Beszélgessünk...

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 26. 19:50

Szia  Katóka..

Reggel  mikor olvastalak benneteket,irigy voltam ,hogy megint  kimaradtam ,és  eldöntöttem, hogy ma  tuti itt leszek este, erre  most  majd  bealszom...mondom  mint a  medve...Téli  álmot alszom!!

Mi ujs   feléd??

Törölt felhasználó · 2011. január 26. 19:41

Szia Pircsi!

Köszönöm. :) Itt csak reggel havazott, de délelőtt elállt, a szél nem fújt, csak hideg van. Az ötleted is kösz, amit mélben írtál, kipróbáltam, hívnak arra is. Azt mondja svájci, hogy amíg kenyér van, meg víz, nincs okunk panaszkodni. Azért nekem ennél több kell, mert megérdemlem. :)

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 26. 10:58

Jó reggelt,vagy napot,!!

Szia Kató, felébredtél már??Tanusithatom  Busnak, hogy nem férfi  vagy..Nő..   és Igazi  Nő...

Gyerekek itt esik a hó, de nem ám csak immel.ámmal.  szakad,,ez nem macskajancsi lassan  félek kimenni, az én  80-90kg pehelysulyommal. is  felkap a  szél..no most ha összeadjuk a  havat és a szelet, egész érdekes időjárás  jön ki belőle:))

Meleg szobában ,kényelmes ágyban lenni  csudi  jó..ilyenkor::)))

Törölt felhasználó · 2011. január 25. 21:21

Születési hiba, de még punim van :)))

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 25. 21:21

Még egy óriási bölcesség mára: amelyik nőnek jó a humorérzéke, az szereti a szexet is. De qrva ritka. Kincs. Nem is tom, hánnyal találkoztam életemben, baromi kevéssel. Mind foglalt volt. na exit

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 25. 21:18

Hüje!!! Hogy tud egy NŐnek ilyen jó humorérzéke lenni? :)))))))))))))))))))) kedvelllek, Kató, de ha kiderül mint az agyement filmekben, hogy egy fas szival csetelek, feladom :)))) asszem tényleg fáradok

Törölt felhasználó · 2011. január 25. 21:15

Be ne pisilj! :) Pussz

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 25. 21:15

Szia Kató, nehéz napom volt, 14 órát húztam le gyak pisilés nélkül, megyek elájulni. Ha Te is, kerek domborodó kispárnát kívánok, ha még vársz vkit, legyen kellemes. Bush

Törölt felhasználó · 2011. január 25. 21:14

Nálunk kicsi a család és rohadtul nem érdekel, mit gondolnak. Ha tetszik jó, ha nem, nekem nem tettek ide semmit.

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 25. 21:12

Nagyon kened a németet, csávókámmal is perfekt voltál? Azé emmá vmi. De azt nehéz elhinni, hogy vki hosszútávon nem bukik le a család előtt. Vagy stresszes lehet. Vay lebukik, de szeretnek és úgy tesznek mintha nem tudnák. Asszem ez utóbbit választom.

Törölt felhasználó · 2011. január 25. 21:10

Pircsire gondoltál? Lehet, hogy Gróffal enyeleg. :)

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 25. 21:09

Te, Ilcsit nagyon dolgozza vki, hogy ennyire hallgat! Ritkán tudom így elszórni az időmet a neten, jót dumáltunk. Mongyuk Gróf se dolgozik ma este, hogy nem netezik. Teee, csak nincsenek együt?!?! :))))))))))))

Törölt felhasználó · 2011. január 25. 21:08

Nem a sörhas, Teee! Az a guszta poci.

Törölt felhasználó · 2011. január 25. 21:07

A családnak nem kell mindent tudni, én masszőr vagyok, kérem. A második kérdésre, attól függ,ki a vendég.Ha bejön, tetszik,ha nem,kussen!

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 25. 21:07

Kigyúrt képet én is tudok küldeni magamról. Copy-paste. Be ne vegyem má, kb. erre számítottam! A Te ideálod a pocakosról inkább at mutatja, szted milyen fa szi passzolna Hozzád, ne légy má ilyen kishitű!!

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 25. 21:05

Ok, a mások kérdés amit mindig felteszek: hogy veszi a család a lapot, hogy popban utazol? Ja, utájjátok, ha a vendég faggat, vagy jó fej ha dumál a csávó és ismerkedni akar?

Törölt felhasználó · 2011. január 25. 21:03

Aha, küldött magáról. Rendesen kigyúrt ficak, nekem már sok egy kicsit. Mint a szobor. Én a picit lágyabbat szeretem, kis puha poci, párnának is jó,meg odabújni. Érted.

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 25. 21:01

Nagyod véded ezt a fickót (mongyuk most jogosan). Láttál róla képet?

Törölt felhasználó · 2011. január 25. 21:00

Ki mondta, hogy nem élvezem? :)))

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 25. 20:59

Igen ezt mindig megkérdezem a lányoktól, hogy miért választyák ezt a "popszakmát" ahogy Geróf nevezné, és nagyon különböző sztorikkal jönnek elő. Soxor érzem, hogy betanult szöveg, de soxor valóban kell a lé. Ezért kérdeztem, mert ha a pénz szorítana rá, akkor elfogadnád a tuti pasit! Ha nem kell a biztos talaj, akkor csak szeretsz Te rosszalkodni, Kató! :)) Meginlebuktál ;)

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen