Ki kuk be kukk . nade mikor? hiába én kukk ha te akkor nem kukk. érted te ezt? én nem .pedig én irtam. :-)
beleszédültem tán a lufifujásba :-) de annak is ecce vége :-(
szeretem a pinnnnnnát !
Ki kuk be kukk . nade mikor? hiába én kukk ha te akkor nem kukk. érted te ezt? én nem .pedig én irtam. :-)
beleszédültem tán a lufifujásba :-) de annak is ecce vége :-(
szeretem a pinnnnnnát !
Sziasztok länyok
Järtam kinnt Nemetben ***linkek tiltva***
Ezt próbaljatok ki, jol lehet keresni, en is es a baratnom is jol keresünk .
Nemet a fonok, mindenben segitenek, a kiutazasban is.
Ugyhogy ha egy jo helyet keresel csak probäld meg .
Violetta
Sziaasztok szertnék egy Dicsérő levelet írni Szöszi debreceni nő megérdemli a kitüntetést nagyon rendes aranyos nőő és profi :)
Dr Bigyő jelentkezz!!!!!!!!!!!!!
akkor itt is,köszönöm!
ennyi
és ezzel be is fejeztem,a hozzászólásaim közzétételét...................
Hát neked meg mid fáj?
Nem hiszem,hogy rád tartozik! :)
Sziasztok lányok!
Mivel befejezem ezt a munkát,egyszer fotózáshoz használt ruhájim,és platformcipőim eladók!
kinga.eva@gmail.com
Kedves Kendra, te gyönyörű Nő vagy.
Dr Bigyó jelentkez.
Nem trágár szöveget írtam,te is tudod....csupán annyit,hogy addig maradok,míg a papírjaink el nem készülnek,ez mint kiderült teljességgel lehetetlen kiszámítani mikorra tehető.
Ugye a hivatalok malmai lassan őrölnek,ennek vagyunk áldozatai.
Hidd el én is örülnék,ha szabadulhatnék a fajtádtól :) De az ídőponttal kapcsolatban már nem találgatok,ha megyek úgy is jelzem.
Sziasztok. Egy kírdést szeretník feltenni,mivel az én hozzászólásomat is modereálásra küldte valaki és végül arra a sorsra is jutott. Pedig csúnya szot nem is irtam bele. Most kezdem a forumozást,aktiv tag is akarok lenni de már első körökbe kizárnak engem be.sz.rás. Érdeklődnék h hol is találom azt a híres szabályzatot ami alapján nem jelennek meg a hozzászólások?! Előre is köszönöm
Dr Bigyó hiányozni fogsz! Itt maradsz emlékeinkben!
Csajok gyertek celldömölkre is itt nagy csaj hiány van 😊😀😉
Aranyos vagy.
Barbi10 teló számát ki tudná Nyiregyházán?
KEDVES MAKKTÁRSAIM
MIA 27, AKI JELENLEG VESZPRÉMBEN VAN, VOLT VIVIEN. AKI A MARCAL VÁROSI CSAPAT OSZLOPOS TAGJA VOLT.
Sziasztok tudnatok infot adni szilvi 38 eves miskolci csajrol? Hogy milyen? Pozitiv iletve negativ? Volt nala valaki ? Be jon a csaj de ha negativ felesleges elmenni elore koszi akit tud infot adni