Ja, én azt hittem, hogy még ma este...
Gondoltam is, hogy meg lesz a holnapi téma.
Ja, én azt hittem, hogy még ma este...
Gondoltam is, hogy meg lesz a holnapi téma.
Beteg vagy? Milyen vírus van ilyenkor?
Kicsit bújkál bennem a "vérus", csak nem az Egri Bikavérus.
Fáj a fejem, zúg a fülem, nyomott vagyok, tudod, ez az, mikor már a sz@rnak is rossz íze kezd lenni :-))))))))))))))))))))))
Április 20 körül.
Mintha a fiammal beszélgetnék. :))))
Hányra mennek?
Semmi különös nem történt az utóbbi 1-2 napban.
Szia! :) Végre. Mi újság veled?
Na, amíg ideérsz. Most hívott egy nő, férjével jönne masszázsra nemsokára, neki masszázs, utána mindkettőnek tantra!! Ilyen még nem volt, hogy nőn tantráztam volna. Kicsit parázok, azon gondolkodom, hogy masszőr cimbit felhívom, a nőt vállalja be, bár elméletben én is ismerem, de még nőhöz így nem nyúltam.
Helló mindenki.
Itt vagyok.
Tudom, hogy előkerülsz!! Pircsi, erős paprika után egy natúr francia szerinted bejön a pasiknak? :DDD Most lehet jelentkezni, még érzem, megettem egy egészet, én így harapom, aztán tüzet fújok. :)))
Jó estét! Én már megjöttem. Többiek?
Pircsi! Én nem akarok dicsekedni, de... :))) Naponta 3-4 ilyet!
Jó estét!
Mi a manó,hol az esti olvasmányom?
Kató ilyen estének bármikor aláirnék,mint amit most is kaptam. ez szinte ajándék..Köszönöm:))))
Kató én nem nimfó vagyok, csak szexcentrikus:))))
Puszka..Jó éjt!!
Szia!
Szívmelengetően beszéltél rólam :-)
Sajna csak most értem ide, ez egy nagyon hosszú napom volt, de holnap este leszek.
QCp, itt vagy valahol?
Szia te nimfomán nőszemély! Már megint csak az élvezetek!! :) Vendégbe ne zúgj bele, semmi jó nem sül ki belőle!
QCp-nek tényleg hatalmas szíve van, csak belül rejtegeti, ezért kezdem megszeretni,az intelligenciájáról már nem is beszélve.
Imádni való pasi lehet és jó barát. :)
Várjál csak! Ahogy hullik a hajad, úgy nő a bajuszod, meg a melled is szőrösödni fog. Vigyázz, neked se sok van vissza! :)))))))
Sziasztok....
Nem semmik vagytok,, most még többet termeltettek mint tegnap, de érdekes volt olvasni....és lőn csod a olvasoma nevem... és mellette zsibbadt:))))))persze pusztán dicséret:)))majd számolunk.QC:))))
Amugy totál irigy vagyok, jó lenne ittt lenni néha esténként.. irosgatni veletek.. de hát a melo melo... most valahogy nappal is éjjel is...
Gyerekek belestem abba ami nem létezik, a vendégből kedves.. na ennek iszom a levét.. szerintem soha nem heverem ki,,, ilyen nincs a féltékenység megöli.az ilyen kapcsolatot és valljuk be, nem is csoda...
Kató nekem még nincs ősz hajam,,, bár lassan hajam se:))))))
QC egy tiszteletre méltó uriember,közel az 50-hez. tele tetoválással:))))) én ilyenek kpzelem... a melkasára szivek vannak varrrva...
Na eléga hülyeségeimből, én is nyugovora térek,,, most még a vibrit is hanyagolom:))))
Puszi nektek!!!!!
Neked is hasonlókat.
Tedd azt, amit legjobban szeretsz :-)))))))
'cakát.
Kicsi ez az ország.
Lépek, kedvesem. Jó éjt és álmodj rólam, meg arról, ami várna rád! :)