Porhintés. Vagy ahogy te szoktad hívni a semmit: "ez csak tánclépés". Az a gond, hogy ezt sem tudod a megfelelő helyen használni.
Porhintés. Vagy ahogy te szoktad hívni a semmit: "ez csak tánclépés". Az a gond, hogy ezt sem tudod a megfelelő helyen használni.
Hát milyen szót használtál magadra, angyalom?
Te meg most sem bírtál egy normális ötlettel előjönni, azzal a "fene-nagyra-vagyok-magammal" tapasztalatommal. Ilyenkor nem szégyenled magad?
"a sok kultúrálatlannak"
Ez most fájt. Magamra vettem. Kék folyondár hadd örüljön. :-)
"Azért ez egy kulturált portál."
Meg amivé teszik azok, akik ide írnak.
Klasszikus. Főleg egy olyan fájt után, amiben jól összetörögetik egymás gyengéit, jól össze is vérzik a terepet, aztán ketten együtt erősebbek lesznek, mint valaha. A konklúziót kéretik KÉK-kel megírni! Az már nem az én tisztem.
fonetikusan...hátha a kultúrált portálon nem értik.
Olyan a tulaj, aki kiadja a lakását jópézér :)
csak ártani bomlasztani tudjunk valamit!
Ebben "sajnos" soha nem foglak meg sem közelíteni. :-)
És neked? Azt hitted, humoros vagy ezzel?
Van egy jó hírem. Átléptünk a 2. félidőbe, az év nehezén túl vagyunk.
Lassan, de biztosan haladunk egy jobb élet felé. Szeptember-októberre jósolták, hogy már érezhető lesz a gyarapodás, az emberek feszültsége, szorongása csökken, és egyre jobb lesz a köztünk lévő kapcsolat is.
Az eddigi nem egészséges stressz (mert az is van) generálta a feszültséget, szülte a veszekedéseket...
Csak optimistán a jövőbe! Innentől már csak jobb lehet, és annak lesz, aki ebben hisz.
Sajnos sokan meghaltak, voltak katasztrófák, pénztelenség, hajléktalanság, de én hiszek a szebb jövőben, és h újra Emberek leszünk, bár az állat is benne van mindenkiben...
Adjon az Isten (nem Gróf :)) szebb jövőt! :)
Ha a gyertyáid száma egy lenne, a teremtés már azzal is jócskán túlteljesítette volna saját szeretetének határát.
Erre felkérnélek téged, ha szabad.
Megint olyanba kapaszkodsz, ami sehová nem visz, csak te hiszed azt róla.
Ha majd jön Endzsi, akkor remélem, lesz megoldási ötlete. :-)
Már megvan. :)
A siker-t te értelmezted így, mert te látod így, és te nem bírsz vele. Ezek azok a szavak, amibe te valójában bele vagy ragadva. Érdekes, hogy vetted a fáradtságot, és kimásoltad. Önáruló. :-) Ez neked magas nívó? Ahhoz jóval több Bécit kellett volna olvasnod!
És te mit kaptál vissza másoktól? Ezen mikor gondolkodtál el?
Te is csak azt látod, amit mersz látni. Meg ami az ellenződ mellett befér.
pelyhedző bajszod is a szőrös füled mellett
Nagyon gyenge próbálkozás. Neked meg férfi létedre sincs elég.
És neked miért böki? Nem éred el te sem a nívót?