Egy q-va se ér annyit!Ez az egész csak illúzió!Nem kell ezt olyan komolyra venni!👋
Egy q-va se ér annyit!Ez az egész csak illúzió!Nem kell ezt olyan komolyra venni!👋
Köszönjük a lényegretörő felvilágosítást! A magam nevében is. Ettől beljebb vagyok most már annak a megértésében, hogy miért nem tudok házastársi (v)iszonyt kialakítani egy jóravaló hirdetővel sem! 😎 Mivel e témával kapcsolatban egyedül nem tudtam volna ilyen magaslatokba eljutni, így várom a soron következő útmutatást..!? Köszönöm.
Sziasztok!
Legénybúcsúra keresnénk 1db dekoratív lányt. Ami fontos hogy magyar és igényes legyen. Az esemény debrecenben vagy szoboszlón lenne tartva. Semmilyen szexuális szolgáltatást nem vennénk igénybe, csak egy kb 15perces igényes műsorra lenne szükségünk. Fotót és videót nem kívánunk készíteni. Tudtok ajánlani valakit erre?
Köszönöm!
Nekem sem jött össze a lánykérés, pedig nagyon bíztam benne. Ha előbb leírja ezeket a sorokat meg sem próbálom. Azóta már nem is beszél velem a lány. Azt hiszem hibáztam. Okulni fogok.
Nem szeretnék vitába szállni veled, de a jó Isten áldjon meg, ha az igekötő az ige előtt áll, akkor egybeírjuk.
Ezzel nálam az a baj míg nulla a hozzá szólása xy-nak, addig újonc is marad a szemembe! Másik nem sokan vagyunk akik ténylegesen hasznos infot tolnak a fórumba, és nem csak érdeklődnek erről arról, meg próbálják a haszontalan kis idejüket avval tölteni hogy írogatnak a városi topciba.Jól van az, itt legalább érvényesülni próbál,, általában nem sok sikerrel, én már sokszor inkább nem is foglalkozom velük. Most nem fogom megnevezni a hirdetőt( nyíregyí ),de ha meg nézed az 5- emberke aki írt saját véleményt nulla hozzászólása van a fórumba, hol ott szt a hirdetőnek nem lenne ilyesmire szüksége, mert top szolgáltató ahogy tudom, szóval nálam ez úgy jön le hogy : figyu ír már a hirdetésem alá személyes véleményt, én meg azt meg is köszönöm.. ez mire jó vagy kinek szól.
Pardon, egészen másról beszélünk! A játékos egy másik ligában játszik, azt hittem érted! Bocsánat.
Tényileg nem értem, hm milyen ligába játszik a játékos ? nem kel bocsánatot kéri :)
Azért mondtam, hogy nem újoncok, mert nem azok, hanem 'Hirdetők, ez egyértelmű! A hangsúly ezen legyen, mert ha nem, akkor csak árnyékra vetődünk! A majdnem nulla forgalomból nem lehet bértopikolókat eltartani! Egy ilyen csajnak annyi zséje nincs, hogy gyalog hazamenjen! ..ha párban hajtanak, akkor talán a másik csaj is beír egy ehhez hasonló kamuflázst! Pláne ha őt sem viszik jól-amúgy ilyen szitukban szokták elkezdeni a 'Duózást! A lényeg ugyanaz marad! Van még egy dolog amiért nem "újonc", azért sem, mert ilyen nickből van neki vagy 20, és ha azok elhasználódnak, akkor megint lesz másik 20!! Amatőrnek amatőr, de nem újonc. Ugyanez megy a művésznevekkel is, beírsz egy valós kommentet mondjuk pénteken tapasztalatból-mert megsz*pattak-de ugyanaz a hirdető már a másik hét hétfőjén egy másik városban más néven mozog!! A neveket le kell festeni tudni a hirdető képeivel, szokásaival, a csak rá jellemzőkkel! Azért, hogy ha nevet is vált, de felúsztatható legyen. Ez nem rosszindulat, hanem következetes fórumozás! Ennek az egész intézményrendszernek a végén mi azaz a látogatók állunk, ugyanis mi tápláljuk anyagi energiákkal azt. És ez az egész egyedül abból áll még fenn.
Ja! Ő a Zoé transzi volt! A nagyobb plázában szoktam látni itt nálunk(debrecen) sétálni, mint valami ünnepelt díva úgy riszálja magát! Legalább két nyomsávot elhasznál a sétálóktól, sírásból nevetésig áll az az ember, aki őt látja akkor.
