Beszélgessünk...

PosztGráfKuszátor · Tag (40 hozzászólás) · 2012. július 03. 21:36

Legfőképp te, és ennek a nickednél több bizonyítékra nincs is szükség.

PosztGráfKuszátor · Tag (40 hozzászólás) · 2012. július 03. 21:36

Ezt nem én írtam, hanem Mole, de jól esik, hogy valami megragad az agyadban. És ez a te módszered.

PosztGráfKuszátor · Tag (40 hozzászólás) · 2012. július 03. 22:18

Sajnos ez az a szint, amikor hülyének nézed a másikat, de az attól nem lesz az.

PosztGráfKuszátor · Tag (40 hozzászólás) · 2012. július 03. 22:21

Csak nem gondoltam volna bele abba, hogy az egész életed ilyen, mint amit itt velsz! Az ehhez kapcsolódó tévedés az, ami miatt nem tudlak (tudtalak) komolyan venni. 

PosztGráfKuszátor · Tag (40 hozzászólás) · 2012. július 03. 22:21

Neked ennyi év alatt sem sikerült, nekem van még 2X előnyöm hozzád képest! :-)

PosztGráfKuszátor · Tag (40 hozzászólás) · 2012. július 03. 22:22

Hát ilyen foghegyről szoktad lezárni, aikor már nincs semmi bizonyítékod. :-)

PosztGráfKuszátor · Tag (40 hozzászólás) · 2012. július 03. 22:23

Amúgy nem akarok rugódozni az éveken, mert lehet, hogy én is leszek majd annyi.

Törölt felhasználó · 2012. július 03. 22:40

Íme, egy Légy mire képes!!

Generálja a Fórumot. :)

Peace

Hipp-Hopp · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. július 03. 23:58
Hipp-Hopp ugy látja,az érzelem magasabb foka ez,mint veszekedés-,pozitiv értelembe!
QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. július 04. 00:24

Szép volt!

Hipp-hopp elolvastam gyorsan.

Még ilyen beszélgetéseket. Nekem tetszik.

Törölt felhasználó · 2012. július 04. 10:33

Hali, 

te itt jól szórakozol, látom.

Nekem meg ilyen nemtudomittegyek állapotom van, most agyalok, merhogy be kéne írni vmit a Miskolcba, de azt is olvassák szerintem, akik miatt ilyen Mona Lisa lettem, így meg hát nem az van, ami előtte, tehát ennyi erővel hirdetnem se érdemes, mert már szinte a semmit hirdetem, pedig nem, csak egy hozzám legközelebb álló srác főnökei itt bolyonganak az oldalon, és ... ebből meg nem megy át, hogy mi van, a címünk ugyanaz, tehát maszkot is hiába húzok magamra, mertz akkor meg azt hiszik h randa vagyok...Az történt, hogy én még fehérváron egy laza, jópofa hirdetési szöveget így beírtam, és úgy 2 hete fiam viaszfehéren közölte h a főnökök itt nézgelődnek, és h hát, érted, vissza kéne venni a masszázsból is, de már lehet h mindegy, és eléggé visszavettem, csak ez meg nem nyerő, és a telefonban sem merek semmit mondani, még címet sem.

Ennyi erővel akár törölhetem is a hirimet, mer érted....

Ötlet?

Törölt felhasználó · 2012. július 04. 10:47

Mondjuk egy dörzsölt róka. :)

Mi van, ha ezt írom bele, hogy nem merek semmit beleírni, és ne hívj, ha a főnökök között vagy??

Meg levágjuk a fejem is.

Dark Angel · Kvázi-tag (62 hozzászólás) · 2012. július 04. 10:51

Minden hátsó szándék nélkül ha érdekel nekem van egy-két ötletem, de ha tényleg olvasnak itt akk ide nem írnám. Ha gondolod és érdekel írj rám privit a ***moderálva***. 

Ez nem vicc tudom milyen szar az ilyen :S Ha tudsz hasznosítani ötletet akk örülök ha nek akk sajnálom :(

Törölt felhasználó · 2012. július 04. 10:54

Na, az a helyzet, hogy ez a hirdetés már engem taszít így, akkor mást mennyire??

Tehát, vagy nem lesz szöveg, meg fej, meg az a baj, hogy az egyiik főnököt erről a számról hívtam, és teljesen megvagyok.

Mindent le kéne cserélni, meg a szomszéd nénit lefotózni, ha engedi, vagy kép nélkül.

Vagy pont lesz@rom, mert már szerintem úgyis látták korábban is, sőt, lehet h látogatóm is volt tőlük.

Törölt felhasználó · 2012. július 04. 10:54

Én nem magam miatt félek, csak érted, a srácnak ez így nem jó.

Viszont erre meg én se jönnék.

Törölt felhasználó · 2012. július 04. 10:55

Szia, 

köszi, de én azt hiszem, már mindegy, ebből meg a dobjuk össze helyett az lesz h ő helyettem.

Dark Angel · Kvázi-tag (62 hozzászólás) · 2012. július 04. 11:04

Ahogy érzed. De ha ezt így akarod folytatni és nem akarsz neki rosszat, amiben biztos vagyok akk te is tudod, h kell valami más dolog mert sajna hiába jó a szakmájában, meg hiába vagy te is jó abban amit csinálsz valahogy az előítéletek élnek és ha valaki hát ezt te tudod a legjobban!

Ha meg ezeket nem sikerül egyeztetni akkor jön az miszerint nem ember az aki ilyet csinál vagy bármi hasonlót és jön az, hogy a családtagjai is bajba kerülhetnek miatta még akkor is ha semmi rosszat nem tett vagy épp pont azért tesz dolgokat, hogy rajtuk segítsen :S

Törölt felhasználó · 2012. július 04. 11:15

Nem akarok oda beregelni, meg mindegy, ha olvassák, olvasták is.

És ezt az egészet a Fidesz cseszte el azzal a 1999-es törvénnyel, idióták!!

Ugyanis, csinálhatsz bármit, vállalkozói engedéllyel, kapsz TEÁOR számot, neve is van a munkádnak,

dógozhatsz lakásban... DE NEM HIRDETHETED!!! Azért adózhatsz is! No, adtak a sz@rnak egy pofont.

Én meg nem bizonygatom, hogy tényleg masszőr vagyok, akik voltak, tudják, csak egy kis pluszra is vágynak, ha már.

Jó volna, ha elég volna a masszázs, de arra lenne 3-4 vendégem egy hónapban, hát mer bizony, lehet válogatni, de

akkor is valami kis jóság még kell hozzá. A kezem se használhatom? 

Na, én elugrok a boltba, mert most tényleg kell a cigi. :)

Dark Angel · Kvázi-tag (62 hozzászólás) · 2012. július 04. 11:38

Ott a pont, mert ja hát tényleg adattak a sz*rnak egy nagy pofont, bevételhez jutottak de segíteni már büdös. De én inkább ebben az ügyben nem nyilatkoznék sokat mert k*rvára rátaposnék a bütykökre. Akik igazából csak élnek a törvény álltali kiskapukkal és szinte ha nem is mondja ki senki, de újra él a rabszolgaság. Csak ez az elején szabadon választott. De sokaknak csak az elején, nagy ígéretekkel.

Akkor én ha már rossz vagyok, ezt olyanért tegyem aki és ami nekem fontos a többi meg számomra csak magyarázkodás a félelemről!

Törölt felhasználó · 2012. július 04. 11:40

Hát meg, ha már adózhatsz, akkor hadd hirdethesd is, nem? :)

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen