Ez nem újdonság. A lányok gyakran kamuznak a korukkal. Vannak hirdetők akik 3 éve ugyanannyi idősek és vannak akik 6 év alatt csak 2 évet regedtek. Van aki 2 évvel ezelőtt 19 volt, most meg 18. szóval így megy ez.
Ez nem újdonság. A lányok gyakran kamuznak a korukkal. Vannak hirdetők akik 3 éve ugyanannyi idősek és vannak akik 6 év alatt csak 2 évet regedtek. Van aki 2 évvel ezelőtt 19 volt, most meg 18. szóval így megy ez.
NA, az príma.
Gyanus a dolog, nem értem h ezt az anomáliákat h nem ellenőrzik. Tényleg feltűnő.
Próbaként kétszer is rácsörögtem,de semmi.
Felejtős.
Sziasztok! Úgy látom, hogy nagyon sok lett az ismétlődő hirdetés....ti hogyan vagytok vele? Én kerülöm az ilyeneket! Aki jó, annak egy hirdetés is elég!
Apropó: fel tudtok sorolni legalább 10 (vagy annyit amennyit) kifogástalan szolgáltatót a francia nyelvterületen?
De amúgy mind a 3 ugyanaz nem? :D Mi értelme ennek?
Sziasztok
Úgy látom és nagy örömmel vettem , hogy Anett és Bársony is újra vissza tért.
bársony újra elérhető :) <3
Nyugodt lehetsz haver, hogy nem :D nekem kolbász van a lábam között :D
Lehet,hogy inkább hím ivarú vagyok mint te,talán még kósza gondolat sem voltál mikor már én ....,na mindegy ne menjünk bele.Leírtam amit tapasztaltam és azt azért,hogy a többi nevezzük makktársunknak,ne menjenek vakvágányra !Mindenki gondoljon amit akar !
Sziasztok MT-sak.
Nőnapi akciós ajánlat szerintetek várható,kíváncsi leszek kik válaljákbe.
Egyébbként a hölgyeknek boldog NŐNAPOT holnapra.
Mrmen
Z ügynök!
Ellenséget nem szándékosan szerzel. Gyakran az irigység teremti őket. (Tört volna el a keze...)☝️😉💋❤️
Most mi van, izé hozé?
Z ügynök!
Ellenséget nem szándékosan szerzel. Gyakran az irigység teremti őket. (Tört volna el a keze...)☝️😉💋❤️
... én teljesen nem értem, hogy mi ez a pár hozzászólás ..., valaki világítson már fel! Ha nem teszitek, akkor kénytelen leszek a lámpát felkapcsolni, hogy legalább úgy világosodjak...
Valóban elég hanyag volt a marketing! Se telefonszám se prospektus meg ahogy olvasom kuponfüzet sem volt! Lássuk be trokhár volt a munka! Z ügynök ha valódi profi marketingre lesz szükséged a jövőben akkor keress fel engem! Ajánlom magamat! ;)
Üdv!
Az valóban furcsa, hogy majdnem mindenki 50 kg, és 58 kg között van, a fotók alapján pedig közel 70 kg-nak néz ki ...
Érthetetlen hogy miért van erre szükség, bár tudom,én hogy úgy vannak ezzel a lányok, ha már ott vagy akkor nem fogsz már lelépni, inkább gyorsan végzel és eljössz(én is jártam így az elején sokszor).
Ha meg kiírod ide a negatív tapasztalataidat, akkor meg megy a hőbörgés, vagy a név változtatás. Ha jót írsz valakiről akkor meg meg kapod a sok dislikeot.
A rutinosabb kalandozók, már nem mennek olyanokhoz akikről nincs valami infó, megbeszéljük egymás között privátban, vagy a barátok személyesen.
"Törölt felhasználó"
Ne félj, majd visszajön másik néven.
hello
Még nálam ez kimaradt, de őszintén szólva nem is bánom! 😁