Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2011. február 13. 20:28

Hali!

Hát, debreceni ismeretségem nincs, azt gondolom, hogy sokan röhögnek. Grófot én személyesen nem ismerem, csak fórumos kapcsolat, meg kb. másfél éve tett velem valami "jót", de már felejtős a dolog. Tényleg tud halandzsázni mindenféle hülyeségeket, máskor értelmes dolgokat, ha épp jó napja van, de tényleg csak ennyit tudok róla. Nem tudom, kinek miért alakulki függősége, a háttérbe kéne látni. Valami hiányérzet biztos, hogy ott van, kinél mi, de ehhez az embert tényleg ismerni kéne és igazán. Nem tudom, hány nőt próbált fel, de valószínű, ha engem megkeresne, nem Grófként, vagy Brockyként mutatkozna be,tehát utána se tudnám, hogy mikor volt nálam, mert vannak mások is és csak a rendszeres vendégek maradnak a fejemben. Érted. Mondjuk 3 héttel később írna egy beszámolót rólam, gőzöm nem lenne, hogy melyik vendégem volt az.

Szerintem hagyni kéne a dolgot már,legyenek valódi, jó beszámolók, beszélgetések Debrecenben! És BÉKE. Csak egy emberről van szó, akiolyan, amilyen.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 13. 19:45

Béke  veletek!!!!

Chuck · Lelkes újonc (51 hozzászólás) · 2011. február 13. 19:29

Szia!

- Igen, a középpontba került, mert ismét nekiment valakinek, akihez semmi köze, és nem is ismeri.

De főleg azért lett immár célpont, mert egyre vadabb baromságokat ír, egyre kétségbeesettebben handabandázik, és ez immár nem gyilkos indulatokat, hanem hatalmas röhögéseket vált ki errefelé...

A srác egy totál csőd, és beteges hazudozó is, ez bizony jól látható, és tudható is. Debrecenben tudomásom szerint többen vannak vele úgy (mármint, a hirdető csajok), hogy ha megtudnák, ki ez, hááát... már a pénzéért sem kellene nekik.

Ami azért elég durva...

Egyébként, immár tényleg közröhej tárgya, ahogy nagy klasszikusunk mondja:

"Nem csak Magyar Országon, haem a Dunán Túlon is", :)))

copyright: "polgárjenő"

"...Mindenki észreveszi magát, ha nam reagálnak rá..."

- Ez nem.

Ennek egyszerűen beteges írás- és közléskényszere van, ami nem is lenne gond, ha értelmes dolgokat írna.

De hát jól látható, hogy többnyire értelmetlenségeket ír.

És ha debreceni ismeretséged van, ugyan, nézz utánna (pár telefon, e- mail, mittudomén), menyi csajszinál járt valójában... (értsd: ő, saját elmondása szerint, tucatjával tűzi a nőket a farkára, ő már MINDENHOL JÁRT, ennek ellenére senki nem tud róla konkrétumot mondani, én viszont konkrétan tudok olyan lányokat, akiket megnevezett, hogy "volt már náluk", valójában az életben nem látták... hacsak nem parasztlegénynek álcázta magát.. na, de egy "gróf" ilyet tenne? :)))

Törölt felhasználó · 2011. február 13. 17:59

Ilko, nekem tényleg Linda a nevem! Mi ez a szmájli? Sz. Lindaként vagyok törzskönyvezve, minek ide álnév? Az a Katónéni. :)

Törölt felhasználó · 2011. február 13. 17:53

Szia Chuck!

Azt hiszem, Gróf megint nagyon a középpontba került, de szerintem ő ezt kifejezetten élvezi. Mi is sokat veszekedtünk már, aztán meg beszélgettünk jókat. Sok igazság van abban, amit leírtál, én is látok, érzem a gép mögötti embert, csak olyan szinten nem befolyásolja az életemet, hogy aki idegesít, azt el se olvasom, nem hogy reagáljak, másokon esetleg elmosolygok. Így egyszerűbb minden, szeretem a békét magam körül. Mindenki észreveszi magát, ha nam reagálnak rá. Csak a bolond beszél magában, nem igaz? :)

Törölt felhasználó · 2011. február 13. 17:44

Ez nagyon szép volt, Pircsi! Köszönöm.

Törölt felhasználó · 2011. február 13. 17:43

Szia!

Köszönöm. Valami ilyesmi vagyok én is, mint te, csak nekem még a humoromat se mindig/mindenki érti, de addig jó. :)

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. február 13. 17:16

Na látod ezt meg én nem igazán értem. De most komolyan, mi az, hogy majdnem lebuktál? És amúgy ezt a kérdést, már csomó netes embernek feltettem, és ez azt bizonyítja, hogy a legtöbbjük nem meri felvállalni saját magát. Mert példának okáért miért baj az, ha valaki tudja, hogy milyen néven vagyok itt fenn? Én soha, semmilyen körülmények között nem írok olyat, amit szóban ne mondanék el, vagy ne vállalnék fel, ha úgy adódik. Ezért tőlem teljesen idegen az, hogy nem árulom el bárkinek a nickem, mint ahogy az is, hogy egyszerre 10-20 nicket használok. Soha nem írtam más néven, és nem is fogok. Vagy attól félsz, hogy az asszony megtudja? A nickemből nem következik az igazi nevem, és éppen ezért a csajszi nem is sejti ezeket a dolgokat, de ha teszem azt valahogy kitudódna, akkor meg felvállalnám.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 13. 17:05

Drága  Katoka!!

Kivánok én hitet,kedvet, szép szerelmet.hű  türelemt, utadhoz  fényt,csodát,álmot, békességet boldogságot. magyar szot, és égre kéket,emberarcú emberséget,verseket, célt,igazságot,daltol derüs, jobb világot,  bokrok mellé  társnak fákat, napfényt amely el nem  fárad, tekintetet szembenézve,éjt meg nappal soha félve, kézfogásos tiszta csöndet és mosolyból minél többet...

BOLDOG NÉVNAPOT...dRÁGA.....

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. február 13. 17:05

Szia!

Először is Boldog Névnapot!:)

Biztos voltam benne, hogy nem te vagy, ezt honnan gondoltad? Azt pedig valóban nem tudom, hogy jó vagy-e a szexben. Bár azért sejtéseim vannak erről is!:D Igen, jó adag cinizmus van bennem, meg irónia (önirónia is persze) is, néha nagyon árnyaltan is tudok fogalmazni, amit nem mindenki ért meg, dehát ez van!:)

Chuck · Lelkes újonc (51 hozzászólás) · 2011. február 13. 16:30

"...Ami Grófot illeti, azt hiszem a stílus, ahogy ír..."

- Minket, itt Debrecenben, nem a sílusa irritál, mert az nincs neki.

A stílus hiánya ugyanis nem egyenlő a rossz stílussal.

Értelmetlen, nyelvatni - logikai hibáktól hemzsegő agymenései már jó ideje közröhej témái errefelé, de látom, már máshol is.

Szóval, nem a nem létező stílusa irritáló, hanem az, hogy magát valamiféle megkérdőjelezhetetlen Igazságlátónak tartja, ami eleve elég komoly defekt. Teszi ezt olyan pofátlan fölényeskedéssel, mintha ő legalábbis nem egy két lábon járó komplexus- halmaz volna, hanem minimum egy dupla PHD- s doktor...

És mondhat neki bárki bármit, érvelhetünk bárhogy, bizonyíthatjuk többszörösen, hogy marhaságokat ír/ mond, minden lepereg róla, és darálja tovább a hülyeségeit.

Aki pedig erre felhívja figyelmét, annak pedig valami elképesztően idétlen, lesajnáló módon tolja a szokásos, értelmezhetetlen rizsa- halmazt, és egyszerűen nem tud leállni, mert beteges írás- és közlési kényszere van.

Na, mindez már inkább irritáló.

De ha ezt tőlem nem fogaddod el, kérdezd meg bármelyik debreceni "kollégád".

Ugyanezt fogják előadni.

Bár, amennyire én tudom, az iránta érzett, kimondottan erőszakos helyi érzések kezdenek átváltani röhögésekkel vegyes szánalomba, különösen az utóbbi pár nap beírásai után.

Tudjátok, ilyenkor már megy a körbetelefonálás, és rajta röhög mindenki...

Na, üdv.

Törölt felhasználó · 2011. február 13. 14:42

Köszönöm! (Hát, volt már jobb is.)

Babuci · Újonc (9 hozzászólás) · 2011. február 13. 11:18

Nagyon boldog névnapot kívánok,innen messziről:)))

Törölt felhasználó · 2011. február 13. 10:36

Jól van, így korán reggel tudok én is írni! Jav. velem valami lehetőség...

Törölt felhasználó · 2011. február 13. 10:34

Szia! Köszönöm, ez jól esett.

Ma van a névnapom,boldog névnapot kívánok magamnak. Most azon gondolkodom,hogy kéne megünnepelni. Lehet,hogy főzök krumplistésztát. :))

Neked is alvászavarod van? Éjszaka aludni kell(ene).

Egyre inkább úgy érzem, hogy nem sokáig villogok én már ezen és hasonló oldalakon, jön a vég.:) Valami értelmesebbre, másra vágyom, jár is az agyam rendesen,meg figyelek mindent, hátha szembe jön velemi lehetőség,ami tényleg elkísér nyugodt éveimig. Azért remélem, ha csak egyszer is, de összefutunk. Engem másokkal ellentétben nem idegesítesz.

Törölt felhasználó · 2011. február 12. 21:45

MasziAndi nem én vagyok. Honnan tudod, hogy én jó vagyok a szexben is? :) Nálam is több egyébként a kézi levezetéses vendég, de ezt csak neked súgom meg. A cinizmusod tetszik, nekem is van. 

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. február 12. 20:40

Szia!

Nagyjából sejtettem az indítóokot, és nem is ítéllek el ezért, sőt, Te bevállalod, és ez becsülendő! Én pusztán arra próbáltam célozni, hogy aki jól masszíroz, az még nem feltétlenül jó másban is!:D De azt mindenki tudja, hogy TE kivétel vagy!:DDDD Amúgy meg ha már ez a téma, én nem szoktam keverni, tudom, hogy masszázson mit kaphatok, és nem is várok el többet. Azért járok oda, mert a masszázs amit kapok tökéletes, kézi levezetéssel a végén, ami pedig az eksönt illeti, azt mástól kapom meg akitől viszont azt nem várom el, hogy masszírozni tudjon!:)

Törölt felhasználó · 2011. február 12. 20:34

Hali Gróf! Ez csak természetes, hogy növelem az egodat, ami amúgyis kicsi. :))) És védelek,mint egy testőr!! Mikor ülünk már össze egy jót dumálni? Tudom, hogy nem szeretsz, de bírod a búrámat. Érdekes lenne és tartalmas, de mindig csak ígérgettél eddig. Lóra és irány ez a satnya Veszprém!! XD

Törölt felhasználó · 2011. február 12. 20:31

Sárszentmihályon hirdeti magát Masziandi, olyan pozitív beszámolók vannak róla! Itt is megtalálod Fejérben. Nem fiatal ő se, nem is szép, inkább átlagos, kedves, kiegyensúlyozott mosollyal, a hirdetés szövegében is benne van, hogy mit vállal. Ő is tanult masszőr és a hírek szerint jó szexpartner is.

Törölt felhasználó · 2011. február 12. 20:20

Szia!

Ami Grófot illeti, azt hiszem a stílus, ahogy ír, sokakat irritál, de hát ő ilyen, így kell elfogadni. Viszont senkit senki nem kényszerít rá, hogy végigolvassa. Barátnőmmel beszéltünk is róla, ő se érti sokszor, hogy mit akar mondani, tehát abbahagyja az olvasást. Ez is egy megoldás, a békésebbik. :)

Ami engem illet, tényleg tegnap elszóltam magam. :) Én vagyok a bevállalós masszőr, aki bevállalja. De mit is keresnék egy szexpartner kereső honlapon? Az meg, hogy válogatok, természetes, ez nem diszkrimináció, csak nem mindenkivel lennék képes egy hancúrra, ahhoz partner kell és minden szempontból. Már eleget írtam a masszőrök életéről, munkásságáról, lehet, hogy azokat még nem olvastad. Nézd, régi motoros vagyok és én tényleg képzett, de rá kellett jönnöm elég korán, hogy a mai Magyarországon csak masszázsból úgy lehet megélni, ha nem egyedüli kereső vagy és nem ennyi a fizetnivalód, mint nekem. Többet nem is akarom ezt már itt ragozni. Hát, ez van. És mások is ugyanezt csinálják, csak nem biztos, hogy bevállalják, de a fotók sokat elárulnak. Az enyémek visszafogottabbak, mégis bevállalom.

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen