Moderáltak? Szépen írj!
Moderáltak? Szépen írj!
Azért fiúk így nem kerek a golyó! A 70 nő nem egy hét alatt jött össze!
Igaz, sokfelé járok, próbálkozom is. Nem félek, de óvatos vagyok és ezt nektek is ajánlom! Tájékozódjatok több lapról is!
A tisztaságról! Volt hely, ahol "vonalkódos" lepedőre feküdhettem volna, vagy egy másik, míg zuhanyoztam, megcsinált egy SOS franciát. Egy másik csaj humán-papillomával lepett meg. KF-nál nekik megvan a*** moderálva ***. Másutt a sorállás miatt nem volt ideje a minimális tisztálkodásra sem! Előttem is kocsi állt a ház előtt, utánam is, vagy a liftnél találkoztunk jövő-menő vendégek. Volt, ahonnan eljöttem!
Azokat a lányokat részesítem előnyben, akik limitálják a napi vendégszámot, (Veszprém-Győr Szofi) sokáig rendelnek egy helyen, kialakult vendégkörük van, kevéssé szorulnak a nagyszámú alkalmi vendégre! (homlesstől a VIP mókusig)
Nálatok jó volt White Angel, Tiffany Mandy páros Dyna, Vivike! (Mandy egyéniben is nagyon jó) Tatabányán Művésznő, Regina Lav. Pesten kiváló volt Liliana. Ő már befejezte, (sajnos!) megteremtette szép jövőjét. Kelet-Magyarországon is voltak remek csajok, az újakat már nem ismerem!
Bulikba is kipróbált, sokoldalú lányokat szoktunk hívni. Akik nem rettennek meg egy kis változatosságtól.
Nem akarlak, nem is tudnálak lebeszélni, működjön csak a tesztoszteron!
Ez van! :-)))
Helló,
Így már azért kicsit másabb a sztori, mint általánosítva, mert ezt tetted Fehérvárban.
Vannak ott azért tiszta, ápolt, egészséges hölgyek, ennél több.
A betegségek ellen meg ott az óvszer.
Shalomnak is válaszolhattál volna és Fazonnak is, ott.
Ők ugyanis valódi vendégek. ;)
Aki meg még mindig fél, nem kell sehova járni, koszos lábút meg ott lehet hagyni,
a vonalkódos lepedőst is. Előtted rakja fel a tisztát! Alap.
óóóó mucus kapott már más itt :?????kritikát övön aluliakat,jó meg rogysz tőle:érthető,de ne feledd a szó el száll az írás meg marad:)
Helló,
Itt még nem annyit, mint egy sárga oldalon, aztán attól vannak oda.
Milyen nagyon jó! Itt legalább moderálnak, meg előbb-utóbb megbuknak.
A rossz reklám is lehet nagyon jóóóóóó....pont azért figyelem felkeltő:),sőt...többen nézik mert annyira rossz ,hogy az már jó:)
Ha egy picit toleránsabbak lennénk egymással szemben,és bele tudnánk élni magunkat a másik ember életébe mint látogató,mint sz*lg*lt*tó,mert itt (mindenkinek) igaza van.Mindég is voltak szexm*nk*sok,csak nem volt ilyen nyilvános.Akkor is megtalálta mindenki azt akit keresett:)
Tibeti szerzetesnek én dobtam egy lájkot, bevállalom.
Nem tudom, kap-e még. Nem ismerem szerzetest.
Üdvözletem
A regi ismerösök közül jär meg valaki ide?
HELLO GROF UR
Hogy s mint szolgäl kedves egeszsege?
Gróf,
Lefordítsam pircsi kérdését magyarra? :)
Üdv Kedves Grof
Talält süllyed,valoban kint vagyok nemetbe,egesz messze Magyartol,erdekes orszäg,erdekes emberek.
Pälunkat meg kellenne keresnem, mert en is keresek länyokat.hatha elolvas es reagäl.
Veled mi ujsäg
Sajna az ekezet, es a kerdöjel meg nem megy;mint a nemet sem, csak franciäban vagyok jo,de abban nagyon]]]]
neha benezek ,olvasom ha irsz.
puszi
Mindenki úgy és ott boldogul, ahol tud, ha jó a főnök, az se baj, bár én szeretem, ha én vagyok a főnök is. ;)
Üdv.
Mindig magam ura voltam,most is jo uton järok,söt most järok a legjobban, es ez mär nem sz*lg*lt*tas,valoszinü mär nem lesz szüksegem erre a m*nkära, de mindig tisztelni fogom a länyokat, akik tisztessegesen vegzik a m*nk*jukat.
Szia,
az 5-ös a leglájkoltabb :) Meg az is én vagyok. Érted.
A kecó még jobb, mint ami látszik.
Kössz. ;)
" A nők hűtlenségének oka!
Férfitársaim! A nők hűtlenségének oka ti vagytok. Ritkábban a tévelyegni vágyó nő maga. De sokkal inkább ti. Mert megszerezni az asszonyt van tudásotok. Megtartani nincs. Ahhoz már kevés az ész, a lélek, a tehetség. Meg az akarat. Az hiányzik leginkább. Mert azt hiszitek balga módon, ha már Isten megteremtette a nőt, és mellétek helyezte háztartásbelinek, ott is marad örökké. Ne higgyétek, nem marad. Mert azt gondoljátok, ha odacsaptok az asztalra - pénzt, öklöt, lehetőséget -, akkor a nő párás szemmel néz fel rátok, s hálálkodik, míg csak él. Ne gondoljátok, nem néz. És nem hálálkodik. Mert biztosak vagytok mindabban, amit tesztek, ettől önelégültté lesztek, megcsaltok, de csalatkozni nem bírtok. A vége ennek nem kérdéses. Impulzusvadászat kezdődik, ráadásul intenzíven. Mert a nők rosszul tűrik az elhanyagolást. Rohadt kevés nekik a pénz, a jó- vagy a rosszmód, amiben élnek, a biztos családi háttér, a főzés, takarítás és mosás lehetősége, nem várják remegve az áttévézett estéket vagy a korán kelést a nyafogó gyerekkel. Végzik, teszik, csinálják, mert kell. Más nincs. Ezzel ellentétben minden porcikájuk vágyik a lélekre, a testre, a szellemre. A szép szóra, a sikító szexre, a bor mellett átbeszélt éjszakára. Érthető végül is tán. Nincs más hátra, férfiak: adjátok meg a nőknek, amire vágynak. Mert különben nézhettek ki a fejetekből bambán, mikor rájöttök, hogy bár az asszony otthon mosolyogva vacsorával titeket vár, a lopott óráiban már rég más ágyára és vágyára jár. Rendületlen szeretettel. "
..nanemá! :)
Üdv mindenkinek..
Äm Pälunkra szämitva irok most, Nem tudok neked privi üzit irni valamely modon dobjäl mär egy elerhetöseget kerlek.
Pircsi
:-)
" Miért hűtlenek a férfiak?
Egy olyan kultúrában élünk napjainkban, ahol a félrelépés teljesen elfogadott, sőt szinte már-már természetes is. Ezt a nők, feleségek többsége viszont nem veszi tudomásul. Az összes férfi ezt látja maga körül: olyan barátaik, munkatársaik vannak, akik már csalták meg a párjukat. Tudósok becslése alapján, a házas férfiak mintegy 30%-a hűtlen. Nagyon magas szám, és nagyon elrettentően hangzik. Mindig is tudtuk, hogy a férfiak más nőkről álmodoznak, de addig, amíg ez gondolati szinten megreked, még talán fel is pezsdíti a kapcsolatot. Ellenben ez a szám azt mutatja, hogy egyre többen tartják ezt természetesnek, és így nem szégyellik megtenni az ehhez szükséges lépéseket. Hűségesnek lenni ma már nem érdemes? Miért lépnek félre a férfiak?
Még, ha a férj el is kötelezi magát arra, hogy hűséges lesz, akkor is hatással van rá mindaz, ami körülötte zajlik. A megcsalás tulajdonképpen egy egérúttá, titkos menekülő útvonallá válik, ahova el lehet bújni a házassági csatározások elől. Idővel, ha a kapcsolatot nem ápoljátok, megszokottá, kissé unalmassá válhatnak a napi rutinok, a beütemezett havi egyszeri kötelező együttlétek. Elveszti a varázsát, a szépségét, mindazt, amiért a férj az elején annyira küzdött, hogy megszerezze. A más nőkről való fantáziálás, és a gondolat, hogy bárkit megkaphat, visszahozza azt a szenvedélyt, ami a férfi valódi mozgatórugója.
Na most ezt az ösztönösséget a nők, feleségek előszeretettel fojtják meg. Az építő, megoldás-orientált beszélgetések helyét átveszi a folytonos veszekedések sokasága és a véget nem érő harc. Erre pedig a férfi hogyan reagál? Még inkább felerősíti a vágyát a házasságtörésre. Hiába fogadta meg, hogy hűséges lesz, hiába próbálja elvekkel körbebástyázni magát, a tudat, hogy más férfiak hűtlenek, egyszerűen mindig megingatja őt, akárhányszor súlyos veszekedésekre kerül sor. Azért, mert amíg folyik a harc, egymás sárral dobálása, ez idő alatt a férfi egyre boldogtalanabb lesz, és ez által még inkább dühöng az elszalasztott lehetőségek miatt. És már nem csak azért hibáztatja a feleségét, hogy véget nem érő veszekedésekre kell hazaérnie, hanem azért is, hogy e miatt az élet miatt mondott le minden más nőről.
A férfiak hűtlensége korunk problémája, ha tudomást veszünk róla, ha nem. És dönthetünk többféleképpen, szidhatjuk őket, átkozódhatunk, homokba dughatjuk a fejünket, de ettől még semmi sem fog változni. Ellenben mondhatod azt, hogy te igyekszel neki minél jobb közeget teremteni otthon, megadni neki mindent, amire vágyik, és bízol abban, hogy ez elég lesz számára. Hozzátenném, hogy a kapcsolatotok elején pontosan ezt tűztétek ki célul, hogy a másikat boldoggá tegyétek, csak ez időközben átalakult elfásult egoharccá. Igenis mindkettőtöknek kell tenni a kapcsolat sikeréért, de az is igaz, hogy neked csak önmagadra van hatásod. Ha te törekszel a legjobbra, és a tőled telhető legjobbat nyújtod, akkor is beüthet ez a probléma, de sokkal kisebb arányban. Hiszen egy férfi vágyik a biztonságra, de ugyanígy az újdonságra is. Újítsd meg hát a kapcsolatodat, legyél kreatív, fűszerezd meg romantikával! Legyél az a nő, aki minden férfi álma, hogy aztán büszkévé tedd azt az egyet, akit magad mellé választottál! "
Tan-mese... :-)
4 éves voltam és abban reménykedtem, hogy egy napon nekem is lesz barátnőm..
16 éves koromban jártam egy lánnyal, de ebben a kapcsolatban nem volt semmi szenvedély. Úgy döntöttem, hogy életem hátralevő részét egy szenvedélyes nőmellett töltöm el. A főiskolán rátaláltam egy szenvedéllyel teli lányra, de túl emocionálisnak bizonyult. Olyan volt, mint egy királynő egy jól megírt drámában: mindig csak sírt és öngyilkossággal fenyegetőzött. Elhatároztam, hogy egy olyan nőre van szükségem, aki stabilitást nyújt nekem.
25 éves koromra találtam is egy kiegyensúlyozott hölgyet, de eléggé unalmas volt. Abszolút megbízható jellemként semmi sem hozta lázba. Az életem egy nagy pangássá vált, úgy gondoltam, hogy izgalomra van szükségem. . .
28 évesen találkoztam álmaim nőjével, de nem tudtam vele lépést tartani. Egyik dologból a másikba kapott, sohasem állapodott meg semmi mellett. Zabolátlanul művelt mindenfélét és mindenkivel flörtölt. Legalább annyiszor éreztem nyomorultnak magam, mint boldognak. Azt gondoltam, hogy egy ambiciózus hölgy jót fog nekem tenni.
31 éves koromban rátaláltam erre a nőre. Ő valóban a földön járt. Összeházasodtunk, boldogok voltunk. Olyan ambiciózus volt, hogy amikor elvált tőlem, mindenemet elvitte.
Most 40 éves vagyok, és úgy érzem, lelkileg is érett férfivá váltam. Egészen egyszerűen egy olyan nőt keresek, akinek kurva nagy mellei vannak. .