Julcsika!· Újonc (29 hozzászólás)· 2013. október 23. 20:54
Akartam küldeni,de nem engedi..Ahhoz komolyabb regisztráció kell.Ide meg szerintem nem engedik..Nem vagyok úri nő,csak a mondás tartja így..vagy nem???Igen, a pasinak majdnem igaza volt,mert aki qrvának áll,azt tényleg megba..ák..DE! Nem SZÉT,és ez nem mindegy,és ezt nem akarta bevenni itt egy csomó húgy agyu pasi..De nem baj..Jól elbeszélgettünk, én kifejezetten élveztem..Én olyan vagyok mint a Fantomasz..Hol itt, hol ott, hol így, vagy úgy..De nem fedem fel a kilétem, mert nem érdekes hidd el..Igen, viagrás jóska miatt regiztem, de nem vagyok sztár, a vihar elvonult, én meg elcsendesedem,és teszem a dolgom..Üdv,egy élmény volt veled is beszélgetni!
Törölt felhasználó· 2013. október 23. 21:00
Jól van. De csak a firkálás megy látom.
Segítek. Rákattintasz Kefegépre, oszt van olyan h privát üzenet.
Oda told nekem a Józsi elérhetőségét, na!
Velem minden egy élmény, de én nem is rejtőzködöm. :)
Szal, a srácok már nagyon szeretnek Debiben, mert neked már névjegykártya se kell.
Hiányozni fogsz nekik. Biztos. Ja, inkább tedd a szádba, ami bele való! :D
zs1987· Őstag (378 hozzászólás)· 2013. október 27. 16:54
Lehet, hogy kicsit "eretnekségnek" számít ilyen kérdést itt feltenni, ti mikor először mentetek hirdető lányhoz, akkor nem volt bennetek végig valamilyen bűntudat, lelkiismeret furdalás, hogy szexért f*z*ttek? Nekem az elsőhöz nagyon sok időnek kellett eltelnie, mire a szex utáni vágyódásom erősebb nem lett, mint a belső gátlásaim. Végig az motoszkált a fejemben, hogy ez nem helyes, nem kellene ezt csinálnom. Sajnáltam a lányt, annak ellenére, hogy kétszer is megkérdeztem tőle, biztosan nem jelentenék-e neki gondot, mert ez mégsem olyan, mintha bemennék a fodrászhoz nyiratkozni, ehhez kellhet némi szimpátia a lány részéről is. Nem dobott ki, bevállalt, jó volt, de sajnos azt az első alkalmat nagyon beárnyékolták ezek a gondolatok. Alig bírtam magamban tisztázni, hogy egy szolgáltatást veszek igénybe, amiért f*z*tek a lánynak.
H2Co3· Újonc (0 hozzászólás)· 2013. október 27. 21:04
Csak hogy tisztázzuk, a "szét" az akkor van, amikor már gátvarrónál kötöttél ki, addig csak a "meg" a múltbéli befejezett történés. Amúgy Mr. V. József nem én vagyok, de mégsem állapot, hogy gyáván szidod őt a háta mögött. Szánalmas!
H2Co3· Újonc (0 hozzászólás)· 2013. október 27. 21:06
Apropó ha egyszer csak eltűnik minden kiment és bejött üzenetem, az miféle dolog? Sűrűn esik meg ilyesmi ezen a site-on?
Julcsika!· Újonc (29 hozzászólás)· 2013. október 28. 11:25
Te vagy a szánalmas mr kémia!
Ezek szerint tőled sem áll távol a jelenség, miszerint jó egy lánnyal ilyet csinálni..Máskülönben nem minősítenéd magad egy ilyen kommentel..A szét-hez nem kell gátszakadás, csak elég annyi is hogy nagyon megfájdul a hasad, fáj a hüvelybemenet, meg nem bírsz lábra állni, és undorral csinálod egy idő után, mikor már azt mondod magadban hogy mikor lesz már vége..Nem szidtam, csak a tényeket közöltem..A kettő nagyon nem ugyanaz!!!!!!
H2Co3· Újonc (0 hozzászólás)· 2013. október 29. 16:00
A problémáidat illetően ahelyett, hogy férfiaknak árulod magadat, szerintem inkább neked kellene egy nőt venned magadnak. Csak hogy láss olyat is. Legalább egyszer az életben.
Julcsika!· Újonc (29 hozzászólás)· 2013. október 29. 21:26
Na ez meg mi????Nem szeretem a nőket...Amúgy meg ha arra akarsz kilukadni hogy én sem vagyok nő,akkor eriggy a szemészetre fiam,de sürgősen!!!!Amúgy meg tudod mit???Ereggggggy te a fenébeeeeeeeeeeeeee!!:))))Puszi
Julcsika!· Újonc (29 hozzászólás)· 2013. október 29. 21:27
Ja,bocsi..Láthatatlan vagyok:)))))Jó ez így:))
Törölt felhasználó· 2013. október 29. 22:20
Szia,
nem. Írj belső üzenetet, ha bármi gondod van. A szerkiknek.
FTF2x· Újonc (23 hozzászólás)· 2013. november 01. 08:14
A lakáson rendelő lányok általában hogy értik a fél és 1 órát? Ebben benne van a megbeszélés, fizetés, vetkőzés-öltözés, zuhanyzás is? Vagy azokkal együtt több időről beszélünk?
gyöngyszem· Őstag (320 hozzászólás)· 2013. november 01. 09:25
Szia!
Ez teljes mértékben lányfüggő!
Van aki percre pontosan nézi az időt (olvastam olyat is, hogy beáálította a telefonját :D)belépéstől, távozásig, sőt ha lehet, akkor hamarabb is mehetnlé. S van akinél fél órát kérsz és 45 percet töltesz ott, mert tusoltál meg stb.
Pál-Pusztai· Őstag (83 hozzászólás)· 2013. november 03. 23:26
Ez így igaz, az a párc perc többszörösen megtérül! :)
Dark Angel· Kvázi-tag (62 hozzászólás)· 2013. november 04. 14:20
Tényleg ennyire más minden vagy csak én látom a változást?
kankirály· Lelkes újonc (63 hozzászólás)· 2013. november 04. 17:55
györben monic és lexi nagyon jó.mármint szépek és szexik.de eznkivül totál jó helyen laknak a belvárosban,szoval nem a világ végén,és még kedvesen beszélgettek is velem.kell ennél több,?nem kell.
én öket ajánlom mindenkinek aki csalodott,ők igaziak,illetve ők is,jó.hely,jó lányok,volt más is nálluk? biztos,
sziasztok
H2Co3· Újonc (0 hozzászólás)· 2013. november 18. 19:24
Kefe öngyi lett ? Nahát-nahát. Inkább kefélni kellett volna egy egészségeset, és kevesebb lett volna a dráma.
gyöngyszem· Őstag (320 hozzászólás)· 2013. november 19. 07:23
Épp ellenkezőleg! :) Talált jobb elfoglaltságot, mint a szerencsementesekkel vívni a harcot! :P
kari1984· Újonc (0 hozzászólás)· 2013. november 19. 17:51
Üdv
Valakinek van tapasztalata vágy fokozó illetve orgazmus késleltető szerekben,hogy melyik a jó mert annyi félét árulnak.pl:sprayk,kenöcsök,tabik.
kankirály· Lelkes újonc (63 hozzászólás)· 2013. november 19. 18:52
patikában vegyél,nyilván,hol máshol?
H2Co3· Újonc (0 hozzászólás)· 2013. november 20. 17:54
Gyöngyszem: gyerkőcök hány évesek?
Téma indítva: 2010.02.25., 10909 hozzászólás összesen