Beszélgessünk...

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. október 13. 21:44

Elvira

Nem akarok veled erről tovább vitázni, de mivel folyamatosan téma vagyok, és te még mindig mártírkodsz, ezért javaslom, hogy már tedd magad túl ezen, mert minél jobban próbálod a vélt igazadat bizonygatni, annál hiteltelenebb vagy. 

De most csak egy kérdést tennék fel: mikor és hol buktam???

Válaszodat előre is köszönöm.

QCp

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. október 13. 21:46

Üdvözlet a sebészetről :-)

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. október 13. 21:47

Milyen bukás???

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. október 13. 21:47

Semmit nem ismertem be.

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. október 13. 21:50

:-)

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. október 13. 22:01

Itt a bajok oka, a nyílt visszautasítás. Pedig de jó lett volna egy nagy név a szövetségesek között.

De most más.

Elvira

Te folyamatosan a mi szoros barátságunkról áradozol itt GK-val, de ez nem így van (a spanod nem említette?). Sőt ami itt ment kb. egy évvel ezelőtt, az nem mindennapi volt kettőnk között. Nem olyan alpári stílusban, mint ..., csak úgy "lightosan". De történt valami, ami sok mindent megváltoztatott, nagyon sok minden a helyére került, és az addig általam köpködött nick más megvilágításba került, értelmet nyertek dolgok, előjöttek idővel az olyan pozitív emberi tulajdonságok, amit más levetkőzött magáról. Hidd el, ez a fenyegetőző stílus nagyon visszás lehet.

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. október 13. 22:02

Ketten is vagyunk ám!

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. október 13. 22:03

Na ebben az egyben egyetértünk teljesen!

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. október 13. 22:09

Azt javaslom, hogy te se menj bele egy adok-kapokba, mert itt akkor sosem lesz nyugalom. A kosár nem megbocsájtható hiba... Pláne egy ismert és évek óta figyelt "hajóskapitánynak" :-)

Törölt felhasználó · 2012. október 13. 22:10

Szia,

nem figyeltél eléggé. Mindegy h te, vagy más. A lényeg, hogy egy , mondjuk, régi Fórumozó nevén mutatkozik be valaki (nem ő az, hanem "ellenség teszem azt). Azt hiszi a hirdető, hogy az igazi az, de nem. Ír egy beszit, mondjuk ilye-olyat az igazi, és ebből lehet akár balhé, a pasi (ártatlanul) lejáratása stb.

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. október 13. 22:11

Az a múlt héten volt Pesten két 10x10 méteres plakáton, a híradókban is benne volt, csak a lánynév volt Gikka, az enyémre már nem emlékszem, valami lengyel nevem volt...

:-)

Törölt felhasználó · 2012. október 13. 22:18

Gróf, ha ráérsz, a postaládádba benézhetnél.

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. október 13. 22:20

Na léptem, én tovább már nem nagyon akarok meccselni, ez nem ér annyit. De nem hagyom magam.

Üdv

Törölt felhasználó · 2012. október 13. 22:21

Szia. Már nincs miről beszélni, azt hiszem...

Törölt felhasználó · 2012. október 13. 22:26

Tértivevénnyel ment :D 

Drága volt.

Törölt felhasználó · 2012. október 13. 22:28

Nem utánvéttel! B+

Törölt felhasználó · 2012. október 13. 22:29

Postán jártál már, ezt én fizettem, várom vissza azt a rózsanín papírt aláírva h átvetted! :)

Átvertek · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. október 14. 17:24

Sziasztok!

Olyan embereket keresek , akit az elmúlt 3 évben megloptak,átvertek,becsaptak, akár az ügyfelek akár a hírdető lányok részéről.Értek ezalatt lányoktól ruhákat , készpénzt, telefont, LAPTOPOT, ékszert , ügyfelek részéről pénzt ill.értéktárgyakat stb. Konkrétan egy lányról van szó aki saját bevallása szerint országszerte főleg Budapest , Miskolc, Debrecen és környéke több helyről napok akár hetek alatt ilyen értéktárgyakat tulajdonitott el.Magát jó színben feltüntető , akár betársult kolléganőként adva el , elhelyezkedett az ország több pontján helyekre és az ott dolgozó lányok bizalmát elnyerve különböző módon lopott. A lány külseje : kb 160 magas, sötét félhosszú ill. hosszú hajú, sötét szemű jól kommunikáló 19-23 év közötti lány. Ezen az oldalon sok városban (igaz arckitakarással) dolgozott. 

Kérek mindenkit , akinél kárt tett ill. sérelem érte jelentkezen a megadott e-mail címen :***moderálva*** további részletekről ott!

Köszönöm!

Törölt felhasználó · 2012. október 17. 17:29

Thomika, itt vagy valahol?

A számkijelzést nem véletlenül kérjük, bár néha (véletlenül:)) én is felveszem.

Általában rejtett számról bohóckodnak, kíváncsiak mindenre, fura kérések, kérdések.

Nem jönnek el a megbeszélt időpontban. ("De vicces, átvertük a csajt, jaj, de jó vicc!:D")

Ennél rosszabb a nem kívánt vendégek (érted, mire gondolok)...

Néha előfordul, hogy (szemüveg nélkül csak messzire látok:)), felveszem.

A tájékoztatást megkapja, ami nem biztos h igaz, címet viszont csak számkijelzéssel várjon!

Vannak kellemetlen emberek, bár így is csak csökkenteni lehet azok számát. Megoldják számkijelzéssel is.

Onnantól azt kell megoldani, hogy távozzon önként és dalova. 

(Igen, róluk írok. :)) Az alligátorteknős jó ellenük pl.

Törölt felhasználó · 2012. október 18. 16:18

időpontegyeztetés

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen