Szia Pircsi! A búgó hangra én teljesen begerjedek, de nem is arról írtam. A legszebb, mikor affektál, szinte látom, ahogy folyik a nyál a szájából. :)) Csak óvatosan a tejszínhabbal, még elhízol, kenj rá mustárt! :)))
Most akkor ollózunk, vagy nem? Nem válaszoltál.
Törölt felhasználó· 2011. február 10. 17:50
Az Extra a VL-ről szedte össze a hirdetőit, koppintás, aztán, hogy mégse legyen ugyanaz, imitt-amott változtattak, de a hirdetők, szolgáltatások ugyanazok. Engem is megkerestek onnan, mikor indult.
Törölt felhasználó· 2011. február 10. 17:48
Na most képzeld el, én hány vagyok! Katónéni, Andrea, Linda, sőt voltam egy időben Nikita is :))) Nem tudom, min rágott be.
Gróf/Jampec :)
pircsi· Őstag (29 hozzászólás)· 2011. február 10. 17:47
Szerintem semmi különbség....
Törölt felhasználó· 2011. február 10. 17:45
Szia Gróf! Én is tudom, meg néha érzem is, pl. ma. :) Olyan nyűgös, frontos, vagy nemtommi vagyok ma! Szóval misz.
Törölt felhasználó· 2011. február 10. 17:43
Hívj már fel, hadd halljam a hangod! Légyszi! :) Ha búg, csak a tiéd vagyok. :)))
Törölt felhasználó· 2011. február 10. 17:42
XD kicsillagozta. F a s z i t akart lenni, na jó, legyen pasit! :)
Törölt felhasználó· 2011. február 10. 17:41
Tiszteletem Bush!
Szerinted mi a seggünket vakarjuk? A hétszázát! Dőzsölünk, netezünk, meg hancúrozunk egész nap jó pézért. Hogy próbálnád ki csak egy hétig!! Mikor egymás után 3 ajtó nagyságú, kigyúrt faszit kell legyúrni, aztán még a sallang hozzá, hogy a bokámat lefosom utána, meg má közbe is. Nahát!! :)
Bush· Őstag (134 hozzászólás)· 2011. február 10. 16:30
Sziasztok, érdekelne, hogy a szolgáltatást azaz a szolgáltatókat tekintve egyáltalán különbözik-e egymástól a Vl és a Vlextra?
pircsi· Őstag (29 hozzászólás)· 2011. február 10. 16:21
SZIASZTOK !!!
Előkerültem már én is.. tudjátoka melo melo....Te jampec ezt nem értem kinek az ablaka alatt huztál el??Az enyém?? Mmert ha igy van engem ne is keress ablakba.. tudod olyan hatalmas ablakot nem gyártanak amiben én tudnám népies rudtáncom láttatni.....:)))
nos akkor most elakadtam.......Jampec=Gróf??:))Andi=Linda???:))Szerintem ez után az következik hogy Pircsi=Istennő:))))
Visszatérve a hangra teloban..én imádoma mélyenbugóhangu pasikat... nekem férfias.. bár nem ettől lesz alfahim valaki:)) de a nyekergő tökeszorult pasikat nem szeretem...Gyerekek ma hiztam megint...:)) tejszinhabot nem nagyon szeretem, de van egy kis fillingje ,ha bizonyos helyről nyalogatom:)))
Időjárásjelentés: Keleten az idő szép,a madarak csicseregnek...Puszi neketek...
ilko· Őstag (791 hozzászólás)· 2011. február 10. 15:26
Persze, hogy veled megyek Debrecenbe, hiszen megbeszéltük!:) De ha már egyszer kedvesen meginvitált egy masszázsra, nem mondhattam nemet!:D
Különben is, egy szóval sem mondtam, hogy akkor megyek hozzá, mikor veled leszek, hiszen (állítólag) te is kiváló masszőz vagy!:D
Bush· Őstag (134 hozzászólás)· 2011. február 10. 15:10
Katókám, ne izélj már, mért nem szereted a mélyen búgó hangú fickókat? Ha akarok én is tudok karádys lenni... :))
Bush· Őstag (134 hozzászólás)· 2011. február 10. 15:08
Egyébként kicsit furi, hogy összesen 5-6 ember írogat, hol van a többi csajszi, meg nagykandúr?!
Ja, Geróf, ez nem érvényes, hogy a benkós kb. 5-6 jelzővel szinomim, bakker, így bármit jelenthet :)))))) Jut eszembe, az tod mit jelent, ha egy csaj olyan misz?
Bush· Őstag (134 hozzászólás)· 2011. február 10. 15:04
Namosttisztázzunk valamit! Vannak hülyék, akik egész nap dolgoznak. És vannak akik röhögnek rajtuk és otthon dőzsőlnek, meg neteznek, meg néha hancúroznak egyet pl. masszázs ürügye alatt:))) Nna én vagyok az egyes csoport. Hülye. Ti vagytok a kettes csoport. EZÉR NEMTOK EGÉSZ NAP LEVELEZNI, pedig szeretnék! :) Annyi mencségem van, hogy szeretem a melóm ha sok is, meg nem is vagyok rossz benne, csak nem kéne idő előtt kipurcanni.
Nem mindenki tűnt el, Katónéni itt van. :) A többiek sérvet kapnak a melótól ma, vagy kiakadtak a tegnapi hülyeségemen.:)
Nem velem jössz Debrecenbe? Tudom, hogy Anikó jön be neked is, de haverok lehetünk.
ilko· Őstag (791 hozzászólás)· 2011. február 10. 12:59
Hi!
Látom eltűnt mindenki ma, biztos jó sok meló van!:D
Én meg a változatosság kedvéért Anikóhoz is elígérkeztem valamikorra, hát a végén kénytelen leszek majd egy hetet Debrecenben tölteni!:DDD
Törölt felhasználó· 2011. február 09. 19:56
Pircsi, ha netán eljutok hozzád, beszállnék harmadiknak, a pasik úgyis azt szeretik jobban, akkor kell nekünk ollóznunk? :)))
Törölt felhasználó· 2011. február 09. 19:50
Szia Pircsi!
Kösz a segítséget. Az idő szép volt ma is, csak a szél fújt (nem szeretem), a kedvem jó, de nem tudom, minek örülök, csak egyszerűen vidám napom van. Az esti hancúr úgy néz ki, elmarad, de ezt se bánom, majd holnap megint egyszerre jönnének 5-en, de erre is kitaláltam valamit. Kettesével tudom őket fogadni, a többi leül a konyhában és vár a sorára. Addig ismerkednek. :)
Törölt felhasználó· 2011. február 09. 19:45
Na azért! Meg ne csalj 1 nővel, 6-tal az nem komoly! :) Az analfabéta vendég csak a képeket nézegeti, azt kérdezi meg, amit leírtam, tehát szerepel hirdetésem szövegében, vagy az adatlapomon, pl. hány éves vagyok meg mikor lehet elérni... Aztán kiderül, hogy tulajdonképpen fingja nincs, mért pont engem hívott. Ja és olyan kellemes, bársonyos hangon érdeklődik, hogy a hátamon feláll a szőr. Na, az ilyentől szoktam hamar elköszönni, hogy eltévesztette a házszámot. :)
Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen