Milf szereti Izát is, mert rendes és szép lány, viszont Milf nem szereti ha Nana és Iza veszekednek :(
Milf szereti Izát is, mert rendes és szép lány, viszont Milf nem szereti ha Nana és Iza veszekednek :(
Kedves Mucus05!
Előbb értelmezd amit írtam és rájössz hogy valójában mihez, és mit szóltam hozzá. (szerintem mindenkinek lejött) és pláne nem hoztam "ítéletet", ráadásul a fórum ezen topikja nyílvános ill. nyilvános részére került a kommentfolyam így válaszolni és hozzászólni tud mindenki... :) Köszi.
De mielőtt félreértenéd: éppen azt írtam hogy nagyon bírom Izát mert nagyon rendes nő (sajna csak a virtuális világból ismerem) és én jó emberismerő vagyok még így is :)
Akkor eléggé nem jött át mit írtam...
mucus te jól tudod kavarni a sz...rt
Most komolyan mi negatív van abban amit ebben a kommentben írtam, sőt még Mucuséban is amiért az övét ill. az enyémet is moderálásra küldte valaki? :D
Csak felébredtem mint egy királylány aki azt hitte hogy az emberek jók de tévedtem.
Könyörgöm ne sajnáltasd már itt magad!Ha nem bántanál itt embereket a kutya se szolna hozád és nem bántana!Szoval ha csendbe maradnál dolgoznál és élnéd az életed és nem másokba beleköttnél lehet hogy nem lenne gond!Nincs igazam?
No, akkor csak sikerült magadba nézned.
Már többé nem ellenőrizgetjük, hogy van-e szörny az ágyunk alatt, amikor rájövünk, hogy a szörny bennünk lakozik.
Megyek üdülni DDD
Melyik pszichiátriára? :D
:)
Én vagyok NANA a xéna és törlöm is magam mert én nem akarok sunyiban,beszólogatni senkinek ,mint ahogy mások vagyis ???? teszik.
Kérdezte itt bárki is? :D neked van 100 neved,,,,
Gróf uram tényleg eltaláltad az idézet egy indián szöveg a SZIÚ-idézet.De idezetet tudok az Apacsoktól is ha akarod:)
Egy öreg indián egyszer ezt mondja a fiának.Fiam mindenkiben két farkas harcol.Az egyik farkas gonosz ö a dü,irigység,rosszindulat,hazugság.A másik jó ő a szeretezt,öröm,béke,kedvesség és igazság.A fiú elgondolkodik és megkérdezi? Apa melyik az erősebb?Az apa felelete.Az amalyiket eteted. És most örömödre eltünök innen egy időre hogy ne zavarjalak.Igaz a szerkesztőség azon van hogy minél több hirdetőt megtartson.Meg fogadom a tanácsod vissza vonulok.
Profilomon azért változtattam mert nem vagyok futószalagos ,csinálom ezt is azt is,de szép nyugisan,És megnézem kit engedek be.Azért nem írom ki hogy mit hogyan és nálam mindent csak hozzám gyere,minek.Aki akar eljön,de volt akit elküldtem,mi is válogathatunk,nem vagyok köteles mindent csak azért hogy f.....s,nekem nem kell.
Arról nem beszélve hány hirdetőt elüldöztél már innen,vagy nem meri a valós korát kiírni mert az gáz már gáz lenne.