Ja, ilkora gondoltál? Jön velem ünnepelni a szülinapomat. Utazunk vonattal.
Beszélgessünk...
Törölt felhasználó · 2011. február 07. 20:46
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 07. 20:44
Félreértés volt:)))
Törölt felhasználó · 2011. február 07. 20:43
A 7 évet a rutinra értettem, 7 év intenzív masszírozás. :)
Törölt felhasználó · 2011. február 07. 20:42
Ügyfelet innen? Hát, nem ígérhetem, messze vagytok nekik.
Törölt felhasználó · 2011. február 07. 20:41
Szia édesem!
Majd valahogy összeszedem megam, hogy utolérjelek. XD Leszbi showról nem volt szó!! Azért kivégezzük a pasikat, azon gondolkodom, hogy jutnék el hozzád egy próbahétre. Szerintem kaszálnánk. Debrecenből jönne az ostrom, meg máshonnan is, gondolom. Egy négykezes masszázst összehozunk gyorsan, masszázsból én vagyok a jobb. :) Majd elkapjuk a gallérjukat, hogy függőségük legyen! :)
Puszi
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 07. 20:41
Katókám,mi az a 7 év,mi jó csapat lennénk!!!
Törölt felhasználó · 2011. február 07. 20:34
Hali Bushom! :) Már hiányoztál. Hát, Pircsi fiatalabb, így lenyom, ez van. A bót megy azér!! Öreg asszony nem vénasszony :))
Ja, az van, amit én akarok (általában), tudok én a kis kezeimmel izgatni is rendesen, de 7 év az 7 év. Meg már előtte se voltam szűz. Mondjuk a pasiknál se mindig értem, hogy miért akar szexelni, némelyik fekszik, mint egy zsák krumpli, legfeljebb megkérdezi, hogy "Ez jó neked? Hogy szereted?" Nem mindegy, ha nem csinál semmit, csak a kiszolgálást várja. Ilyen is van, de szerencsére ritkán. Azt szeretem, mikor a lepedőt szaggatja kínjában, na akkor jó a szex.
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 07. 20:31
Hozol ügyfelet is Kató???:))
Törölt felhasználó · 2011. február 07. 20:27
Szia, becsajoztál? :) Vagy csak harmadnapos voltál? Már biztos kijózanodtál. Márciusban utazunk Debrecenbe? Pircsivel már beszélgetünk róla.
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 07. 19:55
Hátolról szeretem,max a lepedőt figyelem:)):))
Bélapapa · Tag (60 hozzászólás) · 2011. február 07. 18:33
Szia!
Mit szoktál figyelni?
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 07. 17:18
Szia Bélapapa!!
dE Örülök neked... mi ujs.... na látod nálam ez a veszély nem áll fent hogy a pókokat figyeljem:)))
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 07. 17:17
üDV Bush.. és mindenkinek....
Te szegény nem jó csajt választottál... ha ajánlhatok.. csak magamat, tudod nnagyon szerény vagyok, no meg szép:)) is, és jó.....:)))))))) esetleg a Katót... de ő nincs olyan jó mint én:)))), de csalogatom, és egy leszbi showt összehozunk, vagy amit ajánlottál Kató.. a négykezes masszás...
Katókám csak amit megbeszéltünk... Tudod... A másik ha jössz hozzám melozni... kicsináljuk ezeket a pasikat..nem hogy a lábuk remeg majd... de lábra sem birnak állni...bár isten bizony előfordult,hogy mikor hazahozott a pasi, mondtam neki, nyissa már ki az ajtot nekem... és lökjön meg egy ujjal..tuti kiesek-..:))))az autobol..... még hogy a plafont nézni közben...csillagokat látni:)):))
No puszi neketek, a napi hülyeségemet leirtam....:))))
Bélapapa · Tag (60 hozzászólás) · 2011. február 07. 17:12
Mivel a hátán feküdt, megnézte, hol kell kezdeni a takarítás!!!!
Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 07. 16:39
Sziasztok! Vazze, 3 napig nem nyomulok és KILENCSZER kell lapoznom, hogy utolérjelek Benneteket!! Ti már kitárgyaltátok a levelibéka nemi életét is, Geróf teljesen felpörgött, Pircsi simán lenyomja Katót eset/nap-ban mint Melissa a római főprostit Claudius alatt :)) Megjegyzem, totál külsősnek éreztem magam, amikor Pál-p-val szívóztatok, ő meg megsértődött, egyikőtöket sem tuttam követni, ez az "alvilági bennfentesdi" még nem megy nekem :)) DE! A legnagyobb só eddig a fórum történetében amikor Geróf meg asszem Chuck cukkolták egymást a nete, hát az óriási volt, mekkora dumákat engedtek el, dőltem a röhögéstől, többször is elolvastam, sztem a VL Szerkesztősége pénzelte Őket, akkor ugrott meg az olvasottság, higgyétek el! :)
Mi a helyzet Katóm, a napsütés hozza a vendégeket? Teccet a szöveged arról, hogy ha izzik a levegő, gyűrődik a lepedő, azér átlátunk rajtad, ha akarod izzik, ha akarod nem! :))))))))) Nemrég voltam egyik lánynál, apám, a plafont nézegette közben, meg a sarkokat, meg max egy igen-nem, szóval a guminőnek jobb a stílusa, haggyatok má, kinek kell az ilyen. Geróf, Te írtad eccer: "ha tűzbe tudod hozni akkor élvezetes vele a sex", hááát komolyan, még ÉN strapáljam magam?! Figyu, azér keresem a VL lányokat, hogy NE KELLJEN előtte-utána lelkizni! Más az, hogy dumálunk, meg van hangja az egésznek, meg más az, hogy udvarolni is kell hozzá......
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. február 07. 13:02
Szia!
Nem Vagy az, valamit nagyon félreérthettél és ez azóta pörög Benned.
Remélem hamarosan megáll és megtisztul a látásod! :)
Tartalmas, lelkiekben pihentető Napot Mindenkinek! ¤
ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. február 07. 11:04
Ugyan, már miért lennél paraszt? Nekem annyira azért nem jó, mert nem igazán tudtam még kipihenni a szombat esti bulit, de majd igyekszem regenerálódni.
Nem nálunk volt, csak a Trafik nevű helyen tartotta egyik haver a születésnapját, aztán ott voltunk. Annyira nem rossz hely (sok jó csaj van:D), bár sok a sznob ember is, dehát ez van. Asszem megyek még oda máskor is!:)
Törölt felhasználó · 2011. február 07. 09:47
Szia! :) Igen, most én vagyok a paraszt. Nem baj legyen Pál parasztok között király! :))) Én végeztem vele.
Gyönyörű verőfényes, napsütéses tavasz van és hétfő már megint. A kedvem jó, csak délelőtt rohangálhatok ügyeket intézni meg vásárolni. Ilyen hülye legyek, nem dobom ki az üres tégelyt, azt hittem van még egy masszázskrémem, erre elkellett halasztanom néhány vendéget. Remélem, a héten jönnek. Na, irány a nagyker!
Milyen buli volt Nálatok? Szokásos hétvégi?
ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. február 07. 08:31
Jó reggelt!:)
Látom érdekes "műsor" volt hétvégén, én inkább buliztam!:D
Kihogyvan így hétfő reggel?:)
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. február 06. 21:40
Sokat dolgozól mostanában, pihenj is kicsit néha.