pircsi· Őstag (29 hozzászólás)· 2011. február 11. 21:05
Sziasztok...
Megjöttem...:))
Kezdeném azzal,hogy T-pont... hát igen minden nagyobb városban megtalálható,:))de van a női testen is egy pont ami azon bizonyos testrész felett helyezkedik el ami sok nőnek a kielégülés okozoja....(lehet nem ez a valodi megnevezése,de nekm valahogy ez maradt meg) Nos lehet találgatni hol lehet -e.. nem kell dörzsölni, nyalogatni, csak egyszerüen kicsit erősebben pl egy hüvelyk ujjal nyomni ....kiváncsi lennék csak én tapasztalatam valami ájulásszerü állapotott, vagy már nőnél is müködik???
Katokáma terveid ird már meg privibe, ha lesz érkezésed....
Te Grof... ha eljössz hozzám.. én irok rolad pozitiv véleményt.))de csak ha te nem irod meg a hibáim,,, bár lehet én vagyok a tökély...:)))) amugy mindig készülök rá, hogy én is palettára kerülök.....
Törölt felhasználó· 2011. február 11. 19:19
Nem is. "szakébzet" :) Érdemes végig olvasni.
Törölt felhasználó· 2011. február 11. 19:16
Ha bemész a lámpán Veszprémbe az apróba, hirdeti magát lelkesen egy "szakébzett masszőr". A szakképzett érettségihez kötött, minimum helyesen tud írni. XD
Törölt felhasználó· 2011. február 11. 18:57
Szerintem a tegnap esti monológom erről is szólt, sajnos a civiléletben is így mennek a dolgok. Én feljövök ide olvasgatni és ugyanazt látom most éppen Debrecenben. "Verjük szét egymás pofáját!" "Tudom, hogy ki vagy..." Kívülről nézve szórakoztató, benne lenni nem tudom.
Törölt felhasználó· 2011. február 11. 18:47
Tudom, hogy élvezed is. :)))
Törölt felhasználó· 2011. február 11. 18:47
Aha. Értem. Csak tudod, ez egy szexuális oldal, szóval nem kéne annyiraa szívére venni senkinek egy szexuális kérdést. Én masszőr vagyok 7 éve, mégis idejutottam, tehát mindenki azt gondolja, hogy szex is van, vagy szex álruhában, nem kell ezen megsértődni és főleg ami fura, hogy engem még soha nem védtek így, mindig nekem kellett elmondanom, hogy mi van. Igen, aki itt hirdet, ott szex is van általában, különben érdekes a szereplés az oldalon. Na bumm. Nálam is van, ugyan megválogatom a partnereimet, ezért még nem kellene cirkuszolni. ???
Törölt felhasználó· 2011. február 11. 18:39
Higgadj már le mielőtt a te vérnyomásod is az egekbe szökken! :)
Törölt felhasználó· 2011. február 11. 18:37
De azt nem értem, hogy Anikó miatt miért borul a bili? Tőlem is megkérdezik, hogy merre-meddig. És akkor mi van? Válaszolok aztán vége.
Törölt felhasználó· 2011. február 11. 18:33
Az a másik fórum tuti, ezt én is észrevettem.
Törölt felhasználó· 2011. február 11. 18:31
Értem én, nna! XD Mondjuk furcsa, hogy egy sima érdeklődés egy hirdető iránt ilyen cirkuszt eredményez.
Törölt felhasználó· 2011. február 11. 18:28
Hallgat. Lehet, hogy hosszút ír. :)
Törölt felhasználó· 2011. február 11. 18:28
Még jó, hogy itt béke van!
Törölt felhasználó· 2011. február 11. 18:25
Szerintem valakinek ez csak a hobbyja. A pontot is modira küldi. Figyelek, Chuck válaszol-e. :))
Törölt felhasználó· 2011. február 11. 18:24
Azért a nézettséget növeli. :) Bush pl. jókat röhög rajta, meg szerintem sokan. Te vonzod a balhét. :)
Törölt felhasználó· 2011. február 11. 18:20
Voltam már, vicc. Kezdődik a móka. :)))
Törölt felhasználó· 2011. február 11. 18:18
Hirdesd már meg magad, akkor a te arcodat is látjuk, mindet!! XD
Törölt felhasználó· 2011. február 11. 18:14
Hali Jampi! :) Hogy vagytok hárman? A többiek később jönnek.
Törölt felhasználó· 2011. február 11. 16:12
Nincs is a gugliban T-pont, illetve azok boltok. :) Szerntem a torkukban van, nekem nincs.
Törölt felhasználó· 2011. február 11. 16:03
Hát, Pircsim, a T-pontot még én se tudom, lehet, hogy nekem nincs is? Viszont A.pontom van, bebeee! :)
Törölt felhasználó· 2011. február 11. 16:02
A miszt már akkor használtuk, amikor te még pajzán gondolat se voltál, a fádot, vagy mit meg gugliból, tényleg. :)
Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen