Nem azt mondom, hogy mindhez visszamennék, de nem vertek át, nem volt kikapcsolva a hirdető a megbeszélt ipban, nem más fogadott, mint aki a képen van (még ha néha a retus műxik ott is ez igaz), egyikük sem volt flegma velem, stb.stb. Én sose mondtam, írtam hogy ez az oldal rossz. Csak annyit, hogy bizony van "pár" kamus hirdetés, meg önreklám, mások lejáratása, amit valahogy ki kéne szűrni.
Beszélgessünk...
ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. november 23. 19:27
Törölt felhasználó · 2012. november 23. 19:27
Ennek a neve VIDÉKILÁNY, nem pesti lány. :)
Ott valóbanPesten mesterkedő, de vidékiek tömege nem olcsón kínálja a bájait és fel vannak háborodva,
hogy vidéken mennyi az annyi... Válság van, és a csórikám is szeretné jól érezni magát. Nem írok ajándékot,
Pesten mennyi...
ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. november 23. 19:30
Oppsz ez úgy akart lenni, hogy a 10/6-tal felfelé kerekítettem...
Törölt felhasználó · 2012. november 23. 19:33
Ilko, semmit nem tudsz arról az oldalról, csak a személyes tapasztalataidat, de annyiért vidéken is kinyalják...
Borzalas árak!!! És nem értik, miért nincs, vagy alig. Válság van!!! Neked ezt tudnod kell!
Ide nem lehet honoráriumot írni, de Én ledöbbentem. Nincs, vagy alig vendég, az is tahó...
Azt mondja a lány mondjuk utánad: Na, ezt is letudtam 10 perc alatt :) Ezt te nem olvasod.
Én olvastam. Akkor mi a különbség? Hogy drágább? Így áll hozzád a pesti (vidékről feltelepült valamennyi időre).
Törölt felhasználó · 2012. november 23. 19:34
Ott is van agyon retusált fotós, de mondjuk dupla annyiért szeret téged :)
Törölt felhasználó · 2012. november 23. 19:38
Ez tök mindegy. A lényegbe nem láthatsz be!
ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. november 23. 19:41
Tudom, de egyáltalán nem tapasztaltam, amiket írsz! Persze, biztos kibeszélnek a hátam mögött, de akkor és ott nem, és csak rám koncentrálnak!
Igen, tényleg drágább, de ha valakit sok negatívum ér, akkor inkább f*zet többet (és ritkábban megy), mint hogy a kevesebbért szinte semmit se kapjon.
Olyan pedig sosem volt, hogy letudott volna hamarabb! Semmi TP, még azoknál sem, akik nem voltak annyira aktívak, mint mások. Sőt (én ledöbbentem Pécsen ilyet sose tapasztaltam, mondjuk Debiben mintha írta volna valaki régebben, hogy volt), volt aki megkérdezte, hogy megfelel-e!? Ő volt a képeken, de retusáltak voltak kicsit (tényleg kicsit). Ha az emberhez így állnak, akkor teljesen másképp viszonyul ő is...
Törölt felhasználó · 2012. november 23. 19:53
Nézd meg az új hirdetésem szövegét (csak németül van a svéd masszázs), mert a magyarok többsége ezt keresi itt, ami most van.
Nálam nincs TP, a vendégeket a telefonban már szűröm. Senki nem tudja, mennyi pézem van. Nem tartozik senkire. Nem lopok...
A régi masszázs vendégeimet ez nem érdekli, amit most hirdetek, ők a régit kérik, megvannak. Aki mást akar, azért hív, jön.
Ha 15 Ft-om lenne, a bunkónak akkor is nemet mondanék. Érted. Ha valaki átcsesz, feketelista, ha jó vendég , *-ozva, tudom, ki az.
Nem szórom, amim van, és nem a milliókra hajtok, már nem is lehet. Én szeretem a vendégeimet, de voltak, akiket meg kellett szelidítenem, mert rossz tapasztalataik voltak és mindegy, hol, Pesten, vagy vidéken...Megszelidül. :)
Nem kell ezért Pestre utazni, én meg nem gondolok a lére közben, nincs előre, érezd jól magad! Ez volna, amit vártok, de ehhez partner is kell, olyan.
Törölt felhasználó · 2012. november 23. 20:05
Ezt talán Győrben. :) Ezért vannak a városok...
Törölt felhasználó · 2012. november 25. 10:05
Ilko vagy mostanában? Lenne néhány kérdésem hozzád, mivel intelligens embernek tartalak,
ha nem is értek veled egyet sokszor.
A telefon etikettről lenne szó és mint látogatótól (vendégtől, mindegy) kérdeznék.
Vasárnap mikor illik és mikor nem telefonálni?
Hogy illik felhívni valakit (mindegy, kit) ?
Lesz még, de a férfitől szeretném olvasni, aki itt-ott vendég.