A kolléga úr teljesen jogosan háborog. Legtöbbször én is hasonló cipőben járok, tehát nagy pontossággal, behatárolt időben kell lebonyolítani a "pásztorórát", s nem férnek bele az ilyen tili-toli manőverek, időhúzások. A múlt hónapban nekem is volt hasonló problémám, amikor bejelentkeztem órákkal korábban egy lányhoz (egy másik telephelyre, nem az alább taglalt helyszíne), s az volt a kérése, hogy egy félórával a megbeszélt idő előtt hívjam. Már úton voltam, s a vonal végén másik hang fogadott, nem is tudott az időpont-fogalalásról, s közölte, hogy a kiszemeltem félórával később ér majd rá. Az említett, logisztikai kényszerítő körülmények miatt ezt a lehetőséget így nem kívántam igénybe venni (eleve csak félórás terveim voltak). A helyszínt azét nem nevezem meg, mert régebbről vannak jó tapasztalataim az ottani lányokról, bár mostanság egyre gyakoribbak a nemkívánatos jelenségek. Ezek a helyzetek persze mindig olyankor alakulnak ki, amikor a néhány biztos favorit épp szabadnapos, vagy rövidebb műszakot tart, de a lehetőség a csajos kiruccanásra épp adott lenne.
Remélem azért számít még valamit!? Örvendetes, hogy ezt leírtad így, én is ezt gondolom "ezekről", és most már elég sokan vannak. A másik hirdető lejáratását jobb hatásfokkal észreveszi az oldal szerkesztősége, de az önfényezést már nem annyira. Ez nem is lenne feladata mindig, elegendő lenne, ha hagyna minket ez ügyben itt nagyobb volumennel megnyílvánulni! Páran és közöttük jómagam néhány hónap alatt kiganéznánk őket innen...
Ez a sztori velem történt. A helyszinen azért szimpátia függő lehetőségek is napvilágot láttak! Ja... nehogy megmond már mit csinálhatok :D
Full kamu tehát, köszke,mármint a storyd. Kb ennyi az olvasata. Már miért ne mondhatnám meg, hogy mit csinálhatsz!? Ugyan már, ne röhögtess..
Mindig megvárom az ilyen "áradoznak róla" csajokról, amíg valamelyik nickről "valaki" el nem kezdeni állítani, hogy ez így volt. Pedig!! A csaj kategórikusan elmondja a telefonban, hogy masszázs van és gumis a happy end szájjal. Ennyi. Nos!? Innen jutottunk el a mélytorokig a "szimpátián" át!? Vicc. Eközben a csaj már telefonbam higgadtan atom passzívan erről tájékoztat, egyébként korrektül.
Aki eljut odáig jellemben, hogy önmagáról egy kamu férfi szerepben beszámolót ír, az simán képes a másik lejáratására is! Az, hogy még sem azt választotta csak pusztán annak az eredménye, hogy az önfényezést érezte hatásosabbnak. És!! Nagyon könnyen lehet az önfényezés után a következő lépés a másik lejáratása lesz, ha az önfényezés nem hozza a várt pluszt. ..vagy a kettő párhuzamosan együtt..
Semmiből jöttem s a minden lettem,
a nap, a hold, a csillagok
felhő alján aranyszegély
ahogy nézlek, ahogy nézel
széttép majd a szél
és porom rád teríti csöndben
jöttem semmiből s lettem a minden...
Semmi sem véletlen! ..ha tartósan a művi kamu nők szánalmasan hitvány együttlétei nem leszek példaszerűen megírva beszámolókban, akkor addig nincs értelme panaszkodni. Ugyanis a látogatók többségének a fórum iránt való érdektelensége miatt van az, hogy él és virul a Kamu! 'Ha mondjuk egy Kamu nő heti 35 vizitelőjéből csak 18-20 megírná életszerűen a story-t, akkor k*rvára nem hinném, hogy a helyzet változatlan maradna. Annyi egybevágó beszámolót a szerkesztőség sem törölhetne következmények nélkül. A marketing vica-versa dolgozik!
A három pont vagy hármaspont a mondat végén (…) a gondolatok közötti átjárhatóságnak, a gondolat befejezetlenségének, töredezettségének jele, ami szolgálhat a mondanivaló elnyújtására, a bizonytalanság kifejezésére.
A mondat végén elhelyezett három pont általában soha semmit nem ad hozzá a tartalomhoz, viszont azt sugallja, hogy az illető nem tudott mit kezdeni az előtte álló fogalmazási feladattal, ezért inkább félúton otthagyta az egészet. Jelezhet időhúzást, halogatást, tötymörgést, lustaságot, fantázia hiányt.
Ha nagyon kekec akarok lenni, akkor a hármaspont értelmezhető úgy is, hogy bizonyos dolgokat kihagy, elhallgat, „elharap” az író személy. Lehet, hogy nem akarja, vagy nem meri kimondani a lényeget… de azért, kipontozza… hogy Te értsd, sejtsd… hogy van ám még ott valami… és továbbgondolásra késztessen. (Aztán „gondolsz, amit akarsz… de majd jól összeveszhetünk a félreértésen, ha nem azt gondolod, amire én gondoltam, hogy gondolj…”) Így akár bizonyos szövegkörnyezetben (chaten veszekedés, szakítás stb.) felfogható érzelmi manipulációnak, bizonytalanságban tartásnak is, ami semmiképp sem egyenes és jellemes dolog.
Hi. ez. kb.1,5 éve volt, szoval a hely biztos változott, de gondolom a külső meg a hozzáállás nagyban nem, a füredn központi fűtés és melegviz van, szoval ott jobb a helyzet.