Ja, meg hülye kérdésre hülye válasz is. :)
Ja, meg hülye kérdésre hülye válasz is. :)
Józan ész?Itt mindig észnél kell lenni..mondjuk olyat is olvastam mar, h részeg volt a csaj,és akkor úgy.
Én csak a tapasztalataimat mondtam el,eleg sok lanyt ismerek,de ez a kettő volt ilyen.
Ki lettek tiltva az oldalról.
Pont most mondta egy ismerösöm,aki jár fellépésekre,hogy a 14-15 éves kiscsajok a bulikban,bármire kaphatok.
Van ez így.
Hali Gróf,
Széndioxid nem odavalósi szerinted?
Csak fertőzni tudnak átjönni, elég sokan, de Kefe figyel, mindent.
Őrzünk és vedünköt is :D
Te, Gróf, Kecsót hogy megrakták, azt melót keresnek Tatabányán.
Nem tudod, ki lehet? :)
Gondolom...:) Ja, még.
Falun a postás nagy ember, tudod :)
Ja, meg az aprónak is örül :D :D :D
Hali ilko,
olvasgatlak benneteket. Gyurgyalagnak is igaza van, meg neked is, tehát itt az a nagy helyzet h vidéken ez a legnézettebb, Budapesten meg az. Ha Bp-t ütöd be, akkor valóban azt dobja ki mindenhol. Vidékre meg ezt.
A nézettségről annyit h az semmit nem jelent, rosszabb, mint a statisztika, van h 7-es nézettségre több jó vendég, és itt a jón van a hangsúly, nem az értetlenen, meg a szemtelenen, 250-es nézettségből meg 90% kuka. Mondom, ez semmit nem jelent.
Mindegyik nagy, de kinek ez, kinek az, kinek mindkettő. Amúgy tényleg őrzik az adatokat, képeket...ami mondjuk engem nem zavar, tőlem a Blikkbe is rakhatják, de más nem biztos h így érzi. A törlés törlést jelent(ene), de nem. Hidd el, sokat megtapasztaltam.
Ennél még sokkal többet látsz, ha hirdetőként vagy ott, de nem hiszem h versenyeztetni kéne portálokat. érted.
Jó a VL, hidd el és korrektek nagyon. Elárulom, semmi érdekem dícsérni, inkább siratom. Jó volt itt hirdetni, de Bp-n vok.
Szia akkor itt! Tökéletesen igazad van, csak az alap nem ez volt,ahogy olvashattad is! Azért kezdtem el,mert kamubeszi miatt ki lett tiltva vki onnan,erre ócsárolni kezdték az oldalt. Nekem messze a legtöbb pozitív tapasztalatom onnan van,ezért írtam,amiket írtam:) Ráadásul messze a legtöbbet foglalkoznak az oldal javítgatásával, a panaszokkal stb.stb.
Ezt az oldalt pedig én is kedvelem,különben már rég nem írnék ide...
És csak reménykedem benne,h előbb-utóbb csak vendégek és hirdetők fognak irogatni túlnyomórészt ide is:)
Hát, a remény hal meg utoljára. :)
Nem könnyű ma egy ilyen oldalt vinni, te is tudod, mert már bugászni kell, ki kicsoda.
De gyurgyalag nem írt hülyeségeket.
Szia!
Valóban, míg élünk remélünk!:)
Nem állítottam, hogy hülyeségeket írt, de ettől még vannak dolgok, amiket nagyon nem csípek! Ilyen pl, ha valaki úgy vitatkozik velem bármiről is, hogy közben nem vendég (és nem is hirdetői) státuszban van! És tudod lehet szeretni, meg nem szeretni dolgokat, de pl az a bizonyos oldal azért elért eztazt, ami akár még példamutató is lehet(ne) a többi oldalnak. Pl ha beleolvasol a csevikbe nem arról szól az egész, h a hirdetők (vagy a striccentőik) marják egymást, hanem normális hangvételű beszélgetések folynak. És bár tudom, hogy ebben nem értünk egyet, de én azzal is egyetértek, hogy 1 oldalon valaki 1 nickkel legyen jelen, vagy pl egy hirdetői ipről nehogymár akármelyik vendég is bejelentkezzen és úgy írjon bármit is, stb.stb. Ezek mind olyan dolgok, amiket ha rajtam múlna, simán bevezetnék máshol is...
Szia,
látnád, mennyi az új, akik nem tudnak regelni. Kiveri a szemüket, hogy hirdető, vendég (látogató).
Rózsaszín fiúk, kék lányok. Az IP már elavult, nézd csak a Digit pl. van sokkal hatékonyabb módszer,
ezt a jó programozók ismerik, mindet.
Ha érdekel, azért egy-két infót adnék priviben, mivel Te valóban vendég vagy, csak h tisztábban láss.
Mert benne kell lenni és úgy...csak akkor látod.
Like. :)
Na én megyek elfele, mer dolog lesz, bár én nem vagyok Valaki, csak, ha mosogatni kell...xd
Már soha, ha van eszük. :)
Apám, ezek, mint a hangyák, waze, jönnek odaátról :)
Kurva szar lehet...
Már csak ez maradt, VL-t rombolni...
Jó reggelt, szép őszi napot!
Újdonságra találtam, azt hittem, már semmit se tudnak kitalálni. De.
Japánban divat lett a szemgolyó nyalogatás, igaz kötőhártyagyulladást okoz, de terjed.
Szerintem bennünket is elér a szexuális erőszak a szemgyolyó ellen.
Linket ide nem lehet, kár.
Nemtom, érdekel-e valakit, mer akkor lehet újítani még. :)
Elsősorban férfiak jelentkezését várom. (Gróf, ilko...:)))
Hülye vagyok, másolni lehet. :O
Tetszik a Hir.ma?
Tetszik a cikk?
Új őrület terjedt el, amelynek célja, hogy a fiatalok megnyalják egymás szemgolyóját.
Azonban kiderült, hogy az új, furcsa őrület kötőhártya-gyulladást okoz. A szemgolyó nyaldosása a japán gyerekek körében terjedt el, azonban ennek veszélyes következményei vannak, hiszen a fiatalok vörös szemmel végzik az esetek után. A 12 éves japánok szerint a szemgolyó megnyalása a következő lépés a francia csók után. Egy tanár elmondta, hogy hat tanulója is megnyalta valakinek a szemgolyóját, csak hogy ne jöjjenek ki a gyakorlatból.
Azonban az őrületnek nem várt mellékhatásai vannak, hiszen számos gyerek végezte lefedett szemmel és kötőhártya-gyulladással a játék után. Azonban nem csak Japánban népszerű a furcsaság, egy amerikai nő is elmondta, hogy a barátja elkezdte nyaldosni a szemgolyóját, amiért teljesen odáig van. Úgy tűnik tehát, hogy a szemgolyó megnyalásának erotikus töltete van.
Az orvosok azonban figyelmeztetik az embereket, hogy a szaruhártya nagyon érzékeny, és a nyálban található baktériumok roncsolhatják, ráadásul a nyelv is felsértheti. Emellett, hogyha valaki nem mosott fogat, akkor savas és fűszeres anyagok is juthatnak a szembe.
Íme. xd
Egy kis erős paprika után milyen fincsi lehet. :)