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. november 25. 16:25
Nem kellene inkább az egész bejegyzést moderálni? :)
Annyi csúnya és perverz dolgot írtam mostanság, hogy az már nekem is sok! :)
Törölt felhasználó · 2012. november 25. 21:15
Már megint megérte nézni a Naplót. :)
Csörög faluban járt a riporternő (Pest megye). Az önkormányzat új rendeletei:
TILOS az utcán labdázni, focizni, zavarja a többi lakót.
Tilos részegen elesni, vagy a földön feküdni!!! (Szerintem előbb-utóbb feláll:))
A pottyantós WC-t fertőtleni kell!!! Ellenőrzik. xd
MISKOLC, figyelem!
TILOS utcai parkolóban javítani az autódat, mert zajjal jár, szabálysértés.
Nem baj, hogy meg tudod csinálni, hívj trélert! xd
Mittom, hol: Tilos az ablakon a porrongyot kirázni, nem baj, hogy nincs alattad senki!
Eddig a pottyantós WC vezet. Érdekes. :DDDDDDDD
Nem tudom, jövőre szellenteni szabad-é ?!
ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. november 26. 09:13
Szia Hexe!
Mostanában eléggé kiszámíthatatlan mikor tudok lenni, de azért próbálok!:)
Nyugodtan kérdezz csak, ha tudok válaszolok! Erről a telefonos dologról nekem elsőre mindig az ugrik be, hogy nem igazán értem a vendégek jó részét! Mert sok lány panaszkodott, hogy nem akkor hívják, mikor r*nd*l, és ezt sosem értettem. Mert mégis minek is van kiírva akkor, hogy mettől meddig ér rá valaki? Azért, hogy tessék akkor telefonálni...
Tehát én pl csak abban az intervallumban hívok bárkit, ami a hirdetésében benne van, nem előbb és nem később, mert az taplóság (szerintem). Azt nem egészen értem, mire gondoltál a vasárnappal kapcsolatban!? Bemutatkozni a szolg jellegéből adódóan nem szoktam elsőre, de az udvariasság alapvető (kéne, hogy legyen), elmondom, hogy mit szeretnék, honnan van a szám, stb.stb.
Szép napot
Törölt felhasználó · 2012. november 26. 10:02
Szia,
nagyjából megkaptam a választ, a hogyanra mindenképpen (egy keresztnév azért nem hátrány:)).
A vasárnappal kapcsolatban is tudod te, mikortól illik akár még barátot is, ismerőst...
9 óráig nem illik, ebédidő környékén szintén nem. Most ez itt egy kicsit más persze, mert vannak, akik
mondjuk minden nap non-stop vannak, ami nem jelenti, hogy nem alszik, vagy nincs dolga, és börtönben ülve várja,
hogy valaki...
Csak egy szösszenet, hogy mennyire bunkósodik az ország. Egy közeli hozzátartozóm könyvelő, adótanácsadó
egy db mobillal, mert minek több. Van egy nagy fia, de azért, ha éjszaka bulizni megy, vagy bárhova, mellette a
telefon, mert történhet bármi... Beszélgettünk erről az éjszakai hívásokról. Meséli, én könyvelek, éjjel cseng fél 3 körül
a mobilom, valaki nem tud aludni, könyveléssel kapcsolatban hívja. Éjjel!!! Ilyenkor szokta melegebb éghajlatra
küldeni az illetőt, pedignem beszél csúnyán alapból, de akkor megy a ***moderálva***
Törölt felhasználó · 2012. november 26. 22:04
Gróf! Te világgá mentél? :D
Törölt felhasználó · 2012. november 30. 22:05
HUHU!
Behalt a csevegés? Én elfoglalt vagyok.
Senki sehol?
Törölt felhasználó · 2012. december 03. 20:51
Csókollak Gróf! :)
Írjunk, mert behal...
Olvastam, megint megcsaltál, nem szép (de én is :))
Törölt felhasználó · 2012. december 04. 14:15
Jó reggelt! :)
Dark Angel · Kvázi-tag (62 hozzászólás) · 2012. december 06. 11:32
Hali Baba!
Nos erre a mikor illik mikor nem hívásra csak annyit, nekem is meghatározott időm van, de ha bekapcsolva hagyom a telefonom a mai napig akár még hajnal 2-kor is csörög vagy a vissza hívós sms érkezik.
Volt akinek felvettem és a válasza egyszerű érthető volt..... meg se nézte mettől meddig lehet!!!!
A rosszabbik verzió, mikor éjjel már úgy be van állva, mint a hatos villamos a pihenőre és igazából azt se tudja kit hívott :)
Törölt felhasználó · 2012. december 06. 18:20
Szia,
Párbeszéd telefonon:
- Helló, te hirdetsz?
- Hol?
- A neten.
- De melyik oldalon találtál?
- Nem tudom.
- Ki vagyok? Mit hirdetek?
- Nem tudom, csak kiírtam számokat.
- A lakáshirdetésre hívtál?
(Csend)
- De most te hirdetsz, vagy kamu?
- Nem kamu, de mire hívtál?
- Nem tudom.
- Mit szeretnél?
- Nem tudom.
- Akkor, ha tudod ki vagyok, mit szeretnél, hívj újra! Szia :)