oda beregelni, meg mindegy, ha olvassák, olvasták is.
És ezt az egészet a Fidesz cseszte el azzal a 1999-es törvénnyel, idióták!!
Ugyanis, csinálhatsz bármit, vállalkozói engedéllyel, kapsz TEÁOR számot, neve is van a munkádnak,
dógozhatsz lakásban... DE NEM HIRDETHETED!!! Azért adózhatsz is! No, adtak a sz@rnak egy pofont.
Én meg nem bizonygatom, hogy tényleg masszőr vagyok, akik voltak, tudják, csak egy kis pluszra is vágynak, ha már.
Jó volna, ha elég volna a masszázs, de arra lenne 3-4 vendégem egy hónapban, hát mer bizony, lehet válogatni, de
akkor is valami kis jóság még kell hozzá. A kezem se használhatom?
Na, én elugrok a boltba, mert most tényleg kell a cigi. :)
Ott a pont, mert ja hát tényleg adattak a sz*rnak egy nagy pofont, bevételhez jutottak de segíteni már büdös. De én inkább ebben az ügyben nem nyilatkoznék sokat mert k*rvára rátaposnék a bütykökre. Akik igazából csak élnek a törvény álltali kiskapukkal és szinte ha nem is mondja ki senki, de újra él a rabszolgaság. Csak ez az elején szabadon választott. De sokaknak csak az elején, nagy ígéretekkel.
Akkor én ha már rossz vagyok, ezt olyanért tegyem aki és ami nekem fontos a többi meg számomra csak magyarázkodás a félelemről!
Hát meg, ha már adózhatsz, akkor hadd hirdethesd is, nem? :)