Jó reggelt!
Kimaradtam a hármasból?
Jó reggelt!
Kimaradtam a hármasból?
Jó reggelt mindenkinek!:)
Ezekhez a témákhoz én is hozzászólnék pár gondolat erejéig.
Ami a többest illeti, szerintem sokan "csak" kísérleteznek, hogy ki mennyire élvezi ezt, és igazából olyan kapcsolatokban van jelen, ahol 100%os a bizalom a férfi és a nő között. Amúgy nem csak az lehetséges, hogy a nőben van leszbikus hajlam (szerintem egyébként valamilyen szinten minden nőben van, csak van aki eltitkolja és van aki nem), hanem olyan eset is lehet, mikor valaki arra izgul fel, mikor a párja egy másik nővel kufircol. Ugyanakkor viszont általában ez a dolog kölcsönös, vagyis ha a nő belemegy, hogy másik csaj is legyen, akkor sokszor elvárja, hogy a férfi is menjen bele, hogy még egy pasi. Én pl már jártam úgy (elég fura volt mit ne mondjak), hogy a csaj attól élvezett el, hogy azt nézte, hogy a párja hogyan elégíti ki magát, miközben én meg a csajt k*féltem.
És az is érdekes, amit Kató írt, hogy ismerősökkel próbálnák ki, mert én meg szinte csak olyan nőket ismerek, akik ha bevállalnák a 2 pasival való szexet, csak és kizárólag 2 ismeretlennel vállalnák be, akikkel aztán többet nem is találkoznának...
Féltékenység? Szerintem az, hogy ez mit jelent, teljesen az ember személyiségétől függ, mint ahogy pl az is, hogy ki mit ért megcsalás alatt. Van, aki már egy olyan tartalmú smst is annak tekint, más meg pl adott esetben egy csókot sem. Ezért én pl meg sem kísérlem pontosan meghatározni, hogy ez mi is, mert ahány ember, annyiféle tartalom. Alapvetően azonban talán félelmet jelenthet, valaminek az elvesztésétől való félelmet.
Hát most már le kell mennem Veszprémbe meglátogatni Katónénit.
Elmentél már?
Egyszer régen majdnem összejött, de az egyik fiú hirtelen gátlásos lett, ezért nem működött, így szegény a fotelból végignézte, hogy csinálják a nagyok. :D
Értettem :)
Csak meg kéne hirdetni és tolonganának, de nekem úgy kéne, hogy az egyiket már jól ismerem és jó szerető, a másik meg vmi barátja lenne.
Zizi vagyok, bocsi, javítok, persze, hogy Pircsivel szemben... ő írta, hogy a szendvicsből nem kér..... :)
Nna Kató ez alapján megszavaznék Neked legalábbis egy döntetlent Katóval szemben a "szendvics-háborúban" :)))))) A csata viszont csak akkor fog végérvényesen eldölni, ha beszerzed a 2 hapsit! Ne mondd, hogy olyan nehéz dolog!? :)
Bush, nem is meséltem. Nem ma volt, de egyszer cseng a telefonom, valaki érdeklődik Szfvárról a VL-es hirdetésemre. Elmesélem a lehetőségeket szépen, majdnem mindent, beszélgetés közben gyanúsan ismerős volt a hangja, meg a hadarás.
Végén nevetve mondja a fiú, hogy extrát is kér ám. Az egyik unokaöcsém volt. :))) Hát persze, hogy mindenféle extrát beígértem neki, azért nem árultam el, hogy felismertem.:)
Tőben 2 :)))
Kétfarkú? Egyik a homlokán, vagy tőben kettő? Vigyázz melyiket választod, de MUSZÁJ választanod! :))))))))
Pircsi, a *** moderálva *** nyomtam rád egy tetsziket. :)))
Egy kétfarkú pasi is megteszi XD
Szia Pircsi!
Szerinted? :) Mindenféle földi jóra!!
Ez így igaz, de azért feltétlenül várd meg Grófot! XD
Ja igen, szerintem prostira féltékenynek lenni nem igazán féltékenység mint inkább sértett irígység. Akinek fix partnere, felesége van és ellátogat a lányokhoz, az NEM akar kilépni a kapcsolatból, családból, csak kefélhetnékje van. Aki ki akar lépni, az echte barátnő után néz, akire aztán esetleg átnyergel, tehát elvész. Sztem féltékenység az, amikor vki attól fél, hogy elveszti a párját, mert máshoz húz érzelmileg....és nem fizikailag. Szerintetek? Várjatok, Gróf nagy pszichológ, addig nem zárható le a téma, míg nem nyilatkozik, hogy mi a féltékenység valójában. Ha olvasol Gróf, léci írd meg mi áll a könyveidben erről?
Szia Pircsi, később már én is rájöttem, hogy a leszbi vagyis bocsi biszexi vonallal nem számoltam, úgyhogy igazad van, győzött a gyakorlat az elmélet fölött :))) Kató!!!!!!!!! Pircsi feladta a leckét 3-as felállásban, most teperhetsz, míg behozod :)) Csak szendvicsben tudnád legyőzni, elég gáz :))))
Szia Kató!!
Le vagy maradva..:)))) igen voltam 3-as ban. ilyen és olyan felállásban is...a szenvicset nem vállalom,, szétcseszni nem kell:))) Mire vágyol a 3-as felállásban???
Szia, Te voltál már 3-asban? Én még nem, de addig nem halok meg, míg két pasival nem próbáltam. :)))