Beszélgessünk...

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. február 06. 21:40

Sokat dolgozól mostanában, pihenj is kicsit néha.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. február 06. 21:37

Remélem van még hasonló jelző a csuprodban! Az orrod nem keményedik ilyenkor? Kivasaltad a bábúdat? :)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. február 06. 21:32

Nálunk is hasonló! :)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. február 06. 21:31

Szia Pircsi!

Érdekes demokrácia ez, "lassan" nagyon hozzászoktunk a véleményszabadság korlátozásához! :)

Van akinek bármit lehet írni, de arra reagálni viszont nem illendő!

Majdnem bekapcsoltam az ablaktörlőt, olyan fröcsögést olvastam az előzményekben! :)

Remélem gyorsan rendeződnek problémáid és megtalálod Önmagad ebben az új életben.

Ne add fel és légy' vidám. Soha ne másban kutatsd a problémáid miértjét és eredményét.

Minden reggel felkel a Nap, s újult erővel keresd a megoldást, bizz Önmagadban. :)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. február 06. 21:06

Talán ez az inteligencia? Ezzel önmagadat minősítetted már sokadszorra. :)

Mit vétettem Neked, hogy ilyen kellemes hangulatban írsz Tündérem?

Törölt felhasználó · 2011. február 06. 09:53

Szia Pircsim! Odaért a tavasz? Itt hétágra süt a nap, langyos tavaszi idő van. Dolgoztál? Én meg hogy jártam, azt hittem, van még elég masszázskrémem, nem mentem el a nagykerbe, már csak hétfőtől tudok dolgozni, elfogyott a krém, illetve egy fél hátra való van. Kényszerpihenőn vagyok, de bevallom,jól esik ma. Tegnap mérges voltam magamra, jöttek volna, de zsírt mégse kenhetek rájuk. :)

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 06. 07:30

Jó reggelt!!

Látom   hiányoztam nektek  nem volt itt olyan jó hangulat, de valakinek dolgozni is kell:))))na majd ma  pótoljuk...

Törölt felhasználó · 2011. február 05. 20:52

Szia Gróf! Nem hiszem, hogy bocsánatot kéne kérned bármiért, de tényleg hanyagolhatnánk a témát már, senki nem érti, mi ez és nem is idevaló azt hiszem.

Beszélgessünk jókat továbbra is, aki meg nem tud velünk tartani, legfeljebb elmegy. Tegnap este jó hangulat volt itt, jót cseverésztünk, nevettünk, én várom a hétfőt, jön ilko, Bush, Bélapapi és a többiek, akikkel kedveljük egymást. Pircsi valahol itt kell, hogy legyen! :) A hangulatgyilkos meg csak észreveszi magát.

Törölt felhasználó · 2011. február 05. 20:45

Ha nem zavarna, max. megrántottad volna a vállad és nevetsz egyet, de megint rontanod kell a hangulatot, mert itt jó ideje az van. Szaporodunk, itt van Bélapapi, Bush, ilko, Pircsi és néha betévednek mások is. Beszélgetünk komoly dolgokról, viccelődünk, tényleg kedveljük egymást. Amiről Gróf írt, senkit nem érdekel, mert hármónkon kívül nem is érti senki. És tudod mit, engem se érdekel se Alexszal való kapcsolatod, se az, hogy ki miért mennyit fizet neked, se az, hogy mennyire életbevágóan fontos neked a lámpások sorsa, vagy bármi, ami ahhoz az oldalhoz és tisztelt tulajdonosaihoz köt. Egy összegányolt fos, amire egy rétegnek kurva nagy szüksége van, hogy kifröcsöghesse magát, mert a privát problémáit ott vezeti le. Ja, és ők voltak az elsők. Vesd már össze a két oldalt, csak a fórumot, a Szerkesztőségről nem is beszélek, itt intelligensen folynak a dolgok, ott meg másfél oldal arról szól, hogy ki húzott szarcsíkot a lepedőre. Na, erről ennyit! Minősíthetetlen szar az egész, hamis beszámolók tömegével, tisztelet a kivételnek, de ők hamar kiszoknak onnan. Ez egy normális honlap, normális fórummal, intelligens üzemeltetőkkel.

Egy kérésem van, ne rontsd itt a hangulatot, mi jól elvagyunk!!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 05. 15:02

Szia Pál!!

Örülök,hogy itt vagy..látod  pár szó  rólad, és  itt vagy...

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. február 05. 12:39

Mint olvashattad, engem nem zavar! :)

Elnézést kérek, hogy meg mertem szólalni, mivel meg lettem említve. :)

Törölt felhasználó · 2011. február 05. 11:54

Szia Pál! Valahogy várható volt, hogy írsz valami hülyeségeket, de vizet nem zavar, mi itt jókat dumálunk, ennyi. Arról meg senki nem tehet, hogy nem érted a viccet. :)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. február 05. 10:26

Most ismét Mindenkit megbántottam és rágalmaztam, de én már csak ilyen vagyok!?

Mert itt annyira fontos és bizalmas emberek beszélgetnek, hogy érdemes idejönni és kihallgatni!?  :)

Ugye megkerestelek Benneteket privát levelekkel és próbáltam is kegyeitekbe férkőzni!?  :)

Ezért küldtek ide engem, hogy kémkedjek és mindenféle nagyon fontos információkat szállítsak temérdek pénzért!? :)

Magánrepülőt vettem, mert annyira értékesek voltak az itt megszerzett és titkos lehallgatásaim. :)

Megsúgom, én találtam ki a magán-nyugdíjpénztár megszüntetését és a "májtszrómon" landol a befizetésetek!? :)

Idejöttem beszélgetni és jóbarátokat találtam.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. február 05. 10:03

Melengető Napsütést Mindenkinek! ¤

Köszönöm a hízelgő és kedves szavaitokat. :)

Olyan igazán "magyarországinak" éreztem a hangulatot. :)

Írjatok bármit rólam, hisz ez okoz örömet Nektek. :)

Törölt felhasználó · 2011. február 04. 22:45

BUSH!!! Hol vagy?

Törölt felhasználó · 2011. február 04. 22:45

Annak,aki alul van.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 04. 22:43

Tükör    az ágy fölött,, no az izgató...

Törölt felhasználó · 2011. február 04. 22:43

Mi van Veletek??? Hol van még az este? :((( Jó éjt Neked is!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 04. 22:42

Szép álmokat!!Én is megyek nyugovóra... Jó éjt Kató neked is...

Törölt felhasználó · 2011. február 04. 22:42

A masszázsággyal szemben van.

Téma indítva: 2010.02.25., 10912 hozzászólás összesen