Szia Katóka..
Reggel mikor olvastalak benneteket,irigy voltam ,hogy megint kimaradtam ,és eldöntöttem, hogy ma tuti itt leszek este, erre most majd bealszom...mondom mint a medve...Téli álmot alszom!!
Mi ujs feléd??
Szia Katóka..
Reggel mikor olvastalak benneteket,irigy voltam ,hogy megint kimaradtam ,és eldöntöttem, hogy ma tuti itt leszek este, erre most majd bealszom...mondom mint a medve...Téli álmot alszom!!
Mi ujs feléd??
Szia Pircsi!
Köszönöm. :) Itt csak reggel havazott, de délelőtt elállt, a szél nem fújt, csak hideg van. Az ötleted is kösz, amit mélben írtál, kipróbáltam, hívnak arra is. Azt mondja svájci, hogy amíg kenyér van, meg víz, nincs okunk panaszkodni. Azért nekem ennél több kell, mert megérdemlem. :)
Jó reggelt,vagy napot,!!
Szia Kató, felébredtél már??Tanusithatom Busnak, hogy nem férfi vagy..Nő.. és Igazi Nő...
Gyerekek itt esik a hó, de nem ám csak immel.ámmal. szakad,,ez nem macskajancsi lassan félek kimenni, az én 80-90kg pehelysulyommal. is felkap a szél..no most ha összeadjuk a havat és a szelet, egész érdekes időjárás jön ki belőle:))
Meleg szobában ,kényelmes ágyban lenni csudi jó..ilyenkor::)))
Születési hiba, de még punim van :)))
Még egy óriási bölcesség mára: amelyik nőnek jó a humorérzéke, az szereti a szexet is. De qrva ritka. Kincs. Nem is tom, hánnyal találkoztam életemben, baromi kevéssel. Mind foglalt volt. na exit
Hüje!!! Hogy tud egy NŐnek ilyen jó humorérzéke lenni? :)))))))))))))))))))) kedvelllek, Kató, de ha kiderül mint az agyement filmekben, hogy egy fas szival csetelek, feladom :)))) asszem tényleg fáradok
Be ne pisilj! :) Pussz
Szia Kató, nehéz napom volt, 14 órát húztam le gyak pisilés nélkül, megyek elájulni. Ha Te is, kerek domborodó kispárnát kívánok, ha még vársz vkit, legyen kellemes. Bush
Nálunk kicsi a család és rohadtul nem érdekel, mit gondolnak. Ha tetszik jó, ha nem, nekem nem tettek ide semmit.
Nagyon kened a németet, csávókámmal is perfekt voltál? Azé emmá vmi. De azt nehéz elhinni, hogy vki hosszútávon nem bukik le a család előtt. Vagy stresszes lehet. Vay lebukik, de szeretnek és úgy tesznek mintha nem tudnák. Asszem ez utóbbit választom.
Pircsire gondoltál? Lehet, hogy Gróffal enyeleg. :)
Te, Ilcsit nagyon dolgozza vki, hogy ennyire hallgat! Ritkán tudom így elszórni az időmet a neten, jót dumáltunk. Mongyuk Gróf se dolgozik ma este, hogy nem netezik. Teee, csak nincsenek együt?!?! :))))))))))))
Nem a sörhas, Teee! Az a guszta poci.
A családnak nem kell mindent tudni, én masszőr vagyok, kérem. A második kérdésre, attól függ,ki a vendég.Ha bejön, tetszik,ha nem,kussen!
Kigyúrt képet én is tudok küldeni magamról. Copy-paste. Be ne vegyem má, kb. erre számítottam! A Te ideálod a pocakosról inkább at mutatja, szted milyen fa szi passzolna Hozzád, ne légy má ilyen kishitű!!
Ok, a mások kérdés amit mindig felteszek: hogy veszi a család a lapot, hogy popban utazol? Ja, utájjátok, ha a vendég faggat, vagy jó fej ha dumál a csávó és ismerkedni akar?
Aha, küldött magáról. Rendesen kigyúrt ficak, nekem már sok egy kicsit. Mint a szobor. Én a picit lágyabbat szeretem, kis puha poci, párnának is jó,meg odabújni. Érted.
Nagyod véded ezt a fickót (mongyuk most jogosan). Láttál róla képet?
Ki mondta, hogy nem élvezem? :)))
Igen ezt mindig megkérdezem a lányoktól, hogy miért választyák ezt a "popszakmát" ahogy Geróf nevezné, és nagyon különböző sztorikkal jönnek elő. Soxor érzem, hogy betanult szöveg, de soxor valóban kell a lé. Ezért kérdeztem, mert ha a pénz szorítana rá, akkor elfogadnád a tuti pasit! Ha nem kell a biztos talaj, akkor csak szeretsz Te rosszalkodni, Kató! :)) Meginlebuktál ;)