Beszélgessünk...

TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2018. június 29. 19:49

... szerintem nem a fejed után indultál el, az volt a baj :)...

staffi · Őstag (1084 hozzászólás) · 2018. június 29. 21:40

igen igazad van :( nem a fejem után mentem!! Itt van a Daniella csak most mint tudjuk  julius első hetéig nincs, aztán itt volt a másik kedvencem a Zsofi 34 de akkor az se volt elérhető, igy gondoltam eggyet és felfedező utra indultam, de sajnos felesleges volt! De azota kárpótoltam magam a Zsófival és a Szofival csak most minden héten nem zenghetek róluk ódákat de jó azért,  hogy van hol felejteni a csalódást:D

Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2018. június 30. 08:15

Áhh én örökifjú maradok :)

Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2018. július 05. 19:02

Az más hogyan ismerted anno, fel ismerted a hangját,,haha kész vok :) ja Bf 100%.. Nincs mit!

Newbie_nyh · Tag (283 hozzászólás) · 2018. július 05. 19:21

Igazad van.. Én azért a magam módján, 'harcolok'. :D Próbálok mindig igényes, korrekt lenni, közben viszont full bojkottálom az Árok streetet, bármennyire is érdekelt volna Dóra 21. És sajnos emiatt a tervezett Gaby (28) etap is kimarad - mint megtudtam, ő is ott rendel. Mondjuk erre számíthattam volna, hiszen a múltkor is ott találkoztunk.

Const · Újonc (8 hozzászólás) · 2018. július 06. 18:26

Árok street már nem játszik! Ferike Boulevard!

Törölt felhasználó · 2018. július 06. 19:15

Igen. Így van. Most ott hajt a Gaby28.

Crisston · Újonc (17 hozzászólás) · 2018. július 12. 15:39

Akkor nem volt neki nekem elhiheted jobban tudom mint te!Most van csak vagy egy éve!A szerelem nagy dolgokra képes!

Törölt felhasználó · 2018. július 13. 07:00

Szia. Ugye nem gondolod rólam, hogy a levegőbe beszélek? ...ha valamiben nem vagyok biztos, akkor azt mondom, hogy "nem tudom"..! Az idő is ide erősít, amit jeleztél. Tavaly szeptember-október magasságában ismertem meg "jobban"! Egyértelmű, hogy nem írom ki, de elmondta, hogy hol, mit és miért!! 😎 És azt is, hogy kivel! Hoppá!😁 Azt pedig nevezhetjük rendes melónak. 

Crisston · Újonc (17 hozzászólás) · 2018. július 13. 21:19

Írtam privit okoska!Van még mit tanulni!Mielött hülyeségeket irkálsz!😉😂

Törölt felhasználó · 2018. július 13. 21:52

Miért lettél ennyire ideges? ..mert ha ettől, akkor ez elég groteszk..

Crisston · Újonc (17 hozzászólás) · 2018. július 13. 22:17

Idegesnek látszom ?😂😂

Törölt felhasználó · 2018. július 14. 11:14

A Priv.üziknél nagyon bedurciztál, pedig nem velem kell a Q*vákon összekapni..! Osztani szorozni kell az infókat, a többi csak sallang, még az is amit átélsz együtt velük. 

staffi · Őstag (1084 hozzászólás) · 2018. július 14. 21:31

Egy kis észrevétel :Azok a hirdetők akik engedélyezik a hírdetésük alá, hogy a vendégei személyes tapasztalatokat írjanak, megfigyeltem  hogy a hozzászólók 95% - kának, nulla hozzászólása van a fórumon!  Érdekes dolog ez...?! Fórumra még egy tapasztalatot nem írt le, de a hölgyek hírdetése alá irnak tapasztalatot :) 

Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2018. július 14. 22:15

Ja jó észrevétel,azért hittelesebb lenne ha egy tapasztalt fórumozó írna személyes véleményt ,az adott hirdető hölgy hirdetéséhez.. szt

Crisston · Újonc (17 hozzászólás) · 2018. július 15. 07:39

Pont te voltál a durci ha jól emlékszem elküldtél tudakozóba pedig én csak osztani szorozni akartam😂

Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2018. július 15. 09:20

Nos hajrá újoncok! Írjatok ide a fórumba is, és osszátok meg milyen volt a szolgáltató,ne csak egy személyes véleményetek legyen a hirdetésnél..

Törölt felhasználó · 2018. július 15. 21:50

Te is tudod, hogy azok nem "újoncok" voltak, tisztelet a kivételeknek! Túl van spirázva az a rész is!! Ilyen észrevétel még lehetne jó pár! Pl.-ul: mit kell a szimpla városi topikba írna, ha a negatív kritikát a 'Hölgyek topic- Negatív tapasztalatok részbe kell írni a jót ugye értelemszerűen a Pozitív tapasztalatok -hoz, a kérdéseket pedig az 'Általános témák- Kérdésem van.. részbe?? Tehát? Akkor mit kell írni a városiba? 

Törölt felhasználó · 2018. július 15. 22:04

Kíváncsi voltam, hogy belátod-e, hogy nem kell rám fújni egy h*lye Q-a miatt sem!? Az hogy "ismersz" egy ilyen csajt régről, hidd el nem jelent infóelönyt semilyen téren..legfeljebb ő hitette el ezt veled! Sajnos már ilyet is tapasztaltam. Teljes a káosz és a hazugság körülöttük! Tehát(!?) Azzal jönni ilyenkor, hogy "Én jobban ismerem és jobban tudom, mint te".. szóval ez több, mint mulatságos. :-) A fontoskodás és a fo*toskodás is csak egy rossz szokás. Magamról tudom, kezelhető..:-)

Valaki1212 · Újonc (0 hozzászólás) · 2018. július 16. 11:45

Mindenki azt hiszi hogy ezek a lányok akik pénzért ezt teszik hogy majd pont velük akarnak ki alakítani kapcsolatot közelebbi viszonyt. Attól mert meg oszt pár dolgot magáról meg ha el árulja az igazi nevét attól még ugyan úgy csak egy senki maradsz neki az életben. Kölcsönös a dolog neked kell a ki elégülés neki kell a pénz. Meg van az egy órád és húz a francba kb ez van a lányokban. Szerintetek pont egy munka darabjával akar majd közelebbi kapcsolatot? Szerintem ha bármelyik lány is fel hagy majd ezzel a munkával egyikőtöket sem akarja látni soha az életben. Hiába volt kedves veled hiába hiszed azt hogy neked több mindent el árul magáról te csak örökké egy leszel a sok közül. Lehet annak aki előtted volt vagy aki utánnad megy ugyan azokat a dolgokat mondja és ő ugyan abba a hibába esik mint te. Elhiszi ő is hogy neki különleges a kapcsolata a lánnyal közbe pedig nem. Ha ti ezt munkát végeznétek kíváncsiak lennétek egy faszira is? Szerintem tuti nem. Nekik ez munka. Ha normális vagy te sem szereted a munkád te sem szeretsz dolgozni te sem akarsz a munkáddal foglalkozni munka időn kívűl. Persze vannak kivételek van olyan akinek a munkája a hobbija azt csinál amihez kedve van amit szeret de ez a nagyon ritka ahogy az is nagyon ritka hogy egy lány kíváncsi ránk a valódi életben. Vitatkoztok itt hogy nekem az a lány többet mond el te jobban tudod az életét. Közben meg csak annyit tudsz amennyit ő akar amennyit egy 20 perces masszázs között el árul neked 2 menet között. Ne nevettesétek ki magatok.

Téma indítva: 2010.02.25., 10908 hozzászólás összesen