Beszélgessünk...

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. február 12. 19:35

:) Sejtettem, hogy ilyesmi vár rám, merthogy Pécsen is járok masszőzhöz!:)

Különben ha már itt tartunk hadd jegyezzem meg, hogy nekem már volt alkalmam kipróbálni egy másik (most már nem pécsi) masszőrrel egy eksönt is. És hát bevallom őszintén, egy máshonnan lopott kis versikével kifejezve jó volt maszra, de nem baszra...

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. február 12. 19:25

Ami pedig a tetszési indexedet illeti szerintem hívj fel pár leányzót, és mutatkozz be a nickeden, elég jó támpont lehet, hogy mit reagálnak!:)))

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. február 12. 19:21

Hm, akkor ez egy olyan pont, amiben nem értünk egyet, de nem mennék bele, mert túl sokáig tartana. Másrészt meg nem is kapcsolódik a fórumhoz.

Hogy hol lehet hiteles infókat szerezni? Az attól függ, miről van szó. Ebben a témakörben ami téged érdekel, tartok tőle, hogy sehol, csak és kizárólag barátoktól. Már ha van olyan közeli barátod, aki megfordult a szóban forgó masszőrnél.

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. február 12. 17:35

És azért nem szítani akarom a hangulatot, pont azért írom ide be, de azért azt nem gondoltad komolyan ugye Gróf, hogy senkii nem normális azok közül, akik ilyen masszázst igénybevesznek!? (Remélem csak átvitt értelmeben írtad, mert ha irónikusan értelmezem, pont az ellenkezőjét jelenti!:D)

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. február 12. 17:30

Sziasztok!:)

Nem tűntem el annyira, már sikerült visszaolvasni benneteket!:) Amúgy szerintem hogy reagáljak egy felvetett kérdésre, az a stílus amiben Gróf "utazik" sok embernek nem jön be. Mert valahogy úgy tudja megfogalmazni még a szimpla kérdéseit is, hogy az sokszor idegesítő!:D Ez azért szerintem sokban hozzájárul a vitákhoz.

Amúgy már a debreceni topikban is leírtam, hogy tkp feleslegesnek érzem ezt az egészet. Mert én fel sem tettem volna ilyen kérdést, hiszen nyilvánvaló, hogy a hirdetés masszázsra vonatkozik, ebből pedig az következik, hogy ha esetleg van olyan,a ki ennél többet kap, akkor az úgysem fogja bevallani, mert akkor utána hogy mondaná a masszőz bárkinek is, hogy csak masszázs van? Ha pedig úgy járna el, mint mondjuk Kató, akkor ezt fel kéne vállalnia, mert akárhogyanis, ezek szerint ő különbséget tesz vendég és vendég között, ez pedig valamilyen szinten diszkriminatív, ezt pedig a többség sosem vallaná be.

Lehet, hogy nincs igazam, de én ilyen jellegű kérdést nem tennék fel nyílt fórumon az tuti. Ami pedig Anikót illeti, valóban van meghívásom tőle, és tényleg számot cseréltünk, hogy ne éljenek vissza nevemmel, de nyilatkozni majd akkor fogok róla, ha találkoztunk, addig ehhez semmiféle jogom nincs, hiszen nem ismerem.

Törölt felhasználó · 2011. február 12. 12:12

Szia! Olyan fiatal a hangod, nem kisfiamoztalak le, vedd bóknak. Olyan 30-35-nek tippellek. Lehet, hogy tévedek, de akkor is, örülj neki! :)

Gróf asszem nagyon berágott, csendben van, így nem tudjuk meg, milesz a végkifejlet. Lehet, tényleg lerendezik személyesen a kis konfliktust. Én igazából nem értem, mire jó ez a balhé, de elszórakoztat egy ideig, aztán már azt sem.

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 12. 11:52

Nyugi csajok nem vesztem el én se, alig győzlek megint utolérni Benneteket. Pircsi a T-pontot nagyon körülbelül írtad le! Nem lehet, hogy ha a G-pontotad nagyon eltalálják odabent és kívülről ráerősítesz (mintha megtámasztanád) akkor még erősebb az inger? Mer ez működik, próbáltam, egyéb 5letem nincs.

Kató, már rég több voltam pajzán gondolatnál, mikor Te kiejtetted először, hogy "misz", de jól esik, hogy lekisfiamoztál, imádom az anyás szerepjátékot is, komolyan, nagyon jó kis perverz lassú sexet lehet kihozni belőle :))

Ja, én is kiváncsi vagyok hogy jön ki Gróf és Chuck a szókaratéból, Chuck egy kicsit bedurvult, régebben poénosabbak voltak. Gróf, sztem nem jó kihozni a konfliktust a netről. Ha jól értettem amiket írtál. Akkor jön be amit a vuduról mondtál, hogy visszaüt.

Törölt felhasználó · 2011. február 11. 22:09

Jó éjt! Majd hétfőn jönnek a srácok is. Addig szerintem Gróf meg Chuck összecsapását olvashatjuk. Ez maradt.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 11. 22:07

Menjünk aludni  mi is  ...Szép álmokat!!

Törölt felhasználó · 2011. február 11. 22:05

Tényleg, de ez dicsőség, nem szégyen! :D

Úgy látom, ma ketten beszélgetünk.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 11. 22:03

Gyagya  Kata:)):)):))

Törölt felhasználó · 2011. február 11. 22:02

Ez nem perverz. Szerintem te nimfomán vagy. :)))))

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 11. 21:45

Kell hozzá  megfelelő  izgalom  partner,    meg lehet ilyen perverz  csajszi  mint én:)))

Törölt felhasználó · 2011. február 11. 21:42

Nyomkodom a pontot, de nem érzek semmit. Lehet, hogy nekem tényleg nincs? :D

Törölt felhasználó · 2011. február 11. 21:39

Gróf hogy eltűnt. Gondolkodik biztos. :)

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 11. 21:38

Köszi  olvastam, és  majd válaszolok is...

Törölt felhasználó · 2011. február 11. 21:28

No igen, otthon hogyan? :) Írtam mélt,olvasd ellécci!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 11. 21:23

Tudod  megkezdődika hétvége ,akkor eltünnek a pasik..vajon miért is:))??:))))

Törölt felhasználó · 2011. február 11. 21:14

Bush, ilko hol lehetnek? ilkot olvastam egy másik fórumon, tehát él még. :)

Törölt felhasználó · 2011. február 11. 21:09

Szia!

Majd írok, egyelőre agyalok, hogy kerülhetnénk közelebb egymáshoz fizikailag, túl nagy a távolság, de minden megoldható.

Szegény Gróf vonzza a bajt, de élvezi is egyben. :) Én inkább beszélgetni ülnék le vele, mint szex izgatna annyira. Szerintem, érdekes lenne, nem hülye ember és jól játszik. Majd én is írok róla pozitív véleményt. Mentsük meg Grófot! XD

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen