Tisztelt Egybegyűltek!
Életemben először járok ezen a fórumon, és most direkt a ti kedvetekért regisztráltam be, hogy hozzá tudjak szólni.
Ugyan ez az egész nem más, mint egy újabb vihar egy biliben, ami untakozó, komplexusokkal teli személyek élénk fantáziájában születik meg, de lévén már többen is felhívták a figyelmemet arra, ami itt folyik, így gondoltam leírok pár tényt, hogy eloszlassam a tévhiteket.
Nem szeretnék túl sok betűt pazarolni erre az egész baromságra, amit itt folyik egy ideje, ezért csak a lényeget írom le.
1. Ha bárki a továbbiakban is azt állítja rólam, hogy én különböző összegeket fizettem, vagy bármi más egyebet tettem, mert el akartam lehetetleníteni akármelyik hirdetőt, az hazudik, mindemellett rágalmaz is engem. Éppen ezért az ilyen témájú hozzászólásoknak meglesz a jogkövetkezménye - nem viccelek.
2. Fogalmam nincs, hogy egy bizonyos veszprémi hirdetőt miért baszogattok itt, és miért hozzátok velem összefüggésbe. Andival évek óta nem beszéltem, nem kerestem, mint ahogyan ő sem engem. Az a régi afférunk elrendeződött, azóta én nem is foglalkoztam ezzel, gyanítom ő sem túl sokat. Nem ismerem őt, nem tudom, hogy kicsodamicsoda, mit csinál most, mit csinált az elmúlt 3 évben.
Azt viszont tudom, hogy egy valaki csúnyán megvezette őt, és anno, amit tett, az csakis ennek volt köszönhető. Nem rosszindulatból cselekedett, hanem mert a szemébe hazudtak neki és durva intrikában volt része. Éppen emiatt még csak feljelentést sem tettem ellene.
Ugyanez a személy itt most más néven keveri szart, ismét bennfentesnek kiadva magát a másik oldal fórumában. Most szeretném leszögezni, hogy nálunk nincsenenk ilyen rongy jellemű moderátorok, másfelől pedig - mily meglepő - a moderátoroknak is csak igen korlátozott jogaik vannak, a teljes adatokhoz biztonsági okokból csak és kizárólag én férek hozzá.
Tehát erre hivatkozni is baromság, mint hiteles információforrásra.
Összegezve tehát: szakadjatok már le erről a témáról, de legfőképpen rólam. Senki ne gondolja azt, hogy ha egy proxiról jelentkezik be, írhat a személyemről mindenféle hazugságot, és megvádolhat engem akár bűncselekmények elkövetésével is. És igen, venni fogom a fáradtságot a továbbiakban, ha ez az egész szar nem fejeződik itt be, hogy megtegyem a megfelelő jogi lépéseket.
További szép napot mindenkinek.
Alex