Kapott. És ez lett az eredménye.***moderálva***
Kapott. És ez lett az eredménye.***moderálva***
Robin Cook: Agy
Többet lovagolsz te a hajtós lányokon! Pontosabban testileg csak szeretnél, de az összes tevékenységed lekorlátozódik a gyanúsítgatásra, meg a bónusz-engedményes jelenlétedre.
Szerintem akivel döcögős a beszélgetés a telóban, ahhoz már sok remény nem marad, mindegy mit sugall a képek alapján.
vas órrú, nem kínlódnál a dühöngőben?
Mondjuk egyedül...:D
Mindannyian egyedül kínlódunk, csak vannak, akik nem bírják ezt publicitás nélkül.
Félted? Védelemre szorul? Épp a tiedre?
Ez itt a Beszélgessünk rovat. Nem a sértegessünk!
Kit is kell védenem? Lehet, hogy okozok egy kis meglepetést neked. Nem sokára... :D
Amúgy k*ki van a palacsintában? Sz*r ügy :)
Ezt mondd el neki is, úgy, hogy megértse, mert nem én kezdtem. Megint ő kötötte az ebet.
Jöhet a meglepi, szeretem. :-)
Valamint ha már ennyire tudod, hogy mi hova való, akkor ajánlom magadat. Hol is sértegetted az épp beszélgetni szándékozókat? A fórumnak pontosan melyik részén is?
Csak várj türelmesen! :)
Hol is? Mesélj!
Most nincs kedvem, nagy jó uram. :-(( Az emlékek szomorúsággal töltenek el, és ez úgy tűnik, így fog menni legalább péntekig.
Egyébként örülük, hogy méltattál válaszra, és ezt most irónia mentesen próbáld meg nézni, ha kérhetem, legalább egy pillanatra.
Sajnos valóban zsákutcába futok sokszor, ezt én is így látom.
Azért, hogy valamin túl vagyok, még emlékezhetek rá. És időnként valóban a te szavaid sorrendje idézi ezt fel.
Remélem, hogy bírok vele utána, mert egyébként nagyon le fogok gyengülni tőle, és ennek a lehetségességnek az előszelét éreztem meg ma. Úgy kopogtatott, hogy nem is igazán vágytam most rá.
Adjon az Isten! :)
Mondanám, hogy ennek örülök. Én még nem találkoztam élőben ilyen emberrel, bárkit meg lehet ingatni az épp aktuális hiteiben.