Nándi már biztos volt nála mert az eggyik kedvence,de nem itt:)
Nándi már biztos volt nála mert az eggyik kedvence,de nem itt:)
markus80 meglátszik mennyi az IQ szinted.
marcus lebánáztad azt a lányt én meg ne tűröm ha valaki jogtalanul csak úgy bántanak igaz nem ismerem.De ha egyszer neked születik egy lányod és duci lány lesz ,akkor te azt már nrm is fogod szeretni,nem elég amugy is ezeknek az embereknek a civil társadalomban nehéz beilleszkedn. Pláne meg itt ,biztos nagyon nem jó neki sem ez nem öröm erre te megint bántod,és meg is fogom védeni,azért mert nem ismered hogy milyen EMBER ÉRTED???? EMBER!!!!! és nem *llat,hogy mondhatsz véleményt valakiről csak úgy mert neked éppen olyan kedved van nincs más témád.Ha meg van akkor is hülyeségeget írsz,olvasd vissza,pl:írtad hogy félsz mert biztos elkaptál valami betegséget,meg sorolhatnám.Írj de akkor mikor értelme van.Az meg hogy hirdető vagyok ez a topik arra való hogy használhatom.
Pont te beszélsz??Mikkor a ***moderálva***engem aljasitotál hogy/ Iza dagadt hájas/. Pedig nem szoltam én addig hozád!
Az nem én voltam,Csak tudd ott már nem velem beszéltél.De ti ahol csak tudtok belém kötni mindent felhasználtatok,de nem fog menni mert nem vagyok gerinctelen hazug ember.Légy szives foglakozz magaddal.meg a ***moderálva***.
Én eddig is magamal foglalkoztam!Te foglalkozol mindenkivel és mindenkibe belekötsz,inkább te foglalkoz csakis magadal !!És nem kell kamuzni hogy nem te voltál ,hisz tudja mindenki hogy te voltál!Bezártam ezt a témát és veled a komunikálást ez az utolso hozászolásom hozád mindegy miket fogsz irogatni rólam akármikkor!Csakis magad égeted ezzel!
Hol és kinél voltam?? Bizt vami éberkóma álapotban lehetek, gyújts már világosságot a fejemben mert nagyon vakon vagyok :D
Gyógyszer osztás!
:)
:D
Nándi azt hiszem mi már megbeszéltünk valamit,privátban.Amit meg írtam és téves bocsi,de ne kóstolgass még te is nem így ismertelek meg.Nézz a szemembe legalább a képeken,mert élőben még nem láttad,vagy meg se mernéd tenni??? élőben még jobb tudod a szem a lélek tükre.
:D
Mert ki is kóstolgat itt kit?? Azt hiszem egyszer már helyére tettük a dolgokat!! De valahogy vagy itt vagy amott de megtalálsz! Fogalmazás gátló gyógyszereidből csak a kiírt adagott szedd be mert a túladagolás olvasható zavarokhoz vezet Nálad!!
Ki mit gondol rólam az már nem érdekel.Akik meg voltak nálam és mindenki beszámolót írt volna....de nem teszik mert nem érdekük,közszemlére tenni.
"Akik meg voltak nálam és mindenki beszámolót írt volna...."
Akkor most legalább mindenki tudná, hogy jobb ha messzire elkerül...
Akkor most már tudja.
jancsifiú igazad van minden csak a kölcsönös szimpátián múlik,én nem is engedem be mégegyszer azt a vendéget,aki levegőnek vagy egy használati tárgynak nézett.
Hány neved lesz még??!! :D
A Császárnő.
Amit meg be linkeltél annak aki kérdezett az tényleg BRFS-volt a pi...sn.hát így jártál.