Lehet, odaátról jött, mint az olaszitaly :D
Azért megpörgettem Veszprémet...már hagyom szegény párákat xd
Lehet, odaátról jött, mint az olaszitaly :D
Azért megpörgettem Veszprémet...már hagyom szegény párákat xd
Szegény Alabad :D és társai...
Kató már csak ilyen, bele a veséjükbe, bár én csak 1-nek válaszoltam :)
hát nem mehetek ere a hejyre mert nem fogadnak mivel 28 cm es f*rk*m van nem fogad nak sajna kifogadna ?
Vágass le belőle! De nem ártana befejezned az ideokádásaidat se.
SZIA LILY MENNÉNK HOZZÁD MEHETEK ?
Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!
A csajoknak sok locsolót! :)
Tisztelt Szerkesztőség!
Levelemet címzem az itt hírdető hölgyeknek és a *** moderálva *** lévő uraknak egyaránt.Az oldalon szereplő "törvény" linkben lévő adatok nem fedik a valóságot, pár hatályos jogszabályra felhívnám mindenkinek a figyelmét.
1. Legális-e a prostitúció?
Az üzletszerű kéjelgést, mint bűncselekményt, hazánkban 1993-ban helyezték hatályon kívül. 1999 szeptemberéig a prostitúciót, mint szabálysértést kezelte a jog-gyakorlat. „ A szervezett bűnözés, valamint az azzal összefüggő egyes jelenségek elleni fellépés szabályairól és az ehhez kapcsolódó törvénymódosításokról" szóló 1999. évi LXXV. Törvény (továbbiakban Szbtv.) életbelépésével bevezetődött a „tiltott kéjelgés" fogalma, mely alapján a prostitúció, bizonyos[1]feltételek teljesítésével, legális tevékenységgé vált.
A Baranya Megyei Bíróság (6.K20.483/200/9.számú) határozata szerint;
...„ A jogalkotó elismerte a prostituáltak tevékenységét, mint sz*lg*ltatást[2], ezáltal az üzleti jellegű tevékenységgé vált és a prostituáltak egyéni vállalkozóknak tekintendők. „...
A szexuális szolgáltatás a 930506 kódszámú, máshová nem sorolt egyéb szolgáltatás megnevezésű szakmakód alá tartozik, melyet a Szolgáltatások Jegyzéke 9305124 besorolási számon szexuális szolgáltatásként nevesít.
A hatályos jogi szabályozás alapján, tehát a prostitúció legálisan, vállalkozási formában végezhető tevékenység. Erre az Alkotmánybíróság a 261/E/2000. AB határozatában is rámutatott, amelyben megállapította;
hogy"a szexuális szolgáltatás nyújtása beletartozik az Alkotmány 70/B. §-ában meghatározott munka és foglalkozás szabad megválasztása alapvető szabadságjog kategóriájába és teljes korlátozása alkotmányellenes.
2. Mi a szexuális szolgáltatás?
A szexuális szolgáltatás: a prostituált olyan, a sz*lg*ltatást igénybe vevővel való testi érintkezést is igénylő tevékenysége, amely a sz*lg*ltatást igénybe vevő szexuális vágyának felkeltésére, illetve annak kielégítésére irányul.
Szia Gróf,
nem, nem néztem. amúgy sem vagyok veszprémi, ezt már többször írtam.
Azt tudom h az ottani kézilabda csapat Veszprém büszkesége, mert laktam ott.
Biztos felrakják valahova, vagy linkeld be, ha megvan neked! Kösz :)
A kézilabdára, vagy Brezsnyevre gondolsz? Nálam is veri a biztit mindkettő.
Jól hangzik :D
Az meg haggyán de nem tudni hejjesen se irnisse
:)
Hali Gróf!
Üdvözletem küldöm innen. :D
Látom, nem nagyon van téma, majd megpörgetjük nemsokára.
Na csá mindenki!
Sziasztok!Megtudná mondani valaki hogy regisztrálás után mennyi időben telik a jóváhagyás és látható a hírdetés?Köszönöm!!
Mé ne élnék, teee? :)
Hát ezt elb...tam, Kefe akart válaszolni :)
Amúgy remekül vagyok, süt a nap, vadkacsák, a többit már le se merem írni, hátha irigykednél.
No majd jövök, ezer a dolog még.
Pusza jóuram :*
Az irigység saját hiányosságunk kivetitése másokra......olyan gonosz emberi jellemző ami olyanná teszi az embi lelket ,mint a 40-en fokon szunnyadó kocsonya .Szóval bekaphatják,és le van szarva a lelki világuk a Júdás Álszent embereknek!!!!!!!!!!!
A Walt Disney oldalakat látogassad inkább te szerencsétlen b.rom.....meg a magyarhelyesiras.hu-t.
Tiszteletem, megjöttem. :)
Gróf uram, remélem, hiányoztam. :)))
Mi ez a semmi itten, kérem? Én írok a vadkacsákról, meg mindenféle földi jóról, más meg semmit?
Gróf uram, holnap új képek fent, kukk majd, lehidalsz! Na ezt 87 évesen csinálja utánam bárki! :D
Pás és írni!
Lehidaltam! :)
Néhány magazin tolongani fog érte